Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bartalmission | 94644 |
|
|
6.8.2015 11:46:23
Možné je všelicos. Důležité je nehodnotit všechno a všechny jenom svojí vlastní "optikou". Život může přinášet a přináší různé situace. Tedy i ty, které si ti, jichž se týkají, ani nedovedli dřív představit. Důležitá je tolerance. Pokud to zúčastněným tak vyhovuje a především netrpí-li takovou situací děti, tak bych jim jen popřál ať se jim daří a ať jim to funguje. Nesoudil bych nikoho tak, jak bych nechtěl já, aby soudili mě druzí. A odpověď? Lze poznat jestli to s vámi milenec myslí upřímně. Ne ale podle řečí. Podle konkrétních činů to lze poznat.
![]() |
| Persepolis | 107413 |
|
|
28.7.2015 15:07:39
Tvoje klávesnice neumí "Y"?
|
| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
28.7.2015 14:57:36
nevidím v tom ani hlavu, ani patu...,k tomu gram. chyby.... no...., nějak se v tom ztrácím, nerozumím..a to jsem fakt hodně chápající člověk.., ale toto je už na mě moc...
![]() |
| Kafe | 134466 |
|
|
28.7.2015 14:47:20
No hlavně žes mu dala.
|
| libik | 142094 |
|
|
28.7.2015 14:44:51
Jestli ti jde o to, aby tě v této konstelaci(oba zadaní, co se nechtějí rozvádět) neodkopl, měla bys být v té posteli šikulka a navíc zábavná neproblémová holka.
Se ti divím, že se do něčeho takového při manželském úvazku hodláš pouštět |
| Jenda00 | 78044 |
|
|
28.7.2015 14:38:40
Ty jsi ale Jantar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Bouvier | 147935 |
|
|
27.7.2015 19:22:17
Jaký si to udělal, takový to má, ani mi ho není líto
![]() |
| jana novakova |
| • |
27.7.2015 18:55:09
Ahoj té chtěla bych vám říct že mám milenca a on ještě dvě další žení s každou plno děti ale už šestnáct let tak žije ale s tou co je 22let už bere jen jako matku od jeho děti a taky se vlastě o ne stará bez něj by nic ne meli a pak má druhou a tu jen oblbuje aby ne musel platit ale vím že ji ne miluje ani jednu jen tam hraje role děti a musí hrát a dělat jak si to udělal tak to má je to mafián na úrovni člověk mě bere za bohini umírá po mne pláží se a v životě ho žádná tak ne zabíjela jako já stidi se predemnou je zamilovaní jsem prej druhů v srdci první je cera a pak já a vlastě imáma jeho poznala jsem že miluje trápí se vnímá mi tělo studuje každý mi pohib mluví všude o me
zajímá ho kdo jsem cítí se jak pubertaon je doušek mého života a dělám a žijí jen jak to v srdci cítím podle toho mám to co mám jen chci říct ano milenec miluje víc než vás chlap víc než táta víc nežmmůže být vvěřte jen když se chveje můj čekal sedum mměsícůnnežjsem mu dala a pak me vistrelil na nebe |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
27.3.2015 20:50:22
a chápala jsi ji nebo ti to přišlo, že sebe dělá zoufalce?
|
| enny | 7768 |
|
27.3.2015 20:46:29
Tak - ať nám to tak zůstane.. nepodléhaje
většině ("jen"! z důvodu síly většiny) a zároveň ať jsme ušetřeny "chuti" kopnout do kohokoliv, protože je tak divně jinej nrbo naopak stejnej jako ostatní![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.