| karen |
| • |
21.7.2005 14:48:30
A nemusí mít skupinu otce...co je to za blbost????
Když bude mít matka AB a otec A tak dítě může mít klidně i AB nebo skupinu B takže nebude shodná s žádným z rodičů.Na pováženou je to když mají oba rodiče A a dítě má B.... |
| Karen |
| • |
21.7.2005 14:46:07
Vypočítat krevní skupinu dítěte je jednoduché.Stačí znát skupinu matky a otce.
|
| Líza | 17721 |
|
|
20.7.2005 19:34:14
Ano, vím, jak to přesně je, a skutečně je to formulováno špatně. Miminko nemusí mít shodnou krevní skupinu ani s jedním ze svých rodičů. Nicméně krevní skupiny se skutečně dědí poměrně jednoduchým způsobem, a v určitých případech lze tedy na základě porovnání krevní skupiny dítěte a rodičů říci, že nejde o vlastního otce. V žádném případě to však není tak, že děti, které nemají stejnou skupinu jako jejich otcové, nejsou jejich.
|
| Zuzi + Tadeášek 3.12.04 | 7795 |
|
|
20.7.2005 17:31:57
Ahoj,
pozastavuji se nad tímhle: "...Jak všichni víme, miminko by mělo mít skupinu otce...". Cožpak nemůže mít krevní skupinu po matce? Jeden lékař se vyjádřil, že je to složitější a nevysvětloval to podrobně. Nějak se mi nezdá, že by dítě muselo mít krevní skupinu po otci..... ale nejsem odborník.... nevíte někdo, jak to přesně je? |
| Jana, Kolín |
| • |
20.7.2005 17:25:29
Mám jenom dodatek k těm "kukaččím" dětem. Je to z docela věrohodného zdroje, zhruba v době našeho narození se konal výzkum ohledně krevních skupin. Jak všichni víme, miminko by mělo mít skupinu otce. V porodnicích se dělali výzkumy k tomuto tématu a bylo zjištěno že né 15, ale skoro 30% dětí není těch otců, kterých by to mělo být. A překvapení, skoro polovina maminek o tom ani nevěděla. Takž tyto výsledky byly tajné. Takže každá třetí z nás má někde nemanželkého sourozence. To je myslím docela dost.
|
| vlakne | 8989 |
|
|
13.7.2005 12:37:02
Ahoj ,mě by zajímalo, kolik návštěv musíš mít na darování , jsem z malého města, nejblíž asi Hradec, tak by mě zajímalo, jak by to bylo i finančně náročné.
|
| ještě jednou |
| • |
12.7.2005 22:53:13
Omlouvám se, ale nějak mi to tady blbne, tak ještě jednou.
Minulý týden jsem byla na odběru. Stimulaci jsem vám sem popsala. A odběr je v celkové narkóze, takže, skoro ani nevím, že jsem něco podstupovala. Když jsem byla na tom prvním pohovoru, tak mi můj lékař řekl o rizicích, která to s sebou nese. Někdy se stane, že se v tom vaječníku utvoří extrémně mnoho vajíček, a to bolí ( ale já jsem měla tento problém na levém vaječníku, a v pohodě se to dalo vydržet). Další a asi největší riziko je, že po odběru může dojít ke krvácení do břišní dutiny, ale na klinice, jde jsem byla já se to stalo ve 2 z 4000 případů. Každá operace a každá narkóza s sebou taky nese svoje riziko, ale proto tě vyšetří, aby věděli, že jsi zdravá, a že to v poho zvládneš. A jako asi poslední riziko je to, že pak můžeš ty sama otěhotnět. Dozraje ti mnoho vajíček, ale jen některá jsou zralá v okamžiku odběru. A tím pádem máš mormální ovulaci a můžeš otěhotnět ( a máš vyšší šanci na vícečetné těhotenství). Jinač si myslím, že by neměl být problém pracovat na normálním těhotenství hned další měsíc :-)). Holky, stálo mě to dost nervů, musela jsem si projít mnoha nepříjemnostma, ale i tak TO STÁLO ZA TO! |
| TEREZA |
| • |
12.7.2005 22:36:07
Většinu toho čím jsem si prošla, jsem napsala v minulém příspěvku. Má to několik rizik, a nejhorší je asi krvácení do břišní dutiny, ale
|
| TEREZA |
| • |
12.7.2005 22:36:07
Většinu toho čím jsem si prošla, jsem napsala v minulém příspěvku. Má to několik rizik, a nejhorší je asi krvácení do břišní dutiny, ale
|
| Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 | 17377 |
|
|
12.7.2005 21:17:49
Holky, prosím napište něco bližšího k tomu, co vše mě čeá,pokud chci darovat vajíčka. + pokud někdo víte i o rizicích, která s tím souvisejí. Kamarádka už dlouho nemůže mít děti, problém je v jejich vajíčcích. Pokud by přivedli dýárkyni, tak se doatnou na první místo v pořadníku a neztrácely by čas. Jsem ochotn ato pro ně udělat, ale samozřejmě bych chtěla vědět o všech riziocích a všem, co mě čeká. A za jak dlouho po odběru bych mohla zase otěhotnět. Chtěly bychom s manželem ještě druhé dítě. Moc dík z arady.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.