Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| murielka |
| • |
8.6.2010 22:41:43
Ty jsi první a zřejmě i jediná.....a jsem ti moc vděčná, pokud do toho půjdeš se mnou...
|
| a je to? | 72327 |
|
6.6.2010 21:22:46
Murielka:
už se ti někdo ozval? ![]() |
| murielka |
| • |
31.5.2010 22:08:43
Ahoj všem dobrým dušičkám,
podle příspěvků tady vidím, že zdaleka nejsem jediná, kdo potřebuje darovaná vajíčka. Já už půl roku marně čekám v CAR FN Olomouc na nějakou hodnou duši, která by to neměla do Fakultky v OL daleko a byla by ochotna darovat vajíčka. Z rodiny nikoho nemám (vlastním pouze jednoho bratra) :o), sestřenice a kamarádky jsou mimo věkový limit a tak mi nezbývá,než hledat tímto způsobem. Zvláštní je, že když už se mi na předchozí inzerát nějaká potenciální dárkyně ozvala, tak to vždy dopadlo někam do ztracena.....buď se mi přestala ozývat a do CAR se vůbec neobjednala, nebo zase zjistili, že je nějak nemocná a tudíž je vyřazena z dárcovství....Podle posledních informací už bych měla být za tu dobu co čekám, na 1. místě, ale když do CAR volám (pravidelně 1x měsíčně), tak vždy slyším stejnou odpověď: žádná nová dárkyně nepřišla....čekejte!! Takže už jsem dost zoufalá a byla bych moooc vděčná, kdyby se našla nějaká hodná žena, která by mohla darovat vajíčka zrovna ve FN Olomouc. Jinak finančně to je celkem slušné - nemocnice nabízí za darování 15 tis. Kč. Pokud mě budete někdo chtít kontaktovat, můj mobil je: 602 818 701 |
| AnkaBa | 107270 |
|
|
2.5.2010 21:24:17
Tak jí držím palce, aby to dopadlo. Do Brna to máme trochu z ruky. Dostala jsem nyní tip na jiné centrum v Praze, to máme výrazně blíž, tak jsem jim psala, co a jak s eventuálním přechodem k nim. Nikdy jsem doktory měnit nemusela a i to "naše" centrum bylo ve všem OK, ale tenhle požadavek na "doplnění dárkyně" nás trochu vykolejil... Tak uvidím jak se ozvou z toho druhého centra.
|
| Jolynka, Andrejka & Kristýnka | 31997 |
|
|
2.5.2010 9:11:57
Ja o darovani uvazuju, ale tak cca za rok a co sem teda cetla, tak vajicka putuji do zahranici a k nam zas odjinud, aby se nahodou nestalo, ze nekdo dostane vajicko nekoho pribuzneho i kdyz treba vzdalene. Kdyz nekdo si sezene darkyni, tak cekatelka se dostane na prvni misto poradniku a jakmile jsou k dispozici nejaka vajicka, tak je dostane,nemusi cekat az treba jako dejme tomu sta v poradi.
|
| Korytnačka :)2 dcerky a 1 kluk | 5855 |
|
|
2.5.2010 9:06:12
ahojky,
http://www.darkyne.cz/ posílám odkaz, jednou jsem to vygooglila, jestli chápu správně, je to jednak poradenství pro dárkyně, jednak možnost nakontaktovat si "tu svou" pro posun v pořadníku. jinak dárkyne tě v pořadníku posune před ostatní čekatelky, neznamená to že když dárkyni neseženeš, tak nejsi v pořadníku ... já si to představuju tak, že když seženeš dárkyni, tak jakoby dostaneš vajíčko od té, co je zrovna na řadě a ona vajíčko od vaší dárkyně, tím pádem ostatní čekatelky, které nemeli štěstí na " svou" dárkyni nejsou v pořaníku posunuty dozadu a ty co byly za tebou poskočí o to tvé místo dopředu. držím ti palečky |
| nikolice + Viktorka (15.6.05) | 23552 |
|
|
2.5.2010 9:01:10
já jsem taky hodně chtěla darovat. Odjakživa beru jako samozřejmost, že když můžu, ráda pomůžu, a tak jsem se stala pravidelnou dárkyní krve a když jsem jednou v tramvaji četla letáček na darování vajíček tak jsem o tom taky uvažovala. Malá se nám povedla "napoprvé" a bylo mi líto všech žen, kterým se nedaří. Tou dobou jsme začínali pracovat na druhém miminku tak jsem si říkala, že po tom. Ale víc jak rok se nám nedařilo, chybu nakonec našli po roce a půl u manžela, takže já po všem možných vyšetřeních apod. jsem bez problémů, ale mezitím mi bylo 34 a oni snížili věkovou hranici z 35 na 34 takže jsem to prošvihla... přitom teď po té dlouhé době snažení vím daleko líp, jak je všem těm co se snaží a nedaří se...
|
| Molly. | 74807 |
|
|
2.5.2010 8:15:46
Anko a musíte si ji sehnat? Moje mamka je na klinice v Brně, dárkyni nemá a ozvali se jí snad už za tři měsíce, že pro ni vajíčko mají. To mi přijde úplně úžasná doba...
|
| Cácork@ | 68469 |
|
|
2.5.2010 7:59:33
držím palečky.
já jsem o dárcovství vajíček hodně uvažovala - ale, vzhlem k štítné žláze to nešlo. ted je mi už 36.let a už ani nemohu. držte se |
| AnkaBa | 107270 |
|
|
2.5.2010 1:43:56
Pořadník na vajíčka je má nová nepřijemná zkušenost...už tak trnitá cesta mých neúspěšných pokusů otěhotnět a hlavně donosit... včetně absolvování několika IUI a IVF... Teď navíc si musíme sehnat dárkyni vajíček, která by nás v pořadníku, tedy pokud projde testy a celým darovacím procesem, dostala na horní příčku - kdy nám - mně a manželovi - dají na oplodnění vajíčko od jiné dárkyně v témže centru. Věkový limit max.34 let vyřadil jako dýrkyně ženy v rodině a nejbližší kamarádky... Tak kde hledat? Víte o někom, kdo by chtěl pomoci?
annce.ba@gmail.com |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.