| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 31153  [Dalších 30643 >>]
enny 7768
27.3.2015 20:11:07
Mandelinko, mám přesně také tak, byť já jsem byla vychovávána velmi standardně.. V podstatě mi je jedno, jak tento můj postoj vnímá, já sama jsem s ním spokojená~;) a pár mužů v mém životě~:-D také~:-D

Předchozí příspěvek jsem psala - hlavně - z toho důvodu, že tak nějak dle mého nezáleží, jak máš/mám/máme vnitřně některý "věci" nastaveny, ale já osobně vnímám, že lidi jsou různí a nemusí tím být lepší či horší.. Tudíž lépe "snáším"~:-D lidi s pro mě často bizarními~t~ sklony než lidi se stejným postojem jako já, ale nejsou schopni akceptovat odlišnost jiných - viz Limai.
enny 7768
27.3.2015 19:49:36
Tak třebas já mám také, ehm, nemajetnické sklony~;), a nemyslím, že by to u mě tedy byla póza. Nepřijde mi to úplně podivný, protožá každá jsme ňáká a když zmíním křivku, která se tu nemá zmiňovat~:-D (zase ta Gaussova křivka) a na kterou věřím~t~, tak je - pro mě - logické, že existují ženy, ehm, velmi majetnické a na druhé strany já ~t~ a pár dalších, ehm, velmi nemajetnických.. a to musím říct, že jinak bych řekla, že si partnerský vztah představuji v mnohém až atavisticky~;)

Z toho důvodu nechci přímo tvrdit, že u Limai je "to" póza, ale to jak kolem sebe kope,
a) má v povaze.. tudíž nechci přímo podstouvat, ale lze se domnívat, že obhajoba jejich názorů a celkově postoj k jinak smýšlejícím se tak nějak přitahuje životní, ehm, zkušenosti, které má
b) je důsledek zřejmě nějakého sledu životních zkušeností

Ono to bude nejspíše obojí, jen mně to přijde škoda, protože mně třebas její postoj může přijít zajímavý či obohacující, ale takto podáno mě její duše~;) odrazuje~;)
Pam-pela 97353
27.3.2015 14:25:24
Limai, já mám pocit, že jsi hrozně nespokojená.
Ten spokojený se nemusí totiž obhajovat, vysvětlovat a ani vysvětlovat svou spokojenost druhým, ani ty druh= (tady tedy ty hloupé manželky) hodnotit.

Věřím, že jsi ještě pořád moc hezká a umíš chlapy zaujmout - třeba touto svou pózou - "nemajetnickým" postojem, což jsou podle mne pro tebe ve skutečnosti jen kyselé hrozny.

Ale současně mi přijde, že přestože muže zaujmeš a líbíš se, poté, co tě pozná opravdu, prostě....odejde. To se stává hodně ženám, které zůstanou celý život pouhými milenkami - protože chlap je prostě domů nastálo nechce ~d~.
Žena na trvalý vztah se vůbec nemusí rovnat ženě milence...od té chlap požaduje něco jiného.
Já nevím, ale mám pocit, že být permanentní milenkou není nic k chlubení, poskytuje vlastně chlapovi zdarma to, co by si jinak musel koupit ~d~.

Jsou různé nuance trojúhelníku a nechci říct, že milenka je fuj - prostě někdy ty dlouhodobé vztahy mezi partnery nefungují atd...to a´t si každý řeší, jak chce.
Ale být neustále pouze v roli milenky (tedy té, kterou nikdo domů nastálo nechce) mi přijde - smutné.

Lexi. 141305
26.3.2015 23:02:11
Limai, vytrhla jsi to celé z kontextu - podstatná je nejen první část mého sdělení, ale i ta druhá...
Binturongg 104880
26.3.2015 22:10:10
Nikdy jsem se do takové role naštěstí nedostala - zhrzující jsem byla vždy já ~:-D
Citronove koliesko 7937
26.3.2015 21:18:25
Tak písala si ako niekto kto si môže vyberať a rozhodovať či s partnerom ostane alebo nie lebo máš na výber. Tak ma zaujíma či máš už vybratého partnera (deti máš myslím dve) a či máš fungujúci vzťah alebo ešte hľadáš. Alebo nič trvalejšie nehľadáš? To by ma popravde ani neprekvapilo keď máš na vernosť názor aký tu prezentuješ.
Paradox 15600
26.3.2015 21:03:57
U nás byla ta zhrzená manželka. Kontaktovala mě, volala mi do práce, žádala mě o setkání. To, co probíhalo u nich doma, jistě taky nebylo příjemné.
Odešel od ní.
boží žena 67104
26.3.2015 20:51:33
no tak vyzkoušej nějakou jinou, tahle se evidentně moc nedaří~6~
adelaide k. 20327
26.3.2015 20:50:41
Limai, já bych ti hrozně ráda vysvětlila, co ti na tom uniká, ale myslím že to nelze. To co je mezi dvěma lidmi po deseti, patnácti, dvaceti letech, má jeste docela jiné rozměry než zamilovanost/ sex/deti/majetek/zvyk...
Limai 91448
26.3.2015 20:20:38
Chlapa?Nebo co,koho?Teď nevím na co je to reakce.
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 31153  [Dalších 30643 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.