| Elwing | 143291 |
|
17.2.2016 23:35:28
Margotko, tak vyšlo jí to za cenu, na kterou by asi málokterá matka dobrovolně přistoupila, vzdala se prakticky jednoho svého dítěte. Pochybuji, že by tak rychle splašila chlapa s dvěma a více děckama na krku. Možná na chvíli, než by zdrhl
Taky mám v okolí jednu takovou, co odešla za vášní, děti taky oddělila (jedno nechala exmanželovi, a to nebyl z těch, kteří by zrovna chtěli střídavku, nebo trvalou péči) Tady tohle je nepřijatelné. Myslím, že chceme slyšet příběh, kdy třídětná matka zběhla od tyrana k hodnému a milému chlapíkovi, který s nimi všemi šťatsně žil, než děcka odešly z domu a pak až do smrti![]() |
| Chloé | 102783 |
|
17.2.2016 16:35:43
"Mně to připadá jako srabák, co se ti snaží pomotat hlavu ňákýma melodramatama."
Tak tak, mne napodobne. |
| fisperanda | 60761 |
|
|
17.2.2016 16:25:22
"nemůžu teď rozbít rodinu a běžet za ním, on o to ani nestojí. Tohle jsme si ujasnili hned na začátku. Doslova mi řekl, že mu musím slíbit, že pokud od manžela odejdu tak to neudělám kvůli němu, ale kvůli sobě..." Když ses vdávala, tak brečel. Hm.
Mně to připadá jako srabák, co se ti snaží pomotat hlavu ňákýma melodramatama. Jako promiň, ale buď o tebe stojí, a chce abyste byli spolu, nebo má akorát spoustu keců a vzbuzuje v tobě pocit, žes něco udělala špatně, že někomu něco dlužíš atd. Myslím, že se musíš vymotat z kruhu psychicky labilních jedinců - a to je pravděpodobně jeden aji druhej. |
| T |
| • |
17.2.2016 12:31:36
A cim jsi toho kamarada podrazila, jak pises? To ti rika on, zes ho podrazila? Vzdyt vedel, do ceho jde, ze mas manzela (agresivniho) a pochybuji, ze ses tim pomerem manzelovi chlubila? Tak jaky podraz? Jen logicke vyusteni situace. Bacha at nevymenis jednoho manipulatora za druheho. Ale rozhodnuti, co dal je jen na tobe. Podrazila jsi spis manzela nez kamarada, ale treba si to zaslouzil ...
|
| T |
| • |
17.2.2016 12:31:36
A cim jsi toho kamarada podrazila, jak pises? To ti rika on, zes ho podrazila? Vzdyt vedel, do ceho jde, ze mas manzela (agresivniho) a pochybuji, ze ses tim pomerem manzelovi chlubila? Tak jaky podraz? Jen logicke vyusteni situace. Bacha at nevymenis jednoho manipulatora za druheho. Ale rozhodnuti, co dal je jen na tobe. Podrazila jsi spis manzela nez kamarada, ale treba si to zaslouzil ...
|
| Zabka |
| • |
17.2.2016 10:00:30
Znám,zažila jsem to samé,navíc kamarád to byl společný.Zažila jsem skoro to samé,až na fyzické násilí.
Ovšem po této události se naprosto vystupňovalo to psychické. S odstupem času,po 11 ti letech můžu říct,že láska ke kamarádovi je jen únik,neřešení problémů svého vztahu,berlička.Jak rychle se společný kamarád z mého života vytratil,když vše prasklo. Mezi mnou a manželem už se to zpátky v životě nedalo dokupy. Žijeme dohromady v jednom domě,ale každý zvlášť. Až ted,když už dítě odrůstá,to spěje k úplně oddělenému soužití,a já se na to moc těším. Bohužel byly důvody,proč s jsem s ním zůstala.Finanace,bydlení,častá nemocnost dítěte,rodiče mi již zemřeli.Pokud bych si mohla podruhé vybrat,už bych to v životě neudělala.Nejlepší je ihned odejít,člověk si tím krátí akorát roky života. Ale ted se vše k lepšímu obrací,dokonce i ty finanace se nějakým zázrakem ke mě dostaly ,takže se těším na budoucnost,která mě čeká.I ten přítel,který mě miluje se v mém životě objevil,bohužel nechce děti,takže náš vztah neberu tak vážně,ale s rezervou. Naučila jsem se být šťastná z maličkostí,nelpět na vztazích s muži,vážit si života atd. Přeji Ti hodně štěstí a síly bojovat s nepřízní osudu,já věřila,že jednou to bude dobré a taky,že je ![]() |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
17.2.2016 9:18:08
No spíš poučení. Měla by k tomu psychologovi chodit hlavně sama.
|
| bl | 147500 |
|
17.2.2016 9:16:03
Margotko, já se tady moc nechci dohadovat, ale do té situace se opravdu může dostat každá žena a rada, že si to nemá nechat líbit, že má zapracovat na svém sebevědomí a že to neměla nechat zajít tak daleko, to fakt rada není, to je spíš další "facka" pro dotyčnou, jak je nemožná, když to nedokázala.
|
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
17.2.2016 8:59:54
Přesně tak.
I když třeba mojí kamarádce to vyšlo. Stěhovala se s jením dítětem, druhý zůstal u táty. A hned rovnou k tomu chlapovi. |
| .... |
| • |
17.2.2016 8:57:58
Jak to psala Kambala - ZOO?
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.