| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 31153  [Dalších 30823 >>]
margotka78 alias shit-roller 108560
17.2.2016 8:57:05
No právě proto píšu, že by měla pracovat více na svém sebevědomí.
Psala, že toho bylo moc - těch urážek. Nevidím důvod, proč si to nechat líbit více než jednou.
Chápu zhádání, jelikož tam bývá podíl viny půl napůl většinou. Nějaké nedorozumění, které skončí hádkou, kdy každý z páru myslím, že on má tu pravdu. Ale urážky?
A jinak mám toho v životě už za sebou také dost, abych "věděla" o čem píšu.
Vůbec nějak nechápu, proč se ti ubožáci uchylují k tomu říkat " O tebe by si nikdo ani kolo neopřel, buď rád/a že s tebou jsem..." Divím se, že na to někdo vůbec ještě skáče, takový blbosti. To je ubohost nejhrubšího zrna.
Jedna moje známá také posílala svého muže "jinam, kde na něj jsou zvědaví" a pak dělala hysterické scény, že má 3 milenky. ~:-D
Se slovy je nutno nakládat opatrně...~;)
magrata1 95172
17.2.2016 8:51:38
Nedoporučuju stěhování kufrů od chlapa k chlapovi. Není to dobré ani pro mladé bezdětné, natož pro nás s děckama. Když se odstěhuješ, můžeš s kamarádem třeba začít chodit a po roce se uvidí, jestli to má cenu. Nebo být jen tak sama. Ale od chlapa ke chlapovi bych nešla ani za nic.
Binturongg 104880
17.2.2016 8:48:55
Jsem v otázkách fyzického násilí velmi nekompromisní.
Možná proto, že se mi to naštěstí nikdy nestalo, možná proto, že se to stalo pár mým přítelkyním a bylo velmi pracné přesvědčit je, aby to s blbem ukončily.

Já jsem taky štěkna, já provokuju, někdy si to zasloužím... to je jeden z neakceptovatelných argumentů.
Nikdo si nezaslouží fyzické násilí, manipulaci ani ponižování - NIKDO.

Další věc je, že kdo udeří jednou, udeří podruhé - že to bylo v afektu prostě není omluva, a že má špatnou výchovu také ne.
To může být VYSVĚTLENÍ, ne však OMLUVA.
Tím spíš je totiž jasné, že se to bude opakovat.

Na násilníka a manipulátora nikdo záměrně nestuduje - vždycky je nějaká příčina, která jeho stav a povahu vysvětluje.
Ale to je vše - nechat se otloukat a ponižovat proto, že ho chudáka špatně vychovali a on se v afektu nezná... no co to je za argument a důvod s ním zůstávat?! ~8~

Převychovat ho nelze, jiný nebude, spíše naopak - pryč od něj, bez výčitek.

Je spousta chlapů, co se v afektu zná, a to třeba i přes špatnou výchovu :-)

magrata1 95172
17.2.2016 8:47:19
Asi tak. Můj otec se ženil ve 24 letech, chodil s mamkou od 20- hned po vojně. A jsou spolu dodnes. Zvládl postavit barák, vychovat nás a nesesypal se ani když přišla ségra o zrak (pro neznalé- většina chlapů se rozvede kvůli postiženému dítěti).
Nechápu, proč by chlap ve 35 měl být nezralý. Naopak může být pro vztah přezrálý- zvyklý na svoje pohodlí, neochotný dělat ústupky, aby soužití fungovalo.
bl 147500
17.2.2016 8:46:38
Margotko, to si může myslet každá, jak je silný soupeř. A ještě tím tu šikanovanou ženu potopí, protože ta hned logicky získá dojem, že ona není ta silná. Není to žádná pravda, na kolena dostanou tyhle týpci i ty nejsilnější.

Zodeone, je super, že jsi to dokázala napsat a děláš si v sobě pořádek. Moc držím palce, ať se rozhodneš co nejlíp. Přikláním se k názoru, že dobré by bylo odejít od manžela a začít svůj život (zatím bez milence). Ale to se snadno píše a těžko realizuje :-(
margotka78 alias shit-roller 108560
17.2.2016 8:37:32
Chyba tvého muže, že ti vlezl do pošty. A co čekal.
Asi si tak hošánek jistej není, že by si o tebe kolo nikdo neopřel. Ještě bych se mu vysmála, že opřel a nejen kolo.~:-D
Jenže ve mně by měl tvůj mužskej silnýho soupeře, takže by na takový kecy ani nedošlo.
Holka seber se, snad nechceš takhle žít. Co tě v tom manželství s takovým ubožákem drží?
Rozveď se ale kvůli sobě. A pak teprve uvidíš, co dál, jestli to s tímhle kamarádem má budoucnost. ( Na to bych ale taky nespoléhala, jeví se mi jako slaboch...).
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
17.2.2016 8:36:41
:-)
Dala přednost debilovi, který ji uráží a mlátí před chlapem, co by ji na rukou nosil a miloval. Dala mu prostě košem kvli jiému a teď by jí byl dobrý - chápu to dobře?
Být situace obráceně... ano, taky bych to brala asi jako podraz, ale ani po letech bych se nesnížila k tomu, mít s dotyčnou osobou sex (s osobou která mne odmítla a teď by chtěla).
A chlapi to mají mnohonásobně tvrdší - ješitnost se tomu říka...
Majákova 43170
17.2.2016 8:26:29
Uniká mi, čím jsi ho měla zradit...
Adelinkaa 1 dítě. 75195
17.2.2016 8:10:50
Tak v první řadě bych odešla od manžela, to co ti prováděl je domácí násilí a stupnuje se to, nedovedu si představit, že by toho nechal. To co se stalo s tvým kamarádem je signál, že jinak jsi normální ženská, která nemusí mít komplexy, že jsou chlapi, kterým by ses mohla líbit. A to je hlavní, at to s kamarádem dopadlo jak chtělo. Tvůj manžel ti nemá co lézt do pošty je to dle paragaragu 83 TZ. trestné.
radka
  • 
17.2.2016 8:03:33
a jinak - je to dobré, že ses pohla, v podstatě ti dělal "psychoterapeuta" a má pravdu v tom, že musíš odejít kvůli sobě (pokud budeš chtít odejít)
takže on by se měl stáhnout a ty se rozhoduj sama za sebe
ale fakt mi není jasné, v čem si ho jako podrazila, s tím snad musel počítat, že se to může provalit
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 31153  [Dalších 30823 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.