Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| saw |
| • |
2.2.2009 19:35:38
poradite nejake centrum v olomouci a kolik a kde zato davaji??diky moc
|
| JJ |
| • |
2.2.2009 14:45:55
Dárkyně nic neplatí, naopak dárkyně dostane zaplaceno, většinou kolem 15 tis. Kč, ale vím i o centru, kde dávají přes 20 tis. Kč!
|
| Hana šusterová |
| • |
1.2.2009 18:40:30
ahojte holky chtela jsem ze zeptat jak to je s tim darcovstvim...mam uz 2 deti a take bych rada darovala,zato se neco plati??nebo neco daji me?dekuju za informace
|
| Marta |
| • |
29.1.2009 15:17:00
Chtěla bych Vás oslovit, zda by se nenašla nějaká žena, která by nám odnosila miminko a stala se pro nás náhradní maminkou.Ze zdravotních důvodů nejsem schopna mimi donosit.Teď již máme všechno zajištěné, jen náhradní maminka nám chybí. Děkuji. chloe@seznam.cz
|
| Violet |
| • |
27.1.2009 16:42:15
Ahoj,
tak zatím stále přežívám, koukala jsem po nějakých odpovědích na dotazy ![]() Tož severočeská centra se dají najít na této adrese, je tam i klíč pro co nejužší výběr: http://www.neplodnost.cz/web/verejnost/kontakty/?statSelect=cs&kraj=6&skupina=1 Znovu darovat se můža prý už po třech měsících, to jsem někde vyčetla, ale já si dám teda větší pauzu (i proto, že ještě nemám děti a ač by tohl emělo být bezpečné, nerada bych si tělo vyčerpala dřív než bude nutné )No a darovala jsem na klinice sv.Klimenta (ona se asi teda jmenuje jinak, ale nevím, zda to mohu napsat přímo, nicméně přes tohle se k správnému názvu dostaneš lehce...) Všem přeju krásný zbytek ledna, V. |
| Evule2 | 77593 |
|
25.1.2009 9:38:54
Ahoj dárkyně,čtu vás a gratuluju všem co už to máte za sebou.Já bych jestli to dobře dopadne,mohla jít na odběr 12.2. ,tak už se klepu.Čekám ještě na telefonát od pana doktora,jestli ano.Doufám,že to zvládnu tak v pohodě jako vy ostatní
![]() ![]() ![]() Ještě mám dotaz,za jak dlouho se může jít darovat znovu?Skoro všechny plánujete to zopakovat,tak se ptám![]() |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
24.1.2009 20:53:46
Tak gratuluju!! To jsi teda dobrá,že jsi to zvládla v takové pohodě! mě druhýden bolelo břicho,že jsem jen ležela
Ale já měla 26 vajuch,tak jestli to nebylo proto..Chtěla jsem jít dát také znovu,někdy v létě. Můžu se zeptat kde jsi dávala? |
| Violet |
| • |
23.1.2009 17:40:13
Ahoj všem, hlavně dobré duši a rádkyni Marge
,mám to za sebou a zvládla jsem všechno, injekce včetně svalové byly pez potíží (teda až na jednu modřinu, kterou jsem si nějakou záhadou vyrobila po použití pera), narkózu jsem taky ustála v pohodě(mamka i babička po ní obvykle tři dny zvrací), z 12 folikulů mi odebrali 9 vajíček a nafouklá se cítím až dnes, den po zákroku... Pravděpodobně do toho půjdu do roka zase ![]() PS: Já jako náhradu dostala 23 tisíc...teda tolik by mi mělo přijít na účet... |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
20.1.2009 11:21:42
S tím si hlavu nedělej. probíhá to vlastně jako vyšetření na gyndě,takže na ochlupení vůbec nezáleží.
Držím palce a pak napiš jak se cítíš! |
| Violet |
| • |
19.1.2009 21:53:20
Ahoj,
mám ještě jeden dotázek..po té, co jsem zvládla zatím většinu injekcí (zítra mě čeká už jen svalovka) se blíží datum odběru a zas k tomu mám takový nepřímý dotaz, konkrétně na úpravu ochlupení. Normálně ho moc neřeším, jen taková standardní údržba, ale nevím, zda se radši předtím neoholit úplně nebo jestli se to nevyžaduje.. Díky za odpověď i na tuhle otázku ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.