Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| a je to? | 72327 |
|
4.1.2011 20:10:57
NO SLÁVA!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak teď už ať se nic nepokazí a ať jste všichni v pořádku. |
| murielka |
| • |
4.1.2011 19:08:44
Díky moc pro AMOREK22 za snahu a naději, kterou jsi mi dala!!! Ve FN Olomouc jsem čekala na darování vajíčka od 2/2010 a dočkala jsem se až teď v prosinci 2010. "Moje" dárkyně měla jenom 3 vajíčka, z toho po oplodnění se vyvíjely už jenom 2 a po ET se uhnízdilo jedno. Takže jsem těhotná a nesmírně šťastná a vděčná té neznámé ženě, za to, že můžu procítit na vlastním těle všechny těhotenské radosti i strasti a doufám, že za 9 měsíců se nám narodí zdravé miminko....
Všem ženám dárkyním vzkazuji, že jste úžasné a moc vás obdivuji!!! murielka |
| a je to? | 72327 |
|
28.12.2010 11:24:07
Injekce v pohodě, odběry taky. Jen druhý den jsem proležela, bolelo mě v podbříšku, jako první dny při menstruaci. Ale žádná hrůza.
Hana: Co se Olmíku týče, mám chuť to vzdát. Kocem srpna jsem tam byla na pokec, krev a výsledky jsem posílala kolem října. Je konec roku a nikdo se neozval. Ze Zlína volali, bohužel jsem je musela odmítnout s tím, že jsem teď zaregistrovaná ve FNO. Můj mi radí tam napsat mejla a na všechno se vykašlat. V Olomouci chtěli, abych přestala brát antiko...takže v tom mám slušný hokej. Do toho mě chytaj mateřský pudy...můj se na mě bojí i podívat, abych nedošla s dvěma čárkama na testu ;) Murielka: jak to vypadá? Daří se? Držím palce... |
| Markéta a Péta2009 |
| • |
14.12.2010 15:22:01
Dobrý den, s kamarádou jsme se rozhodli darovat vajíčka v Praze. Jsem rozhodnutá někomu pomoci, nabídli nám za to 17 tisíc. Ale chtěla jsem se zeptat, je odběr vajíček po dozrání bolestivý? A nebo jste se cítili naprosto v pořádku? Už se vám někomu narodili děti od dárců? Kolik jste za dárcovská vajíčka museli zaplatit? Když to čtu koukala jsem Že 75 tisíc? |Není to trochu moc?
|
| hana |
| • |
25.11.2010 18:12:20
ja taky psala do FN olomouc a porad nic takze asi nepotrebuji vjicka...
|
| a je to? | 72327 |
|
20.11.2010 21:01:48
Čekám už od začátku září. Přitom krev jsem zaslala v říjnu, výsledky z genetiky taktéž (už jsem darovala jednou ve Zlíně).Tak jsem doufala, že už kvůli příjemkyni, kterou jsem chtěla tzv. posunout v pořadníku, to budeme mít do Vánoc za sebou :( Ještě nic. Ani nezavolali. FN Olomouc.
|
| Aja+Kryštof09/05+Matyáš04/08 | 27983 |
|
|
20.11.2010 19:50:16
Já velmi negativní, chodila jsem na jejich pobočku v Polance nad Odrou. Ztratili mi genetické testy, museli se dělat znova, takže se vše neustále protahovalo. Pak si Dr. spletla nález na ultrazvuku a vystrašila mě cystou a zvláštním nálezem, který ještě nikdy neviděla. Můj Dr. mi čekl, že žádne cysty nemám a ten zvláštní nález byl jen zbytek menstr.krve.
Když už se vše vyřešilo, tak mi sdělili, že z organizačních důvodů vajíčka neberou. Změnila jsem kliniku a do 14 dnů jsem vajíčka bez problémů darovala. Snad budeš mít více štěstí. ![]() |
| hana |
| • |
20.11.2010 10:21:58
zdravim ma nekdo zkusenosti s darcovtvim v olomouci???dekuji za odpoved
|
| Martina |
| • |
9.11.2010 8:43:07
Ahoj, já jezdila do Gennetu do Liberce. Bydlím asi 40km od Liberce. Jsou tam moc hodný a vše vysvětlí.
Jen já bohužel nakonec darovat nemohla kvůli mononukleoze co jsem prodělala v dětství (měla jsem zasažené játra i slezinu). Taky jsem zjišťovala Prahu a Liberec a Liberec nakonec vyhrál. |
| Milanka |
| • |
9.11.2010 8:09:56
Ahojky holky, je tady někdo, kdo daroval v Liberci? Vyplatí se jezdit do Prahy nebo darovat tady?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.