Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marge,Klárka02,Beátka07 | 16919 |
|
|
27.5.2009 20:34:08
Benedeto-není vůbec zač!
Byla bych moc ráda kdyby to všechno nebylo zbytečné a kdyby zrovna moje vajucha byla ta pravá Bohužel ani mě nic neřekli. jen kolik jich bylo,ale jestli se chytla to nevím zkusím se zeptat teď po dalším darování...jen co nechápu-myslela jsem,že se vajucha po obděru dají nějak uchovat a použít třeba za týden,ale prý musí příjemkyni stimulovat společně se mnou jsem z toho nervozní aby MS přišla jak má a abych to nezkazila té příjemkyni ale tohle bohužel neovlivním![]() poprvé jsem darovala v jiném Caru a tam to neřešili,ale tady to tak chtějí ![]() |
| Benedeta | 26643 |
|
|
27.5.2009 9:17:01
ahoj, já jsem příjemkyně vajíček a také nevím, jestli dárkyně ví nebo neví, zda se vajíčka ujmula
První IVF se nepodařilo (těhu zkončilo po 2 týdnech) a druhé IVF vyšlo. Slyšela jsem o možnosti požádat dárkyni prostřednictvím CARU v případě přání dalšího dítěte o další stimulaci, aby první dítě mělo stejnou dárkyni jako to první. My máme ještě 4 embryjka zamražená, tak doufám, že to vyjde a syn bude mít pokrevní sourozence ![]() Marge a ostatní dárkyně, moc Vám děkuji! |
| applee | 84637 |
|
|
26.5.2009 13:57:56
Na první otázku odpovědět nemůžu,protože ano,darovala jsem víckrát,ale děti mám.A na tu druhou bych mohla pisnout během cca týdne.Já už jsem se tady na to ptala,jestli některá má zkušenosti s tím,zda jim to dr.sdělil.Byla jsem párkrát darovat ve Zlíně a tam to lékař nesděloval.Teď jdu darovat do jiného CARu a tam se mě na to dr. ptal,jestli mám informace,zda některá z příjemkyň po mých vajíčkách otěhotněla.Já mu řekla,že tyhle informace mi nesdělili a já měla za to,že se to říkat nesmí,že je to taktéž anonymní.Na to mi p.dr.odpověděl,že oni to,jestli to bylo úspěšné nebo ne,s dárkyněmi běžně konzultují.Takže v pátek bych měla jít na odběr,pokud se něco dozvím,tak bych pisla
![]() |
| Žížalice | 87481 |
|
26.5.2009 7:53:51
Taky přeju Merci (omlouvám se, jestli komolím nick
) brzké uzdravení ![]() Jenom by mě zajímalo, už jste některá darovala vajíčka víckrát, i když zatím ještě nemáte děti? Darovala jsem začátkem dubna a uvažuju, že bych tak za půl roku šla ještě jednou. Vím, že celé dárcovství je anonymní, ale zajímalo by mě, jestli je možné zjistit (jestli to v CARu můžou říct, nebo ne), jestli se poprvé moje vajucha ujala v pořádku? - pokud by se první vajíčka nechytily, mohla bych ušetřit čekání a výdaje peněz další případnou příjemkyni, když by byl předpoklad, že se neujmou... a naopak, pokud bych zjistila, že jsem někomu pomohla, šla bych do toho s chutí znovu... Díky ![]() |
| applee | 84637 |
|
|
22.5.2009 17:21:22
Také s Meri soucítím
Bohužel asi patří do toho malého procenta žen,u kterých se hyperstimulační syndrom vytvoří.Je mi to líto.Přeji brzké uzdravení |
| Violet |
| • |
22.5.2009 12:38:39
Merri, držím palečky, ať má Tvůj příběh šťastný konec..zasloužíš si ho!
|
|
|
22.5.2009 11:40:09
To je mi moc líto
To je vždycky risk.už ta samotná narkoza je risk:-( a dávala jsi poprvé? Držím palečky ať ti to dobře dopadne!! ![]() ![]() |
| Merittamon | 96890 |
|
|
22.5.2009 9:49:44
Ahoj holky, taky jsem byla darovat vajíčka, hodně mi pomohla tato diskuze, protoze jsem se v ni dost dozvedela.
Se stimulaci jsem problemy nemela, akorat se mi strasne nafouklo bricho, ale to bylo v pohohde. Ve stredu jsem byla na punkci - na tom vytahovani a jak jsem se probudila z narkozy, myslela jsem ze umru, jak me to vsechno bolela. Dnes je patek a ja mam snad 2x vetsi bricho nez jsem mela a porad to jeste boli...za chvili cku odchazim do nemocnice - mam hyperstimulacni syndrom. Nastesti je to teprve zacatek, ale i tak si tam polezim :-(. Pocit, to byl sice povznasejici, nekomu pomoci, ale ne za cenu vlastniho zdravi. Hodne stesticka ![]() ![]() ![]() |
|
|
22.5.2009 7:10:36
Apple díky
včera jsem byla na náběrech na žloutenku a tak a čekáme na MS.. |
| applee | 84637 |
|
|
20.5.2009 20:10:21
Marge-já Tobě také držím palce a přeji hodně zdaru
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.