Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Valoria | 98559 |
|
14.8.2012 14:46:08
Osobne jsem to zvladala dobre bez nejakych vykyvu nalad apod. Dite mam dvoulete, stimulace probehla pred 14dni
|
| Valoria | 98559 |
|
14.8.2012 14:44:22
Mozna proto ze nektere zeny proste vlastni vajicko nemaji, ale pro blbecky, kravicky a sobce proste vysvetleni neni.
|
| a |
| • |
14.8.2012 14:39:23
no asi pro penize
|
| Xantipa. | 34439 |
|
|
14.8.2012 14:35:48
Můžu se zeptat? - proč to děláš?
|
| gf fgfhf | 99674 |
|
14.8.2012 14:31:26
Tak před půl rokem jsme se s mužem dohodli na dárcovství. Podstoupila jsem už veškerá vyšetření, vše v pořádku, jsem zařazena do programu. Zítra se jdu domluvit do centra kdy bude stimulace atd. měla by být začátkem září. Mě by zajímali vaše zkušenosti, jestli jste byli vpoho,jestli je to opravdu takový zápřah na tělo, fungovali jste normálně, nebo jste byli ve stresu, prostě všechny vaše postřehy. Mám totiž 2 malé děti, jedno mi jde už v září do předškoláků, s mladším ještě budu rok doma, bojím se že budu protivná, nervní atd. bude mi špatně a já nevím co všechno. Chtěla bych si udělat takovou představu co mě čeká. Díky.
|
| Daniela Kac |
| • |
4.8.2012 15:09:19
Zdravím, měla bych dotaz ohledně darování vajíček. Asi před třemi lety jsem se odhodlala k prvnímu darování vajíček na klinice v Čechách. Podruhé jsem se rozhodla asi před dvěma měsíci. Podstoupila jsem vyšetření, dostala injekce, které jsem si měla začít píchat. Podle pokynů doktorky, jsem vysadila antikoncepci a v den, kdy jsem si měla píchnout první dávku hormonů jsem dostala strach (vzpomněla jsem si, jak mi to dělalo špatně poprvé) a můj plán darovat vajíčka skončil. Hned druhý den jsem volala doktorce, že jsem si nepíchla první dávku (léky zůstaly neporušeny), a že to ruším. Doktorku to samozřejmě naštvalo a začala vyhrožovat, že budu muset zaplatit pokutu, která je několika násobně vyšší, než byla částka, kterou jsem měla získat. Nevzpomínám si, že bych podepisovala něco, kde byla zmíněna nějaká pokuta za porušení léčby, nemám žádnou smlouvu a ani jsem nedostala písemně žádné podmínky - (pouze to, jak si mám dávkovat hormony). Byly jsme sice informovány, že nesmíme porušit léčbu, ale tyto informace jsme dostávaly v místnosti, kde byl velký hluk a nebylo to tam téměř nic slyšet – navíc jsem o pokutě nic neslyšela. Mají právo něco takového po mě vymáhat nebo máte někdo podobné zkušenosti? Děkuji všem za odpověď (e-mail: danielkakac@seznam.cz
Danka |
| Osmačka |
| • |
2.8.2012 13:37:56
Souhlasím s Tabitou. Nikdo nemá právo na dítě. Navíc je v tom mnoho morálních a etických problémů, které ale většina lidí nechce vidět. Tak třeba co se stane s již oplodněnými vajíčky? Vzniká víc dětí než kolik matka dostane do dělohy. A zbytek těchto dětí, ano, jsou to už děti! se prostě zmrazí, nebo vyhodí do popelnice. A co takhle práva dětí? Každý člověk má právo na život. Když už ani to nemá, všechna ostatní právo jsou mu k ničemu. Budoucí rodiče těchto dětí si neuvědomují, že díky nim zemře mnoho dětí.
|
| Tabitha+2 | 73840 |
|
|
31.5.2012 22:14:01
Necekam ani pochvaly, ani utechy, ani absolutni prijeti od lidi..Panovi se tohoto take nedostalo..Na pocatku cesty k IVF jsem stala pred casem take sama a take jsem byla presvedcena, ze se niceho zavazneho nedopustim.Bylo to dokonce v dobe, kdy jsem uz k tomuto zpusobu / bez donorace gamet/, jednu mne blizkou osobu sama privedla v domneni, jak skvele ji "pomaham"..Pan mi ale dal v pravy cas poznat neco jineho..Nebyla to zadna vycitka..Ale ver mi, ze mne samotnou "zamrazilo", co vse se s timto spojuje a jak daleke "vyhonky" vypousti tyto spatne koreny..Bez Nej bych takto nikdy nebyla schopna smyslet a nedomyslela bych nikdy co vse je s timto provazano..
A s touto Milosti Mu dekuji, ze mne uschopnil s ni v ten zasadni okamzik spolupracovat..Jinak bych udelala take sama vic, nez je cloveku dovoleno ve smyslu pomoci sobe/ ci druhemu- bliznemu/..Take jsem byla presvedcena ze sveho omezeneho poznani v tu dobu, ze to neni zadne provineni vuci Nemu..Mylila jsem se tak zasadne, jako spousta jinych..Je v tom vice sebelasky, nez bezpodminecne lasky..Je to troufale gesto PROTI Jeho Milosrdenstvi/lasce/..Tezko se to dava do slov.. Nevim, proc tohle poznani dal jako mnoha jinym prave mne..Snad proto, ze mam medicinske vzdelani a proto mi ukazal, co vse je v tom procesu nedomysleno a vymyka se lidske kontrole..Citim se Mu i v teto zalezitosti zavazana, muj umysl proc tyto skutecnosti uvadim On sam zna..Proto mne samotnou nijak "neboli", ze tento pohled lide neprijimaji, mrzi mne to pouze a jedine za ne samotne..On ale dava Milosti podle touhy cloveka po pravde a dava je jak sam chce..Rada tedy podstoupim to odmitani , nepochopeni ci dokonce zlost od druhych, protoze vim, odkud to poznani ke mne nezaslouzene prislo..Je z ciste Pravdy, kterou je On sam.. A ze si ho nemohu a nemam nechat sama pro sebe je z Jeho Dobroty vuci nam lidem zrejme.. /Jan 14,16-17/ .."..Ducha pravdy.Svet ho nemuze prijmout, protoze ho nevidi a nezna..Vy ho znate, nebot prebyva u vas a bude ve vas.." |
| Hanka |
| • |
31.5.2012 9:56:16
Tabitho,
Pravda je pravda a lež je lež, ale ty na ně patent nemáš. Jedině Syn je cesta, pravda a život. Když čtu tvé příspěvky, chápu, proč mnozí nevěřící prchají nebo se ježí, jakmile slyší slovo křesťan. Promiň, ale je v tom příliš mnoho tvrdosti srdce a pýchy, zabalené do "náboženského mlžení". (Nemusím mít pravdu, připouštím, ani já na ni nemám patent, ale mohla bys možná přemýšlet, proč tě tolik lidí, věřící nevyjímaje, vnímá takto.) |
| Girili | 117849 |
|
|
30.5.2012 11:18:13
Takove mam nejradsi. Schovavaji se za Pana Boha a pak jen uboze urazeji. S tim jdi k sipku.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.