| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 1645  [Dalších 755 >>]
Janina+K+L 27260
21.8.2009 13:36:30
Martino, 15.6. jsem byla na odběrech (pak ještě jednou 29.6., protože se mi někam zatoulaly 2 žádanky...)Začátkem srpna mi přišel dopis, že všechno je v pořádku a můžu být dárkyní. 3.7. jsem nasadila jednofázovou antikoncepci a dneska mi volali, abych vysadila. Počítám, že asi v úterý dostanu MS, takže ve středu první pigáro, zajistím si předoperační vyšetření a nejdéle do 10.9. je finíto ~z~
Martina a holky 02,08 85406
21.8.2009 12:31:01
Ahoj,
taky mi příspěvek McLarenky dodal víc odvahy. Já jsem teprve na začátku, byla jsem na genetice na krvi a teď budu čekat 3 týdny na výsledky. Docela se bojím, co mi napíšou, snad budu vhodná dárkyně ~c~
Janino, jak dlouho to trvalo u tebe, když ti napsali, že můžeš darovat a teď už máš začít se stimulací? Díky~x~ a přeji hodně štěstí
Janina+K+L 27260
21.8.2009 11:29:55
McLarenko, jsem moc rada, že jsi to napsala. Dneska mi zrovna volala sestřička, že mam vysadit prašky a od 2. dne MS si začnu píchat injekce, tak jsem z toho trošku ve stresu... Tvůj příspěvek mi přišel vhod ~x~
McLarenka 99611
20.8.2009 10:42:19
Předem zdravím, před měsícem jsem podstoupila punkci vajíček a ráda bych se podělila o svoje zážitky. Hlavně z toho důvodu, protože jsem stejně asi jako všechny z vás, pročítala různé nutno dodat né zrovna povzbudivé diskuze plné strachu a špatných zkušeností. Určitě každý organismus reaguje jinak. Ten můj jednadvacetileté bezdětné ženy vše snášel úplně bez komplikací. Jelikož jsem trošku slabší povaha injekce mi píchal přítel a po pár dnech praxe úplně bezbolestně. Až do posledního dne před odběrem jsem chodila do fyzicky náročné práce a samotný odběr? Hodně jsem se bála, ale úžasný profesionální přístup doktorů s sestřiček všechny mé obavy odvál. Odběr bez komplikací a po pár dnech už jsem měla stejný obvod bříška jako před stimulací. Finanční odměna určitě potěšila, ale upřímné podání ruky a poděkování mě naplnilo i pocitem štěstí. Takže holky neváhejte a pokud chcete pomoci JDĚTE DO TOHO. Není to taková hrůza jak všude píší:-)
L 99379
17.8.2009 10:59:38
Ahooj holky. Chci Vám napsat, že Vás moc obdivuji, že vůbec o darování vajíčka uvažujete, že podstoupíte injekce a zákrok a co si budem vykládat, riskujete komplikace. Jsem jedna z těch, které na darované vajíčko čekají. Kdybych byla zdravá, tak sama nevím, jestli bych do toho šla...proto Vás obdivuju a fandím. Jste pro mě a mnoho dalších šance. Dík.
Martina
  • 
4.8.2009 12:31:04
Marge, děkuju. Snad budu vhodná dárkyně, nevím jestli mě vezmou když můj táta prodělal infarkt a taky cévní mozkovou příhodu. Jinak ostatní jsou OK. Nevím jak dalece tu genetiku zkoumají.
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
4.8.2009 8:02:40
Pokud nemáš genetiku a přesto máš přijít druhý den měsíčků,tak to bych tipla na UTZ.Ale neboj,mě ho jednou dělali taky a není to nic hrozného..
ccita
  • 
3.8.2009 14:20:55
Ahoj,
právě že nemám vůbec nic a jdu tam poprvé. Tak předpokládám,že to bude pohovor a odběr krve. Trošku jsem se toho UTZ při cyklu lekla. Tak uvidíme. Hodila by se mi zkušenost někoho vyloženě z Reprofitu.
Hezký den!!
3.8.2009 12:13:41
Martino-držím palce.V Gennetu jsou úžasní! Už bych jinam nešla!
tak ať to všechno dopadne~x~~x~
3.8.2009 12:12:50
ccito-a už máš genetiku?
pokud ano,tak ti hned ten druhý den nasadí léky.něškde dělají i UTZ někde ne.budeš asi 10 dní píchat do břicha a mezi tím chodit nakontroly.Až vajíčka dozrají,píchneš si ještě pigáro do zadku a půjdeš na odběr:-)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 1645  [Dalších 755 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.