Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
19.1.2009 9:28:28
Toho bych se nebála.To myslím nemá vůbec žádný vliv.Kup si ovulační testy,nebo popros doktora o UTZ,aby jsivěděla kdy máš ovulaci-a jestli jí vůbec máš.V tom případě by mělo z tohjodle hlediska být všechno ok.
|
| maruš+1dítko10/05 | 85531 |
|
|
18.1.2009 17:34:47
Zdravím Vás tady,já jsem byla na odběr na začátku srpna 2008.Mám už 3-leté dítě.Plánujeme další,ale nějak se nedaří.Máte někdo zkušenost,že jste po odběru těhotněli??Jestli Vám to šlo rychle nebo ne??Díky moc za odpověď.Mám trochu obavu jestli kvůli odběru teĎ nemám sama problém,doktorka mi říkala,že to na to nemá vliv.
|
|
|
16.1.2009 21:18:23
Luci-je to v každém caru jinak. U Apolináře a v Podolí dávají 5 tisíc.
V praxi je to tak,že tam co jsem byla já dávali 15 tisíc. Řekli mi ať vlastní rukou napíšu,že náhrada ušlého zisku,cestovného činí 15tisíc.To jsem jim před odběrem předala a oni mi při odchodu dali "na dřevo" hotovost ![]() |
| Evule2 | 77593 |
|
15.1.2009 19:01:21
Nevím jaké jsou poplatky v jiných centrech ale vím,že ve Zlíně dávájí těch 15tis a mám pocit že v Olomouci je to o něco víc.Zkus si dát do vyhledávače centrum kam půjdeš darovat a tam to budou mít napsané.Já čekám na MS a pak si taky půjdu pro injekce.Je to věc,která mě z celého dárcovství děsí nejvíc.Tak snad to nebude až taková hrůza.Jo a taky bych ráda řekla,že to dělám jen pro dobrý pocit,že někomu pomůžu,ale holt bohužel v dnešní době jsou pro mě ty penízky důležité
![]() ![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
14.1.2009 19:33:37
Marge, děkuju za odpověď.
Myšlenka dárcovství mě fakt chytla, tak jsem psala do několika CARů v Brně pro podrobnosti. Nechci být zlatokopka, když jsem se rozhodovala, o tom, že jsou za to nějaké peníze, jsem ani nevěděla , ale z UNICy mi bylo řečeno, že za dárcovství oocytů je odměna MINIMÁLNĚ 15.000,- a co jsem teď koukala, mají to i na stránkách. Proto na druhou stranu (kdo nepotřebuje peníze ), můžete mi někdo říct, co tím básník myslí a jak to funguje v praxi? Díky :o) |
| Violet |
| • |
14.1.2009 19:03:59
Jinak teda info k aplikaci jsem dostala, to zase jo...jen jsem se nestihla poptat na takové ty "okoličnaté" věci
![]() |
| Violet |
| • |
14.1.2009 19:02:51
Díky...
První píchanec jsem včera přežila v pohodě, žádné nafukování zatím není, ale na to je ještě asi včas... Injekce mám dvoje, jednu v peru, druhou po týdnu normoška na stříkačce, ty jsou jen tři... |
|
|
14.1.2009 12:34:16
myslím,že sport neva. mě teda nic neříkali..
No to je ale blbý,že nemášinfo.To je horzně individuální. Máš pero nebo stříkačku? Já měla každý den nastavenou dávku na peru. píchá se to ráno a musíš přesně začít jak ti řeknou.Dávku ti pak na příští kontrole můžou snížit nebo zvýšit,podle toho jak se ti tvoří vejucha.mě jí teda snížili-měla jsem pupek jak v pátém měsíci ![]() Co se aplikace týká-jednoduše se chytíš za špíček a do toho to píchneš![]() |
| Violet |
| • |
13.1.2009 21:44:55
Ahoj,
dneškem začínám se stimulací, krapítek se bojím, ale věřím, že to zvládnu... Injekce jsem si ale vyzvedávala v časovém presu a nestihla se setry poptat na nějaké info, poradíte mi? Co mě "trápí" přednostně je,jak je to při stimulaci třeba se sportem, je to individuální podle bolesti nebo se radši nedoporučuje (konkrétně teda bazén)..? Děkuji předem a určo se ještě ozvu ![]() |
|
|
13.1.2009 20:08:09
asi mají v každém centru jiné podmínky-tak to napíšu z vlastní zkušenosti:
To že nemáš děti by nemělo vadit,i když raději mají když děti máš-tak mají jistotu že jsi prostě plodná ![]() Jak dlouho to celé trvá.. To je taky individuální.. Tak u mě: zavolala jsem a objednala se na pohovor za týden-první pohovor za týden-odběry krve za tři týdny-výsledky po telefonu pak čekání na MS Druhý den MS-kontrola u dr.,dostala jsem injekce za dva dny-kontrola za tři dny -kontrola a domluvení odběru odběr se dělá asi 12tý den od začátku MS- a den před tím se ještě musí dát injekce do svalu. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.