Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Insula | 28056 |
|
|
28.8.2009 13:18:26
To byl ten důvod, proč jsem do toho nešla já. Nedokázala jsem se vyrovnat s tím, že někde běhá "moje" dítě.
|
| Petulqa a Martínek 03/09 | 86384 |
|
|
28.8.2009 13:11:07
Dobrý den/ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor..?Přemýšlím o darování vajíček, je jasné, že tomu předchází spousty vyšetření a je i dost pravděpodobné, že nemusím být vhodnou dárkyní, jen si nemůžu utřídit myšlenky, pokud bych vajíčko darovala, nevím, jak by se žilo s myšlenkou, že mi možná někde běhá MŮJ potomek...hlavní důvod proč jsem nad tím začala reálně uvažovat je ten fakt, že si dovedu předtavit tu bezmocnost ženy, když nemůže mít děti...jediná možnost je ,,cizí´´ vajíčko...ale je to podle mého přijatelnější řešení než nemít děti vůbec...
Chtěla bych to udělat pro to,aby někdo mohl mít ,,své´´ dítě, ale nevim jestli jsem schopná se vyrovnat s tou myšlenkou, že je to MÉ dítě biologicky... |
| Petulqa a Martínek 03/09 | 86384 |
|
|
28.8.2009 13:10:33
Dobrý den/ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor..?Přemýšlím o darování vajíček, je jasné, že tomu předchází spousty vyšetření a je i dost pravděpodobné, že nemusím být vhodnou dárkyní, jen si nemůžu utřídit myšlenky, pokud bych vajíčko darovala, nevím, jak by se žilo s myšlenkou, že mi možná někde běhá MŮJ potomek...hlavní důvod proč jsem nad tím začala reálně uvažovat je ten fakt, že si dovedu předtavit tu bezmocnost ženy, když nemůže mít děti...jediná možnost je ,,cizí´´ vajíčko...ale je to podle mého přijatelnější řešení než nemít děti vůbec...
Chtěla bych to udělat pro to,aby někdo mohl mít ,,své´´ dítě, ale nevim jestli jsem schopná se vyrovnat s tou myšlenkou, že je to MÉ dítě biologicky... |
| Martina a holky 02,08 | 85406 |
|
|
26.8.2009 12:31:05
Ještě ne, říkali, že budou tak za tři týdny. V pondělí to bude teprve 14 dní.
Jé, to jsi statečná, že dnes už si píchneš sama . Jsem zvědavá na sebe pak![]() |
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
26.8.2009 11:41:25
Martino, včera jsem si píchla první injekci - resp. mi ji píchl přítel, trošku se mi klepaly ruce...
Přežila jsem to a možná si ji dneska píchnu sama Jen to trošku štíplo, fakt to nic není Už máš výsledky genetiky? |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
23.8.2009 13:11:10
Aha, tak to děkuji za vysvětlení.Akorát pak nechápu jak na něj může mít právo náhradní matka když při testech DNA by vyšlo na jevo že matkou je bio matka.
![]() |
| mamina73 |
| • |
23.8.2009 11:09:57
Luciferku,
miminko je geneticky rodičů, kteří ho nemohou donosit. Náhradní matce je do dělohy vloženo embryjko, které vzniká ze spojení vajíčka a spermie rodičů, kteří o mateřství mají zájem (snad to píšu srozumitelně), takže náhradní matka ho opravdu "jen" odnosí. |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
23.8.2009 10:40:16
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak u takového náhradního mateř
ství dochází k oplodnění (kdo s kým)?Čí vlastně to dítě je biologicky? Mám v tom trochu zmatek.Tento způsob neodsuzuju a určitě kdybych do něčeho takového šla, tak rozhodně ne s nikým známým koho bych denně viděla.Měla bych pak pocit, že si to třeba někdy rozmyslí a bude chtít dítě zpět.Hlavně pokud náhradní matka denně vidí to dítě.Nevím je to hodně zvláštní. |
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
21.8.2009 15:15:03
Martino, jestli přežiju ty pigára já, tak pak už každej...
A určitě dám vědět ![]() |
| Martina a holky 02,08 | 85406 |
|
|
21.8.2009 13:56:44
Jani, díky za info
To byl docela fofr Já jezdím do Gennetu do Liberce. Až si budeš píchat pigárka, tak dej vědět, ať vím co mě možná čeká ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.