| Romcinka | 148248 |
|
|
14.4.2016 20:28:33
Elly78 ahojky nosnad tam nějaké budou,ráno mám volat v 8 hodin a bud zítra bude ET nebo v sobotu.
Jinak to je nepříjemné když se s EX nedohodneš a dělá si věci po všem to ti fakt nezávidím,bylo by dobré aby si někoho našel, u nás to tak bylo, našel si ženskou a od té doby klid ![]() ![]() |
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
14.4.2016 9:28:57
Neboj i kdyby jen jedno, tak to bude stačit, pokud nechceš rovnou dvojčata :-D Já měla na třetí pokus jen dvě a jak to dopadlo
jak říkal doktor o množství to není, ale tenkrát jsem to dost ořvala ![]() No tak to ti závidím...u nás do 4 let nebyl o děti zájem, všude jsem jezdila sama, akce, výlety, doma se o ně taky starala jen já, on měl na prvním místě sebe a kolo a pak někde dál byly děti a ještě dál já, jenže pak jsem ho vykopla a teď musí mít děti přesně na půl, takže se s ním akorát dohaduju, ale on je otec a má právo na děti...takže ač má dítě atb, tak může do restaurace, protože on to měl domluvené, dítě může být jako neplavec samo v bazénu, protože došáhne na dno...já jsem z toho hotová, včera jsem se opět rozčílila, zjistila jsem, že nechává Emu doma samotnou, když je nemocná a veze Honzíka do školky...možná jsem blázen, ale v 5ti letech mi to normální nepřijde, navíc jede autem, může se nabourat a to dítě tam bude samo jak dlouho? a nejhorší je, že nejsem schopná s ním nic udělat, on je totiž pak dokonalej...no kéž by se to uklidnilo, já pořád doufám, že si najde ženskou, bude mít další děti a na naše nebude mít tolik času a nebude to tak hrotit, jenže ona ho žádná nechce, se nedivim ![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
13.4.2016 17:54:55
Elly78 jinak s EX celkem dobrý,děti si bere 1x za 14 dní ,nevídáme se ,občas jen když děti vyzvedává,má svůj život a já taky
![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
13.4.2016 17:53:05
Marteen ahojky no nakonec mám jen 4 opodněné,dnes dvojbuněčné já doufám že nám nějaké zůstanou,trochu mám strach
.Jinak s plodovkou to je dnes tak že pokud ti právě vyjdou výsledkydobře nemusíš na ní jít,říkal mi to můj doktor ![]() Elly78 ahojky no odběr spermatu proběhl doma a odvezli jsme ho tam,on by to v té místnosti nedal ,v CAR všichni super,příjemné doktorky i sestřičky,noa na ET jestli vše dobře dopadne jdu v pátek či sobotu.Jinak mám metodu ISCI AH nemám.... |
|
|
13.4.2016 11:19:10
A to já si myslela, že tě na ní poženou bez ohledu na výsledky. Tak to je fajn, ta představa je totiž děsivá
Hlavně, aby teď bylo všechno v pořádku ![]() Já mám zase nemocné jedno dítě, takže je jasné, že koncem týdne lehne druhé, už mi trefí, jenže prostě sotva vyléčení z minula museli jet s tatínkem do Jeseníků, kde o víkendu bylo extra hnusně a Ema chodila v holinách a v nich měla vodu. Střídavá péče je fakt peklo, u nás to teda nefunguje Romči jak ty to vůbec máš s ex a s dětma? A co v car? ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
12.4.2016 18:41:08
Jéé Romči, ty už máš další veledůležitý krok za sebou! 8 kousků je dobrej výsledek! Zítra dej vědět, určitě to klapne, už se těším, až nahlásíš //, ať už to bude teď z ET nebo pak hned třeba z KET
![]() ![]() ![]() ![]() Elly, s tou plodovkou jsem takřka počítala, je mi víc než tobě , ale nakonec NT screening na genetice dopadl dle paní doktorky doslova na jedničku s hvězdičkou, na UTZ taky vše ok, tak snad to bude dobré. Neradili mi ani plodovku ani genetickou konzultaci ... nic. Jen mám teď pořád obavy kvůli těm horečkám, co jsem měla, jestli se něco nepokazilo... |
|
|
12.4.2016 14:51:00
Super výsledek, to vám ještě vyjde na zamražení
Dáváte si ISCI a AH nebo to necháváte jen tak...já minule ISCI měla, teď nevím, když máme spg v normě :-/ taky bych si měla domluvit předoperační :-/ jo a to mi řekni...jak s chlapem... materiál na místě, když jsi šla na OPU nebo jste přivezli z domova? :-DNa zítra držím palce, volat tam jsou hrozný nervy, u nás bude muset zavolat muž, já bych to nedala :-D |
| Romcinka | 148248 |
|
|
12.4.2016 14:28:46
Elly78 mám to za sebou,řicho mě bolí jako čert:o)Mám 8 vajíček a zítra mám volat jak to vypadá,kolik jich přežilo,bohužel z druhého vaječníku je nešlo ,vzít,mám ho hodně nad dělohou a nedstali se tam
![]() Já začala stimulovat 2DC,tak že jak přijde MS hned jim tam brnkni ![]() |
|
|
11.4.2016 11:58:26
Romči už OPU? teda to to uteklo, tak tfuj tfuj
![]() ![]() Jak jsi to tedy měla...od kdy jsi měla injekce a na utz to vypadá jak? Já jdu 19.4. a to bych měla být odhadem 5DC tak počítám, že bych měla dostat injekce a hned začít, si to nějak nepamatuju ![]() Každopádně na tebe budu zítra moc myslet a držet palce a nahlaš výsledky! Martheen a na plodovku tě neposílali? teda já nevím, kolik ti je, ale počítám, že kolem těch 36ti? |
| Romcinka | 148248 |
|
|
11.4.2016 10:04:33
Marteen to je dobře že už je ti lépe
![]() ![]() ,šíleně to letí už jsi v 17tt???No já jdu zítra na OPU,tak jsem zvědavá jak to vše doapdne. @elly78 držímti moc palečky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.