| Martheen+4 | 29517 |
|
|
10.4.2016 7:11:39
Zdravim Amelku
, Flamulence gratuluji, 15lety boj byl zakoncen tou nejkrasnejsi odmenou .Elly a Romcince ![]() ![]() |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
10.4.2016 7:07:49
Ahojik holky
, teeeda to byla choroba...uf, 6 dni takovy horecky, nebyla jsem vubec schopna fungovat, do toho malej taky 39...no uzasny dny to byly... Ted uz zas od pondeli chodim do prace a den ze dne je mi lip nastesti, ale dalo mi to zabrat. Doufam, ze mimi je ok, UTZ jsem mela jeste pred temi horeckami a dalsi az 18.4. Kazdopadne uz mam od vcera pocit, ze zacinam citit pohyby, ale zatim si teda nejsem uplne jista, je to zatim takove nic . Jsem v 17.tt.Deno, mne by to bylo uplne jedno, co to bude, ale kvuli malymu bych brala kluka. On tak touzi po brachovi, jak rada bych mu ho doprala...no tak uvidime.. . Taky by to bylo prakticke, po holkach bych mohla uz veci poustet do sveta, nemusela je schovavat a snad se jednou dockame dvou detskych pokoju, tak by byly holky spolu, kluci spolu...no jsem zvedava! Ja se poprve na NT na pohlavi zeptala, nikdy predtim jsme si to rict nenechali, ale nebylo to videt, prdola nohy krizem a jeste smotana pup.snura hezky polozena na onom organu takze vim zase prdlajs ![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
8.4.2016 21:03:00
Amelko teda já jsem fakt trotl
) Jsem zapomněla tvůj nick na Rodině :-(Ahooj ![]() |
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
8.4.2016 12:42:55
To je tak hezké číst, že jako bývalé snažilky máme takové krásné starosti jako děti, že se zadařilo i po mnoha letech, doufám, že nakouknou i další a dají vědět jak se jim daří
![]() Já byla dnes na injekci a čekám na MS, což bude koncem příštího týdne a teda je mi ne zrovna moc dobře, jsme zvědavá jak to bude další dny...jestli přijdou přechodové návaly či co dnes bylo teda v centru narváno, plná čekárna..injekce, transfery, odběry...tak snad z toho bude hodně dětí :-D |
| Romcinka | 148248 |
|
|
8.4.2016 11:51:43
amelka ahojky moc ti děkuji
A dodatečně gratuluji k holčičce![]() Elly78 jak to s Tebou vypadá? |
| Amelka | 14703 |
|
|
6.4.2016 22:02:22
to mi nebudete věřit, že sem celý léta nevlezu a ted mě to sem vcuclo
Dena asi zapomněla, že mě má na FB v přátelích ale moje intuice je úžasná ![]() Martheen moc gratuluji a přeji zdravíčko až do konceRomcinko a Elly vám moc držím palce at to klapne, myslím, že si to tady s vámi všechny pěkně prožijem Far, tak užili jste si to hezky, ale aspon že to tak skvěle dopadlo. A Flam 15 let no to je na metál, ale paráda že to taky nakonec vyšlo ![]() My po 8 letech a 7 těhu nakonec taky máme holčičku 5,5 roku. Z dob snahy mi "zbyl" krámek chciotehotnet.cz, takže jsem vlastně pořád v akci ![]() Tak doufám, že si tu občas splknem, i když všechny už máme hoodně povinností a méně času |
|
|
6.4.2016 12:58:18
Tak na Flam si nepamatuju, ale koukala jsem do deníku...fakt od roku 2000...to je naprosto šílený a taky úžasný, že to nakonec vyšlo a jestli teda počítám dobře, tak jim to vyšlo ve 42 letech
![]() |
|
|
6.4.2016 12:58:17
Tak na Flam si nepamatuju, ale koukala jsem do deníku...fakt od roku 2000...to je naprosto šílený a taky úžasný, že to nakonec vyšlo a jestli teda počítám dobře, tak jim to vyšlo ve 42 letech
![]() |
| Sengam | 24288 |
|
|
5.4.2016 20:15:30
Martheen, doufám, že už jsi zdravá!
A co bylo vidět na utz? Jak tě znám,taj bys brala třetí holku, že? Nebo že by parťáka pro J. ? |
| Sengam | 24288 |
|
|
5.4.2016 20:10:19
Far tak to je nádhera!!!
Moc jí pozdravuj![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.