| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 1645  [Dalších 275 >>]
Evka 1973 11417
29.3.2008 16:27:30
Kontrola na HIV se dělá samozřejmě i v rámci testů před tím než začneš se stimulací, ale vysvětlili mi , že když by jsi se teoreticky nakazila v době stimulace, tak by se na to hned nepřišlo, ale vyjíčka by už mohla být nakažená. Proto ta kontrola za půl roku, kdy už by se případné infikování prokázalo. A příjemkyně má po tu dobu těch půl roku uschovaná embryjka. Když by se prokázalo že jsi HIV pozitivní, tak by je zničili, když je kontrola v pořádku, tak jí je teprve dají. Evka
Pedrosaa 72553
29.3.2008 14:04:35
Proč se dělá za půl roku kontrola HIV??
Evka 1973 11417
29.3.2008 13:50:07
Záleží na centru, různá centra nabízejí různou částku, například Iscar v Praze 11 000,- Kč. Polovinu dostaneš hned po doběru, druhou polovinu za půl roku, když přijdeš znova na odběr krve pro kontrolu HIV. Evka
Pedrosaa 72553
29.3.2008 12:51:14
Evi, moc děkuji, v pondělí si zavolám na gyndu a zeptám se sestřičky...
Ještě jedna věc- za to se teda dostává finanční obnos, ju?
Evka 1973 11417
29.3.2008 10:44:23
Klidně se ptej, já když jsem šla poprvé, tak jsem taky sháněla informace.

Byla jsem 4x, teď jsem šla popáté ale stimulaci mi po pár dnech zastavili (už jsem tu o tom psala). Teď se z toho tělo nějak vzpamatovává. Už víckrát nemůžu, protože mi bylo v březnu 35 a to je limit pro darování.

Neplatíš nic, akorát jsem si musela koupit injekční stříkačky a jehly na píchání, fyziologický roztok (když se ředí fostimon tím roztokem který je u toho, tak hodně štípe, fyziologickým roztokem to štípe míň, ale můžeš mít jiné léky) a pak jsem platila antibiotika která se dávají po odběru, pro případ nějaké infekce. Jinak opravdu nic.

Evka
Pedrosaa 72553
28.3.2008 22:07:17
už to vidím, že 4x.... po jak dlouhé době se to může dávat????
Nikdy jsem o tom nic nevěděla, ale naposled jsem si všimla letáčku na gyndě a zapoměla jsem si ho vzít a včera jsem narazila na tuhle diskusi,, takže se ptám asi jako trdlo...
Pedrosaa 72553
28.3.2008 22:05:16
díky moc.. nedočítala jsem zpětně,ale jen tak něco málo... Já musím napřed něco platit nebo neplatim nic?? jaký jsi z toho měla pocit? kolikrát jsi už dávala?
Evka 1973 11417
28.3.2008 21:42:08
Jen jsem zapomněla napsat o té narkoze, dělají to v nějaké slabší, na sále jsi asi čtvrt hodinky, pak tě převezou na pokoj. Je potřeba na to klasické předoperační vyšetření. Na pokoji se dospíš a pak jdeš v doprovodu někoho domů (já jezdila sama). Evka
Evka 1973 11417
28.3.2008 21:40:04
Ahoj,

ten sprej je nějaký hormonální a k tomu injekce, aby se ti utvořilo víc vajíček (přeci jenom jedno se jim nevyplatí aby ti odsávali). Já potom byla akorát trochu nafouklá, ale ne moc, od injekcí jsem měla modřinky. Po odběru mě bolelo trochu břicho, tak asi jako při hodně silné menstruaci. Domů jsem šla za 2-3 hodiny po odběru.

Stimulaci i odběry jsem snášela dobře, akorát teď mám problémy, protože mi byla stimulace v polovině zastavená, zdálo se jim, že folikuly rostou moc pomalu. Tak už skoro týden krvácím a docela mi to rozhodilo cyklus. Předtím bylo všechno v pohodě, jenom vždycky tu menstruaci po doběru jsem měla o dost silnější, takže jsem si musela koupit vitaminy a železo navíc, protože jsem dost krvácela.

Jestli to stihneš nebo ne, to záleží na tom, jak rychle by tě kam objednali a jak rychle by měli výsledky. Hlavně třeba genetika jim trvá docela dlouho. Ale jeden odběr by jsi stihnout mohla. Nejlepší by bylo se zeptat přímo v centru, kam by jsi chtěla jít.

Evka
Pedrosaa 72553
28.3.2008 20:24:25
asi bude nejlepší zeptat se na gyndě?
a bolí ten odběr? jak dlouho se leží v nemocnici?? to se dělá v narkoze??
[<<Předchozích 1360] Názory 13611370 z 1645  [Dalších 275 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.