| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 1645  [Dalších 455 >>]
@Maja@ 52758
18.11.2008 18:40:38
tak jsem to přežila....minule to ale bylo lepší....ted jsem si nechala dát po odběru i injekci proti bolesti~Rv, minule ne.
U nás nemusí být předoperační...prý není potřeba.....je to zbytečné lítání...cítila jsem se jinak dobře.
A Ty se můžeš po odběru sama sebrat a jít?! Tady teda musím mít odvoz, povinně!!! A je fakt, že bych to nezvládla sama, ani těch pár zastávek domů...natož dojít pro malou do školky....si teda troufáš....mě to břicho hodně bolelo i při chůzi....i dnes mě to ještě pobolívá....přirovnala bych to bolesti při nachlazeném močáku...jsem na tebe zvědavá;)
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
16.11.2008 16:08:39
Tak jsem z kontroly zpět.Vajec je prý až až. pak doktor byl spokojený. Dokonce snížil dávky aby jsme to prý nepřehnali:-) Ve středu kontrola a v pátek odběr.Průšvih je,že jsem zaoměla na to předoperační,tak musím úterý ráno letět k dr.A jelikož jsem přestěhovaná,tak musím najít nového..Bude to hoňka!
Jinak mě pěkně bolí břicho a mám tam pěknou modřinu:-( prý jsem asi napíchla žilku:-(
Na zítřek držím palce!
Mě říkal,že odběr bude v devět a do dvanácti už mě pustí domů.Tak to stihnu i vyzvednout malou ze školky:-)
@Maja@ 52758
16.11.2008 10:20:42
pokud vše půjde dnes dobře, tak už jen jednou a pak odběr...tak jsem to měla já....mě bylo včera pěkně blbě....dnes je lepší....a už se těším až budu mít zítra po tom...poprvé to byla brnkačka...ted mě to nějak zmáhá....:(
16.11.2008 7:37:00
Majo k zítřejšímu odběru!! Napiš až budeš moct jak to dopadlo,už jsem nervozní i za tebe.
Mě už taky pěkně bolí břicho-jako před MS.Dnes mám utz tak snad tam bude všechno ok.Holky beru sebou-nemám hlídání..Tak se budou navzájem hlídat v čekárně:-)
Dnes jsem pátý den píchání-Majo kolikrát myslíš že ještě pojedu na kontrolu?
12.11.2008 19:57:59
teda-to je alchymie:-)Snad to nepopletu:-)Včera mi bylo blbě od žaludku-večer dokonce průjem.může to s tím mít spojitost? Ráno mi taky zlobil žaludek,tak nevím jestli jsem něco blbého snědla nebo je to tou injekcí..
Tak ať ti odběr dobře dopadne a napiš jaké to bylo:-)
@Maja@ 52758
12.11.2008 18:47:06
má to být v lednici...gonal mám od čtvrtka až do do soboty, od zítra mám trochu zvedlou dávku a ještě k tomu píchám ten orgalutram(pálivku), v pátek to samé, v sobotu taky a v sobotu večer ještě decapeptyl na uzrání vajuch....a to vše....mě ten UTZ teda dnes fakt bolel,brr, ještě jak jsem po císaři, tak mám vysoko vaječníky, tak tak musela zarejdit....ale trvalo to jen chvilku. Mě už ted bolí břicho pořád a bude hůř a jsem děsně unavená....ale stojí mě to zato..snad bude nějaká žena štastná...
12.11.2008 18:08:42
Beru Gonal,hele mám to mít v lednici nebo nemusím? Nic mi neřekli..A kolik dní jsi tedy přesně píchala ten Gonal?A kolik dní ještě to druhé?
Ms už se zase upravila,tak snad dobrý.Pár hodin po píchnutí mě vždycky bolí v podbřišku.
Tak
Petra
  • 
12.11.2008 16:20:04
Ahoj,
chci se zeptat, není nějaká dívčina, co by šla na darování vajíček ? Musí být zdravá, mít dobrou rodinnou anamnézu. Jedná se o Prahu - Podolí. Ráda zaplatím navíc. Kdyžtak pište, prosím, na mail pohori.idixep@centrum.cz

Díky.
@Maja@ 52758
12.11.2008 10:02:42
u mě UTZ dobrý...jak jsem předpokládala....v pondělí odběr...
Máš gonal a nebo puregon? Já gonal...a zítra k tomu píchám orgalutran...svinu pálivou!! Ta injekce nebolí sama o sobě...ale až pak to štípe po aplikaci....zkusím to výtahnout dřív z ledničky, abych si jí nepíchala studenou, třeba to bude lepší...
Ty hormony a MS...fakt nevím...ale podle mě, se ta sliznice musí odplavit....a nemělo by to mít vliv..ale to je jen můj názor...
Mno, když nebude odběr, tak neboudou peníze...proto jdeš na ten kontrolní ultrazvuk...když se jím něco nebude zdát...tak stimulaci zavčas stopnou....
12.11.2008 6:54:30
Hele-je možný že semi těma injekcema zmírnila MS?První dva dny jsem šíleně krvácela,avčera jsem si píchla a do rána byl čistej tampon..teda-doufám žese to povede a nebylo to všechno nadarmo..
Ještě dotaz-když se to nepovede tak ti nedají ani korunu?;((
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 1645  [Dalších 455 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.