Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
9.6.2009 9:02:33
Vajíčka nejdou do zahraničí, mají je spíše tady pro češky.Jestli pak něco mění s CARem ze zahraníčí, je to možný..
Cukrovku nezkoumají, to je pravda ale v té genetice je na to brán ohled a testují se na co se dá.. z krve je i možná glykémie a když se jim něco nezdá odmítnou dárkyni.. |
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
8.6.2009 18:40:05
Maky-taky mě zarazilo,že se nedělá víc testů.. Dyť i sama dárkyně může mít tu cukrovku a oni to vůbec netestujou..Chudinky příjemkyně..
![]() To víš-i Caru jde o peníze a tak dělají jen co musí... Já myslím že všechna vajíčka nejdou do zahraničí.Ptala jsem se a říkali že mají i zahraniční klientelu,ale rozhodně i českou a to by pak ty češky musely dostávat vajíčka z ciziny a tomu moc nevěřím.už kvůli podobě.Přeci jen se národnosti trošku vzhledově liší... |
| Maky, Maťo,Víťa,Štěpi,Emma,Lui | 95266 |
|
|
8.6.2009 18:07:13
Jinak pokud jde o to DNA - nevím, jestli to tady už padlo nebo ne, ale vajíčka se darují pro zahraničí.
|
| Maky, Maťo,Víťa,Štěpi,Emma,Lui | 95266 |
|
|
8.6.2009 18:06:35
Všude jsou jiná pravidla.
Vím o dvou holkách, které pravidlně chodí darovat vajíčka, jedna z nich žádné děti nemá, je jí teď 20, ale už tam byla víckrát, druhá šla jednou, má dvě děti. Obě chodily na několik vyšetření, jedna lhala, že je nekuřačka, přitom kouří. Po zákroku si pak několik dní samy píchají injekce do břicha. Ta, co má děti, má jen základní školu, a prý ji kvůli tomu na jedné klinice odmítli, na druhé jí vajíčka klidně vzali. Je sprostá jak kanál a s rozumem trochu v koncích, asi bych její vajíčko nechtěla. Druhá je hezká mladá holka, samozřejmě to dělají obě pro prachy, tahle trochu víc, ale co mě zaráží, je to, jak se při těch testech dá i lhát. Třeba její bratr i matka mají velmi silnou cukrovku (její matka je dodnes doma s jejím dvanáctiletým bratrem a dostává na něho kvůli tomu peníze, takže je to opravdu hodně silná cukrovka), nevím, jestli to nikdo nezkoumá, ale ona prostě uvedla, že tuhle nemoc v rodině nemají a dál to nikdo neřešil. |
| amartinaa | 80640 |
|
|
8.6.2009 16:13:04
No já vím, že je to nepravděpodobné, ale DNA? I to je řešení
) |
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
8.6.2009 15:40:56
Samozřejmě můžeš teda každou synovu slečnu pohnat na test DNA ;)
|
| MarkétaP + 4 dcerky | 13148 |
|
|
8.6.2009 15:40:07
Amartino, je to vše anonymní, okamžikem darování ztrácíš jakoukoli možnost dalších informací. Pokud ti nevadí, že někde možná poroste dítě tvé krve, o kterém nic nevíš a vědět nebudeš, pak bych se téhle možnosti až tak nebála - je jednak velmi nepravděpodobná a jednak s příbuzenským spojením není na zdravotní úrovné až takový problém, pokud jde o ojedinělou situaci (a ne o pravidlo) a nejsi nositelkou nějaké hodně vážné choroby (což zajistí ta genetika).
|
| amartinaa | 80640 |
|
|
8.6.2009 14:17:46
Ještě mě napadla otázka, tedy spíš manžela, když jsem se s ním o tom bavila, že jestli to nebude problém, až vajíčko se ujme, vyroste z něj sličná slečna a nabalí si jí náš synátor? A co pak? Dá se nějak zjistit kdo vajíčka přijal a zda se ujali? Nebo je všechno anonymní, a jak se tedy předchází těmto situacím?
![]() |
| amartinaa | 80640 |
|
|
8.6.2009 13:56:06
Fakt jo? Za to se takhle platí? No já jsem do 35 a ještě nějaký čas budu. Jsem snad zdravá, jen co by možná mohl být problém , je to, že mi v těhotenství zjistili že mám trombofilní mutaci krve, tak jsem si musela píchat fraxiparin, ale v druhém těhu už to bylo lepší, vlastně bez problému, tak jsem si ho píchala až ke konci jako kdyby náhodou, nicméně jsem to zdědila po mé mamče, které to na základě mého vyšetření zjistili také. Takže malá moje milovaná, to bude mít taky. Co myslíte? Asi se tedy zeptám na tom car centru. Jo a ty injekce do břicha se píchají jak dlouho? Bolí to? Říká se, že ne.
![]() Díky za info. ![]() ![]() ![]() |
| Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
|
|
8.6.2009 13:10:24
Ahojky, já jsem byla v Pronatalu, projdeš vyšeřením od nemocí pohlavních až po genetické (odběry krve) po výsledcích(asi +- 2 měsíce od odběrů) se domluví stimulace a pak se píchají hormonální injekce.Ke konci je UTZ a spočítají se oocyty..pokud vše dobře probíhá jdeš během 2-3 dnů na odběr..Vše je anonymní.. v Pronatalu je za darování 20 000 a opakovat se může po třech měsících..
Musí ti být 18-35.. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.