| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 31153  [Dalších 30693 >>]
livand 40398
8.9.2015 10:52:20
Rozumím ti a ano, asi máme něco společné :-)

Já jsem zvyklá na svých berech nést cokoli jen abych ulehčila ostatním. Ale poslední dobou mi došlo že dělat vše aby byli šťastní lidem kolem mě není cesta k mému štěstí. Je to vždy jen chvilkové štěstí.

Seznamka mě bezesporu ovlivnila, ale jak jsem už psala, problémy jsem si připouštěla už před čtyřmi roky (ještě před těmi všemi ťafkami které jsem od osudu schytala)

Obávám se že už nemám vůbec energii se vztahem něco dělat. Nebo nevím co. Několikrát jsem se setkala s neúspěchem při snaze se sblížit... Na přitulení se mi dostávalo odstrčení se slovy "počkej, teď ne", na otázku dáš mi pusu mi bylo odpovězeno "už jsi jednu dostala" a to nebylo jednou, to se dělo opakovaně. Mé pokusy použít ženské zbraně vyšli taktéž vniveč :-/
janna001 59890
7.9.2015 20:06:00
Rozejdi se s ním, za čas budeš mít lepší vztah. Na napravování přechozených vztahů nevěřím - museli byste chtít oba, on nechce. Jdi dál, bude ti líp. Zdá se mi, že tady utrácíš mládí zbytečně.
Fren 117315
7.9.2015 19:28:24
chlapa nezměníš,dle toho co píšeš bych ti asi radila: udělej a zachovej se tak,jak to cítíš,život máš jen jeden,nic a nikdy se už opakovat nebude,nemáme už 2.pokus,ani žádný další. Měj se ráda. Hodně štěstí přeji. ~;((
Ráchel, 3 děti 76748
7.9.2015 18:19:09
když to řeknu to blbě - hoď sebou
Bouvier 147935
7.9.2015 16:52:51
Právě. Mně osobně přijde, že ani nechceš zachraňovat, jen chceš sama sobě vnitřně zdůvodnit.
Bouvier 147935
7.9.2015 16:50:29
Když čtu příběh Tebou takto podán, je Váš vztah docela tristní. Občas se tam objeví i myšlenka, že on by celé viděl jinak, což je logické~d~

Přemýšlím nad tím, jak moc tě ovlivnila "seznamka", virtuální či již nevirtuální kontakty.

Pokud chceš se vztahem něco udělat, tak bych se pokusila. Pokusila něco udělat, ne jen říkat. Podle toho, co píšeš, tak mi přijdeš lehce taková ta, co vše zvládne, taková ta až co si to vše odtrpí a třeba padne, ale o pomoc si neřekne nebo se jako trošku zmíní, ale stejně ji nečeká. Já jsem lehce také taková~:-D Ale z mého pohledu seshora je to chyba. Máš prásknout do stolu~d~

Pokud jse už rozhodnutá, tak to ukonči, vztah, jaký popisuješ, je o ničem. Je otázkou nakolik jsi v dobrém či zlém ovlivněna rychloseznamkou~d~ a druhou je nakolik je chyba v Tobě (to myslím v dobrém, jak píšu, sama se v tom poznávám)
livand 40398
7.9.2015 15:58:33
Já ti rozumím, ale tíhle jsem si jistá víc než čím jiným. Mám ve svém okolí dva lidi co se rozešli po dvaceti letech manželsvtí a údajně se oběma ulevilo, protože nikdo z nich nechtěl udělat ten první krok. Oba mají teď nové partnery a vypadají spokojeně. Podle mě ideální, popravdě řečeno, kdybych věděla, že se mj nynější chlap nebude utápět v žalu když odejdu, odcházelo by se mi o dost líp :-(
Kalali 142455
7.9.2015 15:30:32
vypadlo mi, že všichni uklidňují tu jeho ženu (manželku)
Kalali 142455
7.9.2015 15:29:36
Livand, mám kolem sebe tolik nevěrníků a nevěrnic, do kterých bych to nikdy neřekla, že už nevěřím opravdu nikomu, kdo ve vztahu není moc spokojený. Věřím jen těm, o kom vím, že jsou spokojení a vidím to na nich, když jsme někde společně. Kolikrát přijdu někam, kde se k sobě lepí dva, z nichž minimálně jeden prokazatelně patří k někomu jinému. A v práci se to stíhat dá. Nebo říkat partnerovi, že jsi v práci a být někde jinde. A prokazatelně vím o nevěrníkovi, co to táhne už dva roky s jinou ženou, přestože tu ženu všichni uklidňují,že tím krize v jejich vztahu být nemůže, když ten muž vypadá naprosto nepoužitelně a přiteplale.
livand 40398
7.9.2015 15:12:31
No už je to nějaký čas, co jsem se na seznamce rozkoukala a popravdě mi to pomohlo uvědomit si že jsem žena (ne jen obchodní partner). Taky bylo fajn, že mě to nakoplo k tomu že nemusím ztrácet naději, že bych zůstala do konce života sama. A taky jsem si uvědomila, že nechci žít jen vedle svého muže, chci se cítit jako milovaná žena. Chápu že může mít starosti, ale neměl by zapomínat že žena která vedle něj usíná a ráno se probouzí potřebuje cítit že ji má rád. Stačí se na ní usmát. A to já teď necítím.

A s tím, že si svou sexuální stránku vybíjí jinde, tak na to bych si klidně vsadila že ne. Znám ho a vím kde tráví svůj čas. Pracovně nemá příležitost a volný čas trávíme spolu... Ani já nemám prostor pro nevěru (leda v práci) :-D
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 31153  [Dalších 30693 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.