Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
11.11.2008 22:04:22
byla jsem v pondělí u dr.ale měla jsem moc velkou sliznici,tak píchám ode dneška.V neděli kontrola a když všechno půjde dobře,tak příští pátek odběr.
teda-dnes jsem se to bála poprvé píchnout,tak jsem řekla kamarádce a překvapilo mě,že jsem ani nezaregistrovala kdy to píchla! vůůůůbec to nebolelo ![]() |
| @Maja@ | 52758 |
|
|
11.11.2008 20:30:04
Tak co, Marge?? Já už píchám...zítra jdu na UTZ...a v pondělí na OPU....břicho mě docela bolí....tak to asi pěkně roste....
|
| Asyrielle | 86893 |
|
11.11.2008 11:40:07
Dobrý den Ivko,
můžete kontaktovat svou lékařku, jak již bylo napsáno, Centrum asistované reprodukce nebo se podívat na stránky www.darcovstvi.cz a tam si vybrat přímo ženu, které byste chtěla pomoci. Vše ostatní pak záleží jen na domluvě. ![]() Každopádně Vám děkuji za všechny ženy a dívky, kterým jste ochotná takto pomoci, a které na každou takovou ženu čekají jako na spásu. Mějte se prima .Kája. |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
8.11.2008 10:11:00
Já si to zadala do Googlu a našla jsem si co mám tady nejblíž.ono je to pak docela blbý dojíždět někam daleko-zvlášť když má člověk děti..
Tak holky,už se to blíží,dnes nebo zítra přijde MS-odhaduji podle čípku.Bylo by super dnes nebo zítra brzy ráno,abych mohla v pondělí k dr. to má manža volno a tak může hlídat.. |
| Benedeta | 26643 |
|
|
7.11.2008 23:32:22
Ivko, můžeš zajít ke svému obvodnímu gyn. a ten ti dá kontakt na centra.
Ale můžeš si tam zavolat nebo napsat mejl i sama a oni se s tebou už domluví sami. Můžeš se podívat třeba sem: http://www.reprofit.cz/main.php?main_id=141&__sect_id=147&_art_id=295&language=1&PHPSESSID=2497505402ec420ea4526ecbd75368b0 Nebo tady je seznam center i s kontakty, doufám, že je vše aktuální: http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=8565 |
| ivka |
| • |
7.11.2008 13:20:38
Chtěla jsem se Vás zeptat, kam se má člověk obrátit, když bych chtěla darovat vajíčka?
Děkuji za odpověď |
| Vendula 22.l |
| • |
4.11.2008 10:54:28
zavolala paní doktorka,že má pro mne vhodnou příjemkyni,moc jsem se těšila,protože o tom že se dají darovat právě tyto buňky jsem se dozvěděla jen tak při dlouhém čekání v ordinaci gynekologie, brouzdáním po nástěnkách v čekárně. Byla jsem strašně ráda,že právě já budu ta která dopomůže budoucím maminkám a tatínkům,mít to obrovské štěstí pořídit si krásné a zdravé miminko a to díky mě a mnoho dalším z vás. Přiznávám strach jsem trošku měla,ale až když jsem poprvé v určený termín otvírala doma první krabíčku s léky a uviděla jehlu...Vše zažehnáno,žádné utrpení to nebylo a blažený pocit,který mi tato zkušenost poskytla je a bude k nezaplacení.Takže Holky nebojte se nic to není jen do toho.
|
| Vendula 22.l |
| • |
4.11.2008 10:52:15
zavolala paní doktorka,že má pro mne vhodnou příjemkyni,moc jsem se těšila,protože o tom že se dají darovat právě tyto buňky jsem se dozvěděla jen tak při dlouhém čekání v ordinaci gynekologie, brouzdáním po nástěnkách v čekárně. Byla jsem strašně ráda,že právě já budu ta která dopomůže budoucím maminkám a tatínkům,mít to obrovské štěstí pořídit si krásné a zdravé miminko a to díky mě a mnoho dalším z vás. Přiznávám strach jsem trošku měla,ale až když jsem poprvé v určený termín otvírala doma první krabíčku s léky a uviděla jehlu...Vše zažehnáno,žádné utrpení to nebylo a blažený pocit,který mi tato zkušenost poskytla je a bude k nezaplacení.Takže Holky nebojte se nic to není jen do toho.
|
| profimak | 83131 |
|
|
31.10.2008 7:45:35
Marge, já ten díl taky viděla a docela hrozný, jak jí bylo blbě. Šel mi mráz po zádech
![]() ![]() ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
30.10.2008 17:31:22
Taky jsem se dívala
Bylo to zajímavé. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.