Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pozitivni mysleni | 30216 |
|
|
3.3.2007 1:27:53
V New yorku je to 8000, ale po pravde si to nejak neumim technicky predstavit jak by to probihalo.to jako si sem na ten mesic mozna spis mesic a pul prijede slecna, nebo mlada pani zaplati veskery naklady sama......
|
| Marta |
| • |
3.3.2007 1:16:47
O české dárkyně vajíček je velký zájem v IVF centrech v USA, zejména v Kalifornii. Odměna pro dárkyni je v průměru 5 - 10 000 dolarů.
|
| radši anonym |
| • |
2.3.2007 21:11:36
Také jsem chtěla darovat vajíčka, dokonce jsem byla už i na poradě, kde mi k tomu dali různé letáky a řekli mi, že si to mám ještě rozmyslet. Dlouho jsem o tom přemýšlela a následující den jsem tam chtěla zajít s tím, že souhlasím.Jenže jsem byla s kamarádkou na vínku a tam četla nějaký časopis. Zrovna tam byla paní, co to podstoupila, všechno tam popisovala a docela jsem z toho byla šokovaná.Sama tam pak psala, že by se pro to po 2. už nerozhodla. Je to hodně o psychice, o výdrži, přecejen si musím denně píchat injekce do bč´řicha, prý taky dost často jí po tom bývalo špatně. Navíc dcera od známého na tom byla a skončila v nemocnici s otočeným vaječníkem!
Tohle mě docela odradilo! Navíc se stále nemůžu zbavit pocitu, že prodávám svoje dítě! |
| Siren-♂ ♂ | 36082 |
|
|
2.3.2007 20:27:37
koukám, že jsem se před tím nepřihlásila dobře...
Jinak je tu už diskuse na toto téma. Možná by ti zakladatelko poradili tam. http://www.rodina.cz/diskuse2145.htm |
| Siren-♂ ♂ | 36082 |
|
|
2.3.2007 20:24:29
Nesmíš být nemocná? Tak sestra zrovna bere léky na sníženou imunitu v důsledku dlouhodobějšího braní antibiotik, protože se nemohla zbavit nachlazení a pořád se to vrací i během stimulace a ti doktoři jí řekli, že je to ok. Jasně, když jsou v tom velký prachy. No je to čím dál tím podivnější....
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.3.2007 20:21:14
vzpomínám si,že nesmíš brát žádné léky - nesmíš být nějak nemocná - byť je to prkotina .....
no zkus to. zní to fakt zajímavě a můžeš i někomu pomoct. Vím,že mě to zaujalo - ale,já mám nemocnou štítnou žlázu - takže jsem nevyhovující. Držím palce. |
| rena |
| • |
2.3.2007 20:17:28
Moje sestra teď bude darovat vajíčka. Už si píchá injekce do břicha kvůli stimulaci.
Ovšem neřekla bych, že je to až tak úplně anonymní. Příjemkyně vajíček si ji vybrala podle fotky. (Divný, co?) V tom centru, kam dochází, jí řekli, že vajíčka jsou pro zahraniční klientelu. Zdá se mi to trochu podivný, protože jsem si myslela, že takový postup je nelegální........ |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.3.2007 20:14:47
info@reprofit.cz
|
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.3.2007 20:13:06
Podmínky pro darování vajíček (oocytů):
Dárkyně oocytů musí být zdravá žena ve věku 18 až 35 roků. Musí být geneticky vyšetřena (zajištěno v centru IVF). Dále je nutné vyšetření na přenosné infekční choroby (HIV, HbsAg, anti-HCV - hepatitis (=žloutenky), TPAH, RRR) Ve všech případech je zachovávána anonymita dárkyně i příjemkyně. Po provedení cyklu obdrží dárkyně vajíček částku, která je určena na pokrytí nákladů spojených s dárcovstvím (cestovné aj.) - cca 5000-10000 Kč. Podrobnosti Vám sdělí lékař v centru IVF, které si zvolíte. Samotný odběr vajíček nepřináší riziko vzhledem k dalšímu otěhotnění. Nelze samozřejmě zaručit, že v budoucnosti neproděláte nějakou chorobu, která by zapřičinila neplodnost. Vajíčka mohou darovat i ženy, které podstoupily (mini)interrupci. |
| Alč@ | 29602 |
|
|
2.3.2007 20:12:10
nedávno jsem o tom četla.
Je to poměrně nelehké - je k tomu zapotřebí velká spousta testů a jiných podmínek. Je to sice relativně zajímavě placené - nicméně šance,že si Tě vyberou jako kanditátku je velmi malá. zkusím to dohledat a písnu Ti. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.