| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 1645  [Dalších 1255 >>]
Jana, Terezka 5/03, Miška 1/06 29501
29.5.2012 12:10:42
vzhledem k tomu, že darování vajíček je přísně anonymní, bych to dítěti neřekla. Svoji pravou matku stejně nikdy nepozná, tak proč mu plést hlavu. U adoptovaného dítěte mi to připadá takové správné, ale v tomhle případě ne. Navíc, je tvoje, byli jste propojení celých 9 měsíců ~:-D bez tebe by nevzniklo ~;)
Minís 113116
29.5.2012 12:07:45
Ale vždyť je z tebe, rostl ti v bříšku. Prožila si těhotenství, porod.~6~
nency+ježeček 109605
29.5.2012 12:00:02
Ahoj, zajímalo by mě váš názor, jak by jste se vypořádaly s tím, že máte dítko z darovaného vajíčka...
Po několika neúspěšných IVF se nám narodilo krásné, zdravé, nyní půl roční miminko:). Opravdu je to krásné dítko, lidé na ulici se můžou zbláznit, když ho vidí. Miluju ho samozřejmě, takový tvoreček se snad ani nemilovat nedá. Ale občas mě přepadne taková depka, že není můj, je to prostě někdo, kdo není ze mě...Je tu nějaká maminka, co řeší podobný problém? Řekly by ste to dítěti až bude velké? Díky za názory...
Mirka Stierankova
  • 
14.4.2012 16:21:39
Mam dve deti a v loni jsem darovala uspěšně vajíčka,vše proběhlo v pořadku Ja měla dobrej pocit že jsem pomohla nejaky zene byt matkou,ale Muj gynekolog,nebyl přilíš nadšeny že jsem to udělala,hormony ktere jsi musite pichat po dobu 14 dnu nez Vam vajicka odeberou se na vasem tele ukazou a po case,ten Muj cas nadesl prave ted po roce,menstruce si dela co chce,jednou je hodne,jednou malo,je nepravidelna o dvakrat do mesice,bolesti bricha ani nemluvim a i kila jdou nejak zahadne na horu,ne nejak moc ale ja jsem vzdy mela 55 ted mam 60,nevim jestli ta vaha s tim ma neco spolecnyho,ale ma to svoje pro a proti
a je to? 72327
29.12.2011 23:08:03
Není to sice otázka na mne, ale odpovím: zeptala bych se svého doktora nebo přímo na místě, kde se daruje. Takhle od PC Ti nikdo asi nic nezaručí.
zdenka
  • 
12.12.2011 12:42:33
Dobrý den byla jsem na zákroku děložního čípku začátkem prosince.Chci se zeptal zda-li normálně můžu darovat vájíčka nebo jestli je v tom nějaký problém děkuji moc...
Sedmikráska+4 121142
16.11.2011 9:11:03
Já darovala vajíčka ve 32 letech.Přestimulovali mě hormonama (odebrali 30 vajíček) a navíc se mi při odběru dostala infekce do břicha a málem sem dojela na zánět pobřišnice.Vím že to je dost ojedinělé, ale každý kdo se k tomu odhodlá, by měl znát rizika
Jaris 123480
15.11.2011 23:33:31
Ahoj ,jak si tak lustruji tyto prispěvky,dost se zamýšlím nad tím ,že bych darovala vajíčko,už jen proto ,že mám nádhernou 5ti letou holčičku a přála bych aby jiní,kterí nemuzou mit sve vlastní meli stejnou radost ze zivota jakou mam já a kterou mi dává má dcera ;) ale chci vědět co musím splnovat, je mi 27 let mam jedno dítě.. nekojím ,nemám maturitu a byla jsem kurák ,nekourim ale teprve měsíc....~5~~5~~5~ dejte mi víc informací ... chci pomoct ...Má smysl se někde jít prihlásit... jsem geneticky zdravá i moje celá rodina ,bez alergii a ruznych genetickych onemocnení ... prosím inf. Děkují ~;)
Gretel 120414
3.10.2011 21:14:08
Jak už bylo řečeno, vajíčka nelze darovat adresně, dárcovství vajíček i spermií je u nás přísně anonymní, ale pacientka s dárkyní jde rychleji na řadu.
Jinak určitá zdravotní rizika tu samozřejmě jsou, ale na druhou stranu nemají centra zájem dárkyně přestimulovat - protože z přestimulovaných stejně moc kvalitních vajíček není. U komerčních dárkyní se za úspěšný cyklus pokládá cyklus s pěti vajíčky, čehož lze u zdravé ženy dosáhnout relativně mírnou stimulací.
vlad. 38059
3.10.2011 19:00:46
Jasněnko, ten příměr s darováním ledviny a ostaními komplikacemi, které uvádíš, je poněkud nadhodnocený.
Dárcovských vajíček je málo.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 1645  [Dalších 1255 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.