Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| a je to? | 72327 |
|
28.7.2010 22:19:33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ať to vyjde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| L | 99379 |
|
|
28.7.2010 21:47:22
Holčinky, dárkyně. Chtěla bych Vám poděkovat za to, že jste se na to darování daly, že podstupujete ten blázinec a vůbec, že jste. Bez Vás bychom byly v p..... a o miminku si mohly nechat jen zdát. V pátek si jdu pro darované vajíčka. Takže ještě jednou díky.
![]() |
| murielka |
| • |
22.7.2010 19:13:39
;o) budu se těšit...
|
| a je to? | 72327 |
|
20.7.2010 22:33:20
když do konce srpna neskončím někde ve cvokárně, tak se shledáme na nádru v Olmíku
![]() |
| murielka |
| • |
20.7.2010 20:09:35
To je báječné, jsi skvělá !!! Když jsem naposledy volala do CAR FN OL (někdy v 06/2010), tak mi MuDr. Březinová (embryoložka) řekla, že jsem pořád na prvním místě, ale že do poloviny srpna budou dovolené lékařů, takže se zřejmě do té doby žádné dárkyně stimulovat nebudou. A taky mě ujistila, že jsem sice stále na prvním místě v pořadníku čekatelek, ale že zatím žádnou novou dárkyni nemá a až se nějaká přihlásí, tak že mi bude hnedko volat....Takže mi dáváš velkou naději, že se po prázdninách konečně dočkám a na podzim bych už mohla mít na testu dvě // ;o))))))))))))))
|
| barkula | 43044 |
|
|
13.7.2010 0:47:28
koukám,jaké jsou někde problémy sehnat dárkyni a někde i přes prvotní šílené tempo s vyšetřeními,tvrdí,jak maj dárkyň plno a jak nepotřebují.
|
| a je to? | 72327 |
|
12.7.2010 18:11:45
Murielko, počítej se mnou...jsem se pro jistotu pojistila, abych do srpna neotěhotněla
![]() |
| murielka |
| • |
11.7.2010 16:32:46
Nevím, kde půjdeš na další pokus IVF, ale v CAR, kde Tě budou stimulovat Tvou nabídku přebytečných vajíček určitě uvítají, tak se tam potom rovnou zeptej. Já čekám na dárkyni vajíček ve FN Olomouc už od února a zatím nic...Snad se po prázdninách najde nějaká hodná duše a začne se něco dít...pořád neztrácím naději ;o)) Držím palce, aby Ti to všechno vyšlo!!!
|
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
1.7.2010 19:43:30
Ahoj,asi by ses měla zeptat přímo v tvémnejbližším caru na to dárcovství. pokud vím tak tam co chodím já můžou darovat jen maminky,které samy mají zdravé děti a neměly problém otěhotnět..
Ale pokud bys chtěla darovat zbylá vajíčka z tvého pokusu,tak to myslím Car neodmítne.Všechna vyšetření-genetiku atd. ti asi dělali viď? Držím palce ať tak či tak ![]() ![]() |
| kroftackova | 108664 |
|
|
28.6.2010 10:26:32
Zdravím Vás,já se chci naopak zeptat na nějaké odkazy o dárcovství vajíček, podstoupila jsem první pokus na umělé oplodněni, a první část tohoto procesu je stejná jako dárcovství, píchání hormonů mi nedělá problém a proto bych mohla být jednou z dárkyní, na druhý pokus na IVF jdu cca za tři měsíce, a pokud bych měla vhodná vajíčka navíc tak bych ráda darovala. Tak jestli máte některá bližší informace nebo odkazy, budu ráda.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.