| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dárkyně vajíčka

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1645  [Dalších 655 >>]
Marge,Klárka02,Beátka07 16919
2.6.2009 20:54:54
Ahoj apple-mě už vidět nechtěli-jen kdyby byly komplikace..
Teď jdu jinam tak nevím.. Ms přijde myslím tak,jak jsem nahlásila,tak doufám že se s příjemkyní sladím~;((
pavlísekP 95607
1.6.2009 18:52:56
Ahoj holky, moc vás po delší době zdravím. Já jsem na kontrolu po OPU už nemusela, můj Car to nevyžaduje, jen říkali, že bych se měla v nejbližší době objevit u svého gynekologa aby věděl, co se se mnou dělo a případně vše ostatní už řešit s ním. Což bude problém, neb jsem se přestěhovala do Prahy a tady o nikom vůbec nevím. Kdo je dobrý a kam je nejlepší chodit~d~. Tak zatím brouzdám na netu, i když tam ty reference chybí no.
Jinak tento týden je to přesně měsíc od mého darování a Dr. embryoložka mi říkala, že si můžu zavolat, nebo napsat pro info ohledně mých vajíček, jestli byly kvalitní a jestli se uchytily a jestli je příjemkyně těhu ~p~. Chtěla bych to vědět, právě proto, abych mohla případně počítat někdy na podzim s tím, že se mi ozvou abych šla znovu. Tak to zkusím, jim napsat.
No a týden po OPU jsem omarodila s hnisavou angínou ~;((a od té doby jsem doma v posteli, pořád mám špatné výsledky krve, tak snad už se to tento týden zlepší.
Mějte se krásně.
Všem kdo má nějakou akci přeji vše bez komplikací a v pohodě ~z~
Všem příjemkyním přeji hodně sil a brzy vytoužené mimísky ~x~~x~
Zatím papa
applee 84637
31.5.2009 9:48:49
Ahoj.Jezdím do Olomouce do Fertimedu.
Vladka H.
  • 
31.5.2009 7:09:37
Ahoj,mohu se zeptat kam jezdíš na kliniku darovat vajíčka?
applee 84637
29.5.2009 17:44:24
Zdravím všechny diskutující :-).Já dnes byla na odběr.Vše proběhlo v pořádku ~z~ .Ještě mám jít příští týden na kontrolu.Tam,kde jsem byla darovat minule už kontrolu nevyžadovali.Jak jste to měly vy milé dárkyně?Chtěli Vás po odběru ještě vidět?
ykokinecka 97109
28.5.2009 14:31:08
Ahojík.Mě transfér darovaného vajíčka čeká v červenci.Cena je 25-30000 ale i s ICSI,PK,AH a zamražení zbytečků.
Gabca a Kaja + // 58411
28.5.2009 13:24:14
Katko, já mám také genetickou vadu, Podstoupila jsme 3x PGD - co kdybvy náhodou bylo nějaké vajčko zdravé, ale bohužel, tak sem se rozhodla pro darované vajčko. Naše snažení o miminko trvá už rok a půl. Po 2 nezdařilém PGD mi Dr. řekl, jestli nechci náhodou darované vajčko, já na něj zůstala koukat s otevřenou pusou, vůbec sem si nepřipouštěla, že by to do třetice nemohlo vyjít. A bohužel také nevyšlo. To bylo přesně před rokem, kdy jsem si prostě nepřipouštěla myšlenku na darované vajčko. Pořád jsem si říkala, jsem můadá tak kruci tam musí být aspon jedno zdravé vajčko. J8 pod svým srdcem nechci nosit cizí dítě!!:-(( Bohužel v zimě třetí pokus PGD nevyšel a tak sem se smířila s tím že opravdu budu muset se smířit s myšlenkou darovaného vajčka, od ledna jsem sháněla co nejvíce informací ohledně darovaných vajček, kolik se za to platí atd..Nikde na netu to nemají CARy uvedené, vždy je tam napsáno poplatek pro dárkyni a pak poplatky na léky atd. Ptala ses jak dlouho se čeká. Já jsem s paní dr. o darovaném vajčku začla mluvit koncem února, od té doby jsem byla v pořadníku, prý jsem byla na 20. místě. a sestra mi řekla, že někdo může vypadnuot a tak se posunu v pořadníku výše. Nadiktovala jsem si požadavky, které by měla dárkyně splnovat a čekala jsem, ani ne po měsíci se mi sestra ozvala s jednou dárkyní, ale bohužel nesplnovala ani jednu mojí podmínku. Tak jsme čekala dál a před měsícem mi sestra znovu zavolala, že mi našli vhodnou dárkyni, no a ted jsme sestimulované a tka čekám, až půjde na OPU - odběr vajček aby jsme mohli přijet s manželem , aby dal spermijky a pak 2-3. den bych šla na ET - embyotransfér. Ptala ses kolik to stojí - mě hned na začátku řekli 39.000,- že je v tom vše zahrnuto. Vlastně jsem zapomněla hned na začátku napsat, že jak jsem podstupovala PGD tak to hradila VZP a měla jsem ještě od nich schválený jeden pokus a ten sem si nechala na to darované vajčko, jinak by celá tato procedura stála 88.000,-. Pokud by jsi chtěla podstoupit nejdříve PGD tak by musel mít tu stejnou vadu jako máš ty někdo z rodiny. PGD stojí 15.000,-. Podle tvého bydliště si najdi vhodný CAR. A také na netu najdeš články, jak jsou s tím nebo oním CARem ostatní pacientky spokojeny.

Ještě jednou děkuji mocmoc moc DÁRKYNÍM!!!
Ještě před rokem jsme se nedokázala smířit s tím že mi dr. nabídl takovou možnost, nechtěla jsem to, ale nakonec když jsme nad tím začala hodně uvažovat, jsem si řekla, že to bude jako miminko z dětského domova, akorát že s tím rozdílem, že to bude 100% manžela díě a já že ho porodím. Takže prakticky, moje budei nebude. Ale lásku mu dámstejnou jako naší malé princezně.:-)
@Maja@ 52758
28.5.2009 12:18:07
prostuduj si stránky nějakého centra....nebo pošli mejla do nějakého CARu....já mám zkušenost se reprofitem.
Příjem darovaných vajíček je celkem drahá záležitost, mám pocit, že kolem 70 000 + různě dlouhá doba na čekání vajíček.
katka
  • 
28.5.2009 9:06:01
chtěla jsem se zeptat jak to všechno probíhá. Jestli je to finančně náročné, protože já mám genetickou zátěž na vajíčkách, tak nám nezbude než si vzít darované nebo adoptovat dítě. Tak jestli má někdo zkušenosti s tímhle problémem, tak mi prosím poraďte (cenu, postup, popř. pocity jak jste se cítila apod.)
Gabca a Kaja + // 58411
27.5.2009 21:45:07
Ahojky, v Gennetu je to tak, že dárkyně s příjemkyní musí být sestimulovaná, Mě přišla ms o 3 dny dříve kta jsem se obávala že budu muset čekat další měsíc, ale té dárkyni přišla skror o týden dřív(to mi sestra řekla), tak ted jen čekám, kdy mi dají vědět kdy půjde dárkyně na OPU.

Moc vám dárkyním chci poděkovat, jelikož jinou cestou bych neměla šanci mít zdravé mimi. Napsala jsem i dárkyni děkovný dopis.

To že jde se domluvit s dárkyní, že by šla znovu na OPU když budu chtít další mimi, to slyším poprvé.

[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1645  [Dalších 655 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.