| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1645  [Dalších 525 >>]
aisel 78500
11.3.2009 15:18:49
Tak ja si jdu zitra pro injekce a uz se moc tesim az probehne darcovstvi. Urcite nejedna maminka bude mit pak velikou radost, ze ji nekdo pommohl k vytouzenymu miminku :-))
Žížalice 87481
2.3.2009 12:08:26
na první pohovor, kontrolu či jak se tomu říká, kde by mi měli odebrat vzorky krve na ty jejich různé testy. Jsem zvědavá :-) BTW, pokud je tady nějaká čekatelka z Brna, z Unicy, nemám nic proti posunutí Vás na pořadníku. Když už tam tak jako tak budu ~t~
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
25.2.2009 16:44:46
Tady jsem to popsala:-)

zavolala jsem a objednala se na pohovor
za týden-první pohovor
za týden-odběry krve
za tři týdny-výsledky po telefonu
pak čekání na MS
Druhý den MS-kontrola u dr.,dostala jsem injekce
za dva dny-kontrola
za tři dny -kontrola a domluvení odběru
odběr se dělá asi 12tý den od začátku MS- a den před tím se ještě musí dát injekce do svalu.
Violet
  • 
25.2.2009 11:05:38
Ahoj,
k darování je třeba najít si nějakou kliniku (výběr by měl jít třeba na http://www.neplodnost.cz/web/verejnost/kontakty/?statSelect=cs&kraj=6&skupina=1 ), zavolat jim a domluvit se na podmínkách...
Oni Ti udělají nejrůznější testy (genetiku, krev, hormony, pohlavně přensoné choroby...) a pak nasadí hormony...cca po 10 dnech injekcí jsi připravena a odeberou Ti vyrostlá vajíčka...a to je ve zkratce asi vše...
Hodně štěstí:-)
Kristianka 90392
25.2.2009 9:23:36
Rada bych darovala vajíčka poradíte mi někdo jak na to?
radka
  • 
12.2.2009 0:37:37
ahoj, nevite nekdo o nejakych klinikach v brne? a pripadne kolik kde plati...pokud to nechcete psat do diskuze, tak mi to prosim napiste na mail: radka.stuchlikova@seznam.cz
dekuju:)
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
11.2.2009 15:59:54
Katko-já myslím,že máš nejlepší zavolat a někam se přímo objednat na pohovor.je to nezávazné-pošlou tě i na genetiku a tam ti řenkou jestlimůžeš dát či ne.

Je to stejně zvláštní.Oni se vyptávají,ale nic nemají ověřeno,takže když má někdo v rodině třeba Downův syndrom a řekne že ne,tak to podle mě ani nezjistí~d~ Chudák příjemkyně~;((
Katka+3 kluci 79533
8.2.2009 17:07:04
Ahoj holky,
mám taky 2zdravé dětičky a vajíčka bych klidně darovala a ani né za peníze. Jen mě přinutilo se nad tím zamyslet z důvodu,že mám sama švagrovou, která měla 3x IVF neúspěšně (problémy vždy z její strany) a takových párů je asi dost. Nevím, zda-li jsou vajíčka nedostatkové nebo je naopak dárkyň dost. Nevíte někde?
No a snad vidím u sebe problém v tom, že se léčím s epilepsií, ale nikdy jsem s tím problémy neměla, dědičnost téměř nulova (nikdo ji u nás neměl). Tak ani nevím,zda-li by lékaři vůbec chtěli mít takovou dárkyni ~d~ ???
vlakne 8989
7.2.2009 21:38:09
Neuvažovala jste o Sanusu v Hradic Králové, mají dárkyní dostatek, napak víc, než potřebují. Sama jsem vloni dávala vajíčka a pak jsem chtěla ještě jednoua to mi řekli, že nepotřebují. Ozvali se mi až ted znovu po roce.
Alena
  • 
6.2.2009 22:49:48
Dobrý den. Jsem po několika neúspěšných pokusech IVF, potratu pro těžkou vrozenou vadu plodu. Naději vkládám do darovaných vajíček. Pokud by se našla nějaká žena z Prahy, která by byla ochotná darovat vajíčka, budu moc ráda. Děkuji za odpovědi. Email: arba25@seznam.cz
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1645  [Dalších 525 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.