| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1645  [Dalších 1305 >>]
Tabitha+2 73840
29.5.2012 23:59:36
Pokud jak uvadis, je biologie udajne tvoji silnou strankou, pak zas ja nerozumim co je v PRAVDE utesujiciho na primeru one rozhodujici gamety s tou spoustou atomu jejiho prijemce..cely primer je falesne podbizivy..tedy z pravdy nevychazi..Co neni pravda je prece lez, nebo tomuto rozumim take nespravne?
Nejsem totiz svobodozednarsky relativista.Pravda je pravda a lez, byt "bezvyznamna" je stale lzi.
Tabitha+2 73840
29.5.2012 23:52:31
Ja ale necekam, ze budes se mnou souhlasit..Jelikoz vim, co je k tomu potreba, nemohu ti nic v teto veci vycitat..Skoda, ze mi fakt nerozumis..
Girili 117849
29.5.2012 23:36:47
Jinak obvinovat z nechapavosti ci neporozumneni je ten nejubozejsi argument tech, kteri proste jen neumi prijmout fakt, ze s nimi nekdo nesouhlasi.
Girili 117849
29.5.2012 23:35:00
Biologie shodou okolnosti zrovna je moje silna stranka a geneticky rozhodujici vyznam one jedne bunky mi rozhodne neunikl.

Nicmene zda se mi naprosto zbytecne o cemkoliv dale diskutovat s nekym, kdo me obvinuje ze lzi.
Tabitha+2 73840
29.5.2012 23:13:00
Nenalezam zadne odsuzujici slovo vuci zakladatelce, ve svem prispevku..
Evidentne mame kazdy jinou optiku na cteni i chapani..

B-h je urcite Laska, o ktere v nejdulezitejsi casti - tedy zaveru se ZDURAZNENIM pojednavam..POkud dobre ctu, uvedla jsem, ze prave LASKA bude tim nejdulezitejsim aspektem, ktery muze prikryt mnoha pochybeni a troufalosti..Spatne ctes a jeste hure zrejme chapes co uvadim..
Evidentne ale navic nerozumis a tudiz nerozeznavas propastny rozdil mezi B-zi vuli a B-zim dopustenim..

btw..organicky podklad one JEDINE / dle tveho mineni temer v dulezitosti zanedbatelne/ bunky od darkyne, je SPOLUROZHODUJICI s inkriminovanou spermii pro vznik celeho organismu..Bez ni by tedy zadny organismus v tele prijemkyne nevyrostl..ani s tou obrovskou "nabidkou atomu a molekul" , ktere davas do rovnice k porovnani..Biologie neni tva silna stranka, to chapu, ale tva nabidnuta "pseudoutecha" je v podstate lzi..A mam dojem, ze zakladatelka se svym prozivanim radeji dava prednost PRAVDIVOSTI pred falesnymi "pohlazenimi"..

boží žena 67104
29.5.2012 21:40:47
2x~e~ tak to tedy oceňuju a nechápu
takový krindy pindy já do konce nedám nikdy:-)
Girili 117849
29.5.2012 21:30:21
Tabitho, musela jsem si tvuj prispevek precist 2x. abych se ujistila, ze se mi ten pseudomoralni blabol fakt jen nezda.

Muzes byt klidne proti IVF i proti darovani genetickeho materialu, ale nema to vubec nic spolecneho s bozim planem ci s bozi laskou. Vedle neceho tak velkeho, vseobjimajiciho, velkoryseho, prijimajiciho a milujiciho jsou tvoje moralisticke kecy jen trapnym tlachanim.

Ale k veci. Vetsina "bolestnych" a "etickych" problemu, ktere se zde snazis umele podsouvat vubec neexistuji. Dite se v tomto pripade skutecne nebude "bolestne" ptat, proc bylo darovano. Toto neni adopce, kdy se velmi pravdepodobne bude ptat, proc bylo biomatkou nechteno. V tomto pripade je duvod, proc bylo darovano, naprosto zrejmy, nema s nechtenim ci zavrzenim nic spolecneho.

Zakladatelku chapu, s cim se potyka, ma na svoje pocity pravo a pevne verim, ze se s tim brzy vyrovna a nebude ani dost malo pochybovat, ze dite je jeji, stejne jako o tom nepochybuje jeji okoli.

Ty ale nemas pravo se do ni opirat takovymi nesmyslnymi a odsuzujicimi blaboly.
boží žena 67104
29.5.2012 21:29:10
dneska jsem shodou okolností nad tím přemýšlela
nikdy bych vajíčko nedarovala, protože na světě by běhalo moje dítě

takže obráceně ano chápu, že to bereš tak, že to není tvoje dítě, geneticky není to je prostě fakt, jinak ale víc to tvý dítě být ani nemůže

řekla bych, že pocity to jsou normální, jestli přejdou.. no vsadila bych se že jo:-)
pokud ne a nějak by tě to stále trápilo obrátila bych se na odborníky
Su-elin 125341
29.5.2012 21:26:08
Lidi mají za uplně své i adoptované děti,ty jsi o moc šťastnější než maminka,které nebylo dopřáno své miminko nosit,rodit,kojit.
štěpánkaa 100291
29.5.2012 21:12:01
tak mělo by, protože info o zdravotním stavu nebio-rodiče mohou být zavádějící~d~~d~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 1645  [Dalších 1305 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.