Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
22.2.2011 16:14:22
Dančo, to je mi líto. To je právě divné,že platíte stejně za dárkyni,která má vajíček 5 i za takovou která má 15..
Držím palce aby to vyšlo napoprvé! ![]() ![]() ![]() |
| Danča | 105222 |
|
|
22.2.2011 14:35:37
Márge, moc děkuji!!! Už mám KET za sebou. Jsem ale hodně sklamaná, i když vím, že bych neměla. Stálo nás to dost peněz, jsme samoplátci a moje dárkyně měla jen 5 vajíček a z toho se daly použít jen tři. Počítala jem, že budeme mít víc šancí, než dvě. Zaváděli mi dvě a na další pokus nám zbylo už jen jedno!!! Tak ještě jednou moc dík i za to, že jsem si mohla vylít srdce!!!
|
|
|
22.2.2011 12:59:48
Dančo-přeji ti hlavně ať ti vyberou dobrou dárkyni!Já sama jsem šla darovat tolikrát,protože prostě výborně reaguju na hormony, stačí mi poloviční dávky a vajíček mám věšinou tak 15-20 a všechna zdravá a použitelná.
Taky už po zkušenostech vím,že je důležité vybrat si dobrou kliniku. Třeba dražší,ale s bohatými zkušenostmi.Je jen na šikovnosti doktorů,aby dárkni daly správné dávky a taky vyndali vajíčka v ten správný čas! Moc držím palečky!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.2.2011 12:52:37
Jak říká můj manžel-ještě že nemáme sperma! určitě bychom ho darovaly taky
![]() tak držím palce!!![]() Já jdu v květnu po šesté a taky naposledy.Přeci jen už jsem se přehoupla přes třicítku a taky mi říkali,že se vajíčka časem vypotřebují zcela a co já vímjestli si ve čtyřiceti nevzpomenu že chci ještě mimi ![]() |
|
|
22.2.2011 12:50:52
Markéto a Péto-odběr vajíček po dozrání je na tom to nejmenší.
Mě osobně je nejvíc nepříjemná ta poslední injekce,která se dává do svalu a je dost hustá. teď už si jí píchám sama-do stehna.Dřív to dělal manžel-do zadku a to bolelo dost Co se týká narození miminek,tak to vám vůbec neřeknou.mě neřekli ani jestli jdou do ciziny a nebo do Čech. Hlavně si pořádně rozmyslete na jakou kliniku půjdete. já už jsem zkusila dvě a je to nesrovnatelný rozdíl! Držím palce ![]() ![]() |
| vejbzrng | 86477 |
|
8.2.2011 10:11:34
Právě jsem se objednala do Arlety v Kostelci nad Orlicí na první konzultaci ohledně dárcovství vajíček. Těším se!!! Rodina už se ze mně asi zblázní, já daruju kdeco, teď i vajíčka, to asi nikdo nerozchodí. Byla bych ráda, kdybych byla vhodný dárce a někomu tak mohla pomoci.
![]() |
| Kimmi | 114413 |
|
|
2.2.2011 10:55:19
Moc bych vas vsechny chtela poprosit o pomoc. Pracuji na diplomove praci na tema: Nove reprodukcni technologie a menici se pojeti pribuzenstvi v soucasne spolecnosti. Jiz jsme provedla predvyzkum, kde jsem se setkala s radou zajimavych nazoru a zkusenosti, z nichz jsem sestavila nekolik otazek o tom, co me nejvice zajima. Jsem si vedoma, ze se jedna o citlive tema, proto volim naprosto anonymni cestu a prosim vsechny zeny, ktere podstoupily nejakou z metod asistovane reprodukce, nejlepe IVF, o pomoc. Jiz mam nekolil vyplnenych "dotazniku" a vsechny jsou pro me velmi cenne, ale je jich stale malo, proto vas moooc prosim o pomoc. "Dotaznik" je k dispozici na:
http://leteckaposta.cz/431126527 Budete-li chtit pomoc, prosim o jeho zaslani na muj email. Dekuju mockrat! ![]() |
| Danča | 105222 |
|
|
23.1.2011 14:13:57
Čas od času sem zabrousím a čtu vaše příspěvky. Jsem jedna z těch co má být obdarována, zatím čekám. Všechno si, vzhledem k věku, hradíme sami, tak je to trochu finančně náročný. Jsem strašně nervozní, že to nevýjde a já nějakým způsobem zklamu. Přítel je skvělí, nikdy mi nic neřekl, ani nenaznačil, ale já to cítím jink. Doktoři nám tvrdí, že máme dost velkou šanci, větší než s vlastními vajíčky. Tak uvidíme!!Byla bych ráda, kdyby jste se některá podělila se svýma zkušenostma. Držím všem palce a dárkyním děkuji!!!!
![]() ![]() ![]() |
| nency+ježeček | 109605 |
|
|
20.1.2011 20:32:29
Murielka, Elin...GRATULUJU
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Doufám, že se k Vám brzy připojím. ![]() |
| Elin | 112667 |
|
|
5.1.2011 19:26:08
Já jsem teď těhotná z dárcovských vajíček
![]() Za vajíčka jsme platili částku identickou, co dostala dárkyně, v našem případě 15tis. Těch 75 tis. je asi za IVF bez účasti pojišťovny nebo v nějakém superdrahém soukromém sanatoriu s pojišťovnou. Za všechny dárkyně jsem moc vděčná, pro nás třeba jediná šance. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.