| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 31153  [Dalších 30703 >>]
Inaaa 119752
9.1.2016 21:17:46
Starej chlap???
Lady V. 139699
9.1.2016 21:17:28
Musíš si ho představovat při nechutných věcech. Třeba jak sedí nahaty na hajzlu a tlačí. Nebo jak se dloubá v nose.
Mili+2 70470
9.1.2016 21:14:39
Zamilovala jsem se do jineho muze. Rekla bych ze tam je jiskra i z jeho strany. Jsem jako pitoma, nesoustredim se na praci, na deti, na nic. Manzel mi rekl ze jsem fakt nejaka divna.
Mam pocit ze to neprejde dokud si aspon nevrznu. Ale ani nevim jak do toho, za deset let manzelstvi jsem byla verna na 100 procent. Nezvladnu delat tvar hrace pokeru, na mym ksychte je poznat vsechno.
Jezismarja, jak to po sobe ctu, je to jak od patnactky z bravicka.
Je mi 36, manzelovi 45, potencialnimu zasouvaci 50. Budiz mi omluvou ze je svobodnej. Hrabe mi z toho, reknete ze to prejde.
Daniela
  • 
16.11.2015 12:27:17
Muzu se zeptat, jak nakonec dopadl Vas pribeh? Resim ted naprosto stejnou situaci a vlastne i ten cely Vas pribeh je az na par vyjimek stejny. Jen u me to trva nyni tri mesice. Take se prikladam k poblazneni, ze to prejde, ale zatim je to den ode dne silnejsi. Manzel o tom vi a chce zachranovat. Ja uz si tak jista zachranovanim nejsem. Co me drzi, jsou nase dve deti.
7kraska
  • 
18.10.2015 8:00:22
nedelala bych nic...ono to casem vysumi
suchatresen 123225
17.10.2015 16:47:35
Ahoj, zajímá mě váš názor...je mi 35 a studuji dálkově vysokou školu. Doslova jsem vzplanula k jednomu učiteli a mám nutkání s tím něco dělat, ale sama si s tou situací nevím rady. Jsem vdaná ve spokojeném manželství a mám děti, on je také ženatý s dítětem.
Nevím jestli jsem schopná být nevěrná, každopádně po něm velmi toužím a hodně na něj myslím. Chtěla bych ho poznat.........ale uvědomuji si, že to může být hra s ohněm. Na druhou stranu, život utíká celkem rychle a kdo by si ho nechtěl přikořeniť?
Jak byste na to šly vy? Pozvaly byste ho třeba na kafe? Nebo nějak rafinovaněji?
Dík za názory. L.
Mission
  • 
16.9.2015 14:07:40
To je velké zjednodušení.~a~
neregistrovana
  • 
8.9.2015 13:46:24
Ad pusa.. a uz jsi jednu dostala..
Vzpomnela jsem si, jak jsem prosila manzela, ktery byl vecne na cestach a ja doma sama s detma, jestli by mi nekdy nezavolal jak se ma, jak se mame..(zasadne nevolal a nepsal maily, nema to rad) Odpoved byla a proc?
Uz je to exmanzel
Vopršálková 148110
8.9.2015 12:00:39
Milá zakladatelko, ani nevíš jak s tebou soucítím, žiji již několik let v takovém vztahu a lepší to není a nebude. Změna bude vždy jen k horšímu. Já stále doufala a čekala na zázrak, vyčerpala jsem už naprosto vše....Vždycky jsem byla uchlácholena nějakou drobností. Prchej, dokud nemáte právě ty děti. Já mám 2 a to už je sakra těžké. S dítětem by se k tobě nechoval jen jako k věci, ale možná ještě hůř.....U nás byl poslední hřebíček do rakve právě konec sexuálních aktivit z důvodu manželovi neschopnosti. Jeho ego naprosto odmítalo s tím něco dělat. Mohlo za to vše, jen ne on a jeho záliba v alkoholu. S neschopností zásunu, když to mám tak nazvat, ustaly zcela i ty chabé zbytky pozorností jako pusa, úsměv, obejmutí, vůbec jakýkoliv zájem o mě jako o člověka, o moje pocity, zážitky, názory, trávení času se mnou....Nejraději by mě asi vymazal ze svého života, neboť když jsem na očích, připomínám mu jeho neschopnost. V žádném případě to ale nepřizná, vztah ukončovat nechce, prý mě miluje, chyby vidím jenom já a za nefungující sex můžu taky já (malá aktivita, podpora, neschopnost experimentovat), ale mám si uvědomit, že i toto je v dlouhodobém vztahu normální a běžné a jestli mi to chybí, mám si vzít plastového pomocníka.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 31153  [Dalších 30703 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.