| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 1645  [Dalších 265 >>]
Pedrosaa 72553
28.3.2008 20:23:29
Zdravím :)
Evi, můžu se zeptat, nač se dávají hormony a sprej do nosu?? já o tom vůbec nic nevím.... netloustne se po těch hormonech??? když mě bude v listopadu 35 tak to už asi nestihnu že? děti mám 2....
vlakne 8989
28.3.2008 13:29:26
díky, mne sestřička ríkala, že tam byli i holky, co stimulovali 10x a to se ,mi zdá už hodně.
Evka 1973 11417
28.3.2008 13:26:05
Ahoj,
já myslím že počet záleží na tobě, já byla 4x, v centru mi řekli že optimální je do 3 stimulací. Přeci jenom jsou to hormony.

Já byla v Iscaru, tam dávají 11 000,- Kč. Evka
vlakne 8989
28.3.2008 13:21:01
Evi a nevíš kolikrát celkem se může jít darovat a dávají někde více jak 15000 Kč?
Evka 1973 11417
28.3.2008 8:05:54
N2jaké informace jsou na stránkách Center Asistované reprodukce, ale obecně podmínky jsou : věk do 35 let, některá centra mají podmínku že již musíš mít vlastní děti, pak probíhá genetické vyšetření (pohovor a odběr krve), pak jsou různé odběry na přenosné chodoby (krev, moč), z krve se potom stanoví hormonální profil, podle toho stanoví jaké léky ti nasadí. No a pak už je stimulace - já jsem si stříkala sprej do nosu a píchala injekce. Během stimulace jsem si vyřídila předoperační vyšetření (krev a EKG). Odběr probíhal vždy v krátkodobé narkoze, přibližně po 2-3 hodinách po odběru jsem šla domů. Evka
Pedrosaa 72553
27.3.2008 22:57:02
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, kde zjistím nějaké podrobné informace ohledně darování vajíček? na gynekologii sem viděla leták,ale zapoměla sem si ho vzít....Máte někdo zkušenosti, jste po odběru? kde se mám zeptat, případně co je k tomu třeba..... Moc děkuji...
Evka 1973 11417
27.3.2008 16:01:47
Doktor říkal, že by se měli nechat 3 cykly na odpočinutí těla a pak můžeš jít znovu. Já jsem byla na odběru v dubnu, pak v září, pak v únoru a pak v červenci. Teď jsem chtěla jít ještě jednou, ale v Centru mi po pár dnech zastavili stimulaci, protože se jim zdálo, že folikuly pomalu rostou. Teď se z toho tělo nějak vzpamatovává, asi nepochopilo že je stimulace zastavená. Takže mám zdravotní problémy a chodím na gynekologii na kontroly. Ale jinak jsem to vždycky zvládala dobře, ale protože mi v březnu bylo 35 let, tak už dál nejsem vhodný tip. Evka
vlakne 8989
26.3.2008 21:50:05
Evi,chtěla jsem poprosit o informaci, za jak dlouho jsi šla darovat podruhé? Já jsem byla darovat v únoru v hradci sanusu. Musím říct, že jsem z toho měla dobrý pocit a díky bohu žádné vedlejší účinky. Tak kdyby někdo potřeboval v hradci posunout, nabíím se. Určitě bych se nebránila i jinému zařízení, ale hradec je pro mne nejblíže.
Sasula
  • 
21.3.2008 19:34:12
tak já teď právě procházím fází, kdy jsem se zaevidovala do pořadníku jako příjemce vajíčka - předčasné selhání vaječníků - a také jsem se ptala, jak je to s platbou jak u dárkyně, tak u příjemkyně, protože mi bylo doporučeno najít si svou dárkyni (která by mě tedy "jen" pošoupla na první místo v pořadníku - v mém CAR - Apolinář se čeká až 2 roky)tak abych věděla co případě reprodukovat.. bylo mi řečeno, že toto vše je hrazeno z pojištění příjemkyně. Já tedy zatím nemám vyčerpaný žádný pokus IVF a bohužel kamarádky, které mi samy nabídly pomoc, teď už nechtějí, samozřejmě to se nedá ani na nikoho zlobit. Děkuji za to, že existují ženy jako vy, které do toho jdou a pomohou tak ostatním, které jsou na vás odkázány! Děkuji!
Arat
  • 
18.3.2008 19:38:13
Evi, myslím si, že to je vyúčtované na pojišťovnu kvůli tomu, že příjemkyně nemá ještě vyčerpány své pokusy. A v případě fostimonu to tak asi bude, protože na ten se nedoplácí. Jinak část léků hradí příjemkyně a část proplácí pojišťovna - pokud jsou ty pokusy nevyčerpané. Pak už platí vše jen příjemkyně. Ale je mi divný, že to máš ty ve svém výpise. To znamená, že kdybys jednou potřebovala ivf, máš vyčerpané pokusy nebo jak to je?
Jak píše Erika - kéž by vás takových jako jsi ty bylo více.
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 1645  [Dalších 265 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.