| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 1645  [Dalších 1005 >>]
a je to? 72327
4.1.2011 20:10:57
NO SLÁVA!!!
~g~~g~~g~~g~~g~
Tak teď už ať se nic nepokazí a ať jste všichni v pořádku.
murielka
  • 
4.1.2011 19:08:44
Díky moc pro AMOREK22 za snahu a naději, kterou jsi mi dala!!! Ve FN Olomouc jsem čekala na darování vajíčka od 2/2010 a dočkala jsem se až teď v prosinci 2010. "Moje" dárkyně měla jenom 3 vajíčka, z toho po oplodnění se vyvíjely už jenom 2 a po ET se uhnízdilo jedno. Takže jsem těhotná a nesmírně šťastná a vděčná té neznámé ženě, za to, že můžu procítit na vlastním těle všechny těhotenské radosti i strasti a doufám, že za 9 měsíců se nám narodí zdravé miminko....
Všem ženám dárkyním vzkazuji, že jste úžasné a moc vás obdivuji!!!
murielka
a je to? 72327
28.12.2010 11:24:07
Injekce v pohodě, odběry taky. Jen druhý den jsem proležela, bolelo mě v podbříšku, jako první dny při menstruaci. Ale žádná hrůza.
Hana: Co se Olmíku týče, mám chuť to vzdát. Kocem srpna jsem tam byla na pokec, krev a výsledky jsem posílala kolem října. Je konec roku a nikdo se neozval. Ze Zlína volali, bohužel jsem je musela odmítnout s tím, že jsem teď zaregistrovaná ve FNO. Můj mi radí tam napsat mejla a na všechno se vykašlat. V Olomouci chtěli, abych přestala brát antiko...takže v tom mám slušný hokej.
Do toho mě chytaj mateřský pudy...můj se na mě bojí i podívat, abych nedošla s dvěma čárkama na testu ;)
Murielka: jak to vypadá? Daří se? Držím palce...
Markéta a Péta2009
  • 
14.12.2010 15:22:01
Dobrý den, s kamarádou jsme se rozhodli darovat vajíčka v Praze. Jsem rozhodnutá někomu pomoci, nabídli nám za to 17 tisíc. Ale chtěla jsem se zeptat, je odběr vajíček po dozrání bolestivý? A nebo jste se cítili naprosto v pořádku? Už se vám někomu narodili děti od dárců? Kolik jste za dárcovská vajíčka museli zaplatit? Když to čtu koukala jsem Že 75 tisíc? |Není to trochu moc?
hana
  • 
25.11.2010 18:12:20
ja taky psala do FN olomouc a porad nic takze asi nepotrebuji vjicka...
a je to? 72327
20.11.2010 21:01:48
Čekám už od začátku září. Přitom krev jsem zaslala v říjnu, výsledky z genetiky taktéž (už jsem darovala jednou ve Zlíně).Tak jsem doufala, že už kvůli příjemkyni, kterou jsem chtěla tzv. posunout v pořadníku, to budeme mít do Vánoc za sebou :( Ještě nic. Ani nezavolali. FN Olomouc.
Aja+Kryštof09/05+Matyáš04/08 27983
20.11.2010 19:50:16
Já velmi negativní, chodila jsem na jejich pobočku v Polance nad Odrou. Ztratili mi genetické testy, museli se dělat znova, takže se vše neustále protahovalo. Pak si Dr. spletla nález na ultrazvuku a vystrašila mě cystou a zvláštním nálezem, který ještě nikdy neviděla. Můj Dr. mi čekl, že žádne cysty nemám a ten zvláštní nález byl jen zbytek menstr.krve.
Když už se vše vyřešilo, tak mi sdělili, že z organizačních důvodů vajíčka neberou.
Změnila jsem kliniku a do 14 dnů jsem vajíčka bez problémů darovala.
Snad budeš mít více štěstí.~;((
hana
  • 
20.11.2010 10:21:58
zdravim ma nekdo zkusenosti s darcovtvim v olomouci???dekuji za odpoved
Martina
  • 
9.11.2010 8:43:07
Ahoj, já jezdila do Gennetu do Liberce. Bydlím asi 40km od Liberce. Jsou tam moc hodný a vše vysvětlí.
Jen já bohužel nakonec darovat nemohla kvůli mononukleoze co jsem prodělala v dětství (měla jsem zasažené játra i slezinu).
Taky jsem zjišťovala Prahu a Liberec a Liberec nakonec vyhrál.
Milanka
  • 
9.11.2010 8:09:56
Ahojky holky, je tady někdo, kdo daroval v Liberci? Vyplatí se jezdit do Prahy nebo darovat tady?
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 1645  [Dalších 1005 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.