| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 31153  [Dalších 30613 >>]
Limai 91448
26.3.2015 18:35:44
To bude asi tím,že se mi žádný nezadaný,který by stál o vztah bez závazků,do cesty nepřimotal.A jinak manželka mohla být víc než ráda,že se jí do života připletlo sedmnáctiletý tele.Taky bych se jí mohla přimotat do manželství coby třicetiletá, manželství a dětí chtivá,s pocitem ujíždějícího vlaku a to by pak byl teprve fičák.Oni sedmnáctky,na rozdíl od třicítek,ve většině případů hnízdit nechtějí.
anemon 100064
26.3.2015 18:34:33
Jsou důvody, pro které se berou a důvody, pro které spolu zůstávají.
anemon 100064
26.3.2015 18:32:51
Ta funkčnost rodiny má také hodnotu. Pro mě zrovna hodně vysokou. Na milování až za hrob jsem asi citově plochá.
Limai 91448
26.3.2015 18:19:32
Rodinova,ale "rodinné klapání" přece neznamená milovat se bezbřehou láskou až do smrti.
Limai 91448
26.3.2015 18:05:53
Janičko,můj první milenec mi své manželství prezentoval tak,že je se ženou spokojený,v rámci možností.Žádné "mě to doma neklape".Druhý víceméně také,spokojené manželství,ten mi dokonce říkal že má ženu rád,.Nikdy jsem od nich neslyšela "moje žena mi nerozumí,je blbá,nemožná semetrika,neklape nám to."Akorát ten první mi říkal,že spolu sexuálně nežijí,že ona na to nemá náladu,ale nikdy ji coby manželku nepomlouval a naopak.
Limai 91448
26.3.2015 17:58:02
Eeko,tak já si umím představit jen dva důvody-proč se lidi berou.Z lásky,a z důvodů zištných(klidně je nazývej rozumovými :-) ).Ať už je těmi zištnými důvody cokoli-třeba i to vízum.Možná jsou i důvody jiné,ale momentálně mě žádné nenapadají.
anemon 100064
26.3.2015 17:56:24
Tak já znám i dva, co se brali kvůli hypotéce ~8~ Ale klape jim to.

Limai 91448
26.3.2015 17:50:49
No ne,Eeko,já to neřeším z hlediska vyššího nebo nižšího čehosi.Já jen že když tady operuješ tím,že zamilování není nic jiného než vyšší hladina hormonů,tak přece je jasné,že stejně tak,jako se má s tímto zjištěním vypořádat žena,která se zamiluje do ženáče,se s ním přece úplně stejně může vypořádat žena svobodná a svobodný muž.Proč se tedy ženy s takovou vervou ženou do svatby a vztahů,když si přece mohou říct "Aha,na dva roky mi stoupnul dopamin,ale co pak až mi klesne?Já si Frantu nevezmu!"Proč na základě dočasného zvýšení hormonu sňatek?
Limai 91448
26.3.2015 17:34:33
Anemon,už jsem to tady psala několikrát-neřeším to v rovině manžel-manželka-dítě,ale v rovině všeobecné.Ne vždy se v trojúhelníku jedná o svazek manželský nebo děti.
Limai 91448
26.3.2015 17:28:45
Anemon,problém je,že všeobecně je bráno za normu- milenka = mrcha toužící po tom rozvrátit milující se manželství.Ale tak to mnohdy není.Jenom jaksi většina těch manželek či moralistů si neumí představit,že jsou milenky,který se nezamilujou natolik,aby vyžadovali od chlapa odchod od rodiny.A mimochodem,oba mí dlouhodobější milenci,které jsem měla,dostali vale ode mě,coby od milenky.Ne já od nich.Nikdy jsem je od rodiny netahala a nikdy jsem nebyla odkopnutá milenka.Vztahy s nimi mi stačily tak jak byly-hezké chvíle.Žádnou společnou budoucnost jsem neplánovala ani v sedmnácti,ani v pětadvaceti.Jenomže podváděné manželky podporují všeobecné mínění,že úlohou milenky je rozvracení rodiny.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 31153  [Dalších 30613 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.