| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1645  [Dalších 1015 >>]
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
22.2.2011 16:14:22
Dančo, to je mi líto. To je právě divné,že platíte stejně za dárkyni,která má vajíček 5 i za takovou která má 15..
Držím palce aby to vyšlo napoprvé!~x~~x~~x~
Danča 105222
22.2.2011 14:35:37
Márge, moc děkuji!!! Už mám KET za sebou. Jsem ale hodně sklamaná, i když vím, že bych neměla. Stálo nás to dost peněz, jsme samoplátci a moje dárkyně měla jen 5 vajíček a z toho se daly použít jen tři. Počítala jem, že budeme mít víc šancí, než dvě. Zaváděli mi dvě a na další pokus nám zbylo už jen jedno!!! Tak ještě jednou moc dík i za to, že jsem si mohla vylít srdce!!!
22.2.2011 12:59:48
Dančo-přeji ti hlavně ať ti vyberou dobrou dárkyni!Já sama jsem šla darovat tolikrát,protože prostě výborně reaguju na hormony, stačí mi poloviční dávky a vajíček mám věšinou tak 15-20 a všechna zdravá a použitelná.
Taky už po zkušenostech vím,že je důležité vybrat si dobrou kliniku. Třeba dražší,ale s bohatými zkušenostmi.Je jen na šikovnosti doktorů,aby dárkni daly správné dávky a taky vyndali vajíčka v ten správný čas!
Moc držím palečky!!!~x~~x~~x~~x~
22.2.2011 12:52:37
Jak říká můj manžel-ještě že nemáme sperma! určitě bychom ho darovaly taky~t~~t~ tak držím palce!!~x~
Já jdu v květnu po šesté a taky naposledy.Přeci jen už jsem se přehoupla přes třicítku a taky mi říkali,že se vajíčka časem vypotřebují zcela a co já vímjestli si ve čtyřiceti nevzpomenu že chci ještě mimi~t~
22.2.2011 12:50:52
Markéto a Péto-odběr vajíček po dozrání je na tom to nejmenší.~;)Mě osobně je nejvíc nepříjemná ta poslední injekce,která se dává do svalu a je dost hustá. teď už si jí píchám sama-do stehna.Dřív to dělal manžel-do zadku a to bolelo dost~n~
Co se týká narození miminek,tak to vám vůbec neřeknou.mě neřekli ani jestli jdou do ciziny a nebo do Čech.
Hlavně si pořádně rozmyslete na jakou kliniku půjdete. já už jsem zkusila dvě a je to nesrovnatelný rozdíl!
Držím palce~x~~x~
vejbzrng 86477
8.2.2011 10:11:34
Právě jsem se objednala do Arlety v Kostelci nad Orlicí na první konzultaci ohledně dárcovství vajíček. Těším se!!! Rodina už se ze mně asi zblázní, já daruju kdeco, teď i vajíčka, to asi nikdo nerozchodí. Byla bych ráda, kdybych byla vhodný dárce a někomu tak mohla pomoci.~;)
Kimmi 114413
2.2.2011 10:55:19
Moc bych vas vsechny chtela poprosit o pomoc. Pracuji na diplomove praci na tema: Nove reprodukcni technologie a menici se pojeti pribuzenstvi v soucasne spolecnosti. Jiz jsme provedla predvyzkum, kde jsem se setkala s radou zajimavych nazoru a zkusenosti, z nichz jsem sestavila nekolik otazek o tom, co me nejvice zajima. Jsem si vedoma, ze se jedna o citlive tema, proto volim naprosto anonymni cestu a prosim vsechny zeny, ktere podstoupily nejakou z metod asistovane reprodukce, nejlepe IVF, o pomoc. Jiz mam nekolil vyplnenych "dotazniku" a vsechny jsou pro me velmi cenne, ale je jich stale malo, proto vas moooc prosim o pomoc. "Dotaznik" je k dispozici na:
http://leteckaposta.cz/431126527
Budete-li chtit pomoc, prosim o jeho zaslani na muj email. Dekuju mockrat!~x~
Danča 105222
23.1.2011 14:13:57
Čas od času sem zabrousím a čtu vaše příspěvky. Jsem jedna z těch co má být obdarována, zatím čekám. Všechno si, vzhledem k věku, hradíme sami, tak je to trochu finančně náročný. Jsem strašně nervozní, že to nevýjde a já nějakým způsobem zklamu. Přítel je skvělí, nikdy mi nic neřekl, ani nenaznačil, ale já to cítím jink. Doktoři nám tvrdí, že máme dost velkou šanci, větší než s vlastními vajíčky. Tak uvidíme!!Byla bych ráda, kdyby jste se některá podělila se svýma zkušenostma. Držím všem palce a dárkyním děkuji!!!!:-):-):-)
nency+ježeček 109605
20.1.2011 20:32:29
Murielka, Elin...GRATULUJU~x~~x~~x~~g~~g~~g~~R^~R^~R^.
Doufám, že se k Vám brzy připojím. ~3~
Elin 112667
5.1.2011 19:26:08
Já jsem teď těhotná z dárcovských vajíček:-)
Za vajíčka jsme platili částku identickou, co dostala dárkyně, v našem případě 15tis. Těch 75 tis. je asi za IVF bez účasti pojišťovny nebo v nějakém superdrahém soukromém sanatoriu s pojišťovnou. Za všechny dárkyně jsem moc vděčná, pro nás třeba jediná šance.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 1645  [Dalších 1015 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.