Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| stará Marie | 35785 |
|
|
26.3.2015 19:19:51
Takže když milenka není vydržována a čas s ní je tráven v době, kdy muž tak jako tak je s přáteli a/nebo rodina spí, tak to manželce vlastně vůbec nemusí vadit, že
|
| boží žena | 67104 |
|
|
26.3.2015 19:16:41
a nebo limai, která jako terapii volí neustálé předvědčování, že věrnost nic není
a manželky ji přesto trapně očekávají a vyžadují |
| stará Marie | 35785 |
|
|
26.3.2015 19:14:55
"že jsi v 18 šla takhle po ženatých. V tomhle věku má většina z nás potřebu být princezna a zamilovaná, ne se dělit o použitý zboží "
no nevím jak Limai, já jsem takhle mladá především nepřemýšlela o tom, do koho se zamilovávám, žádný prvek úvahy, zda to "má smysl" tam opravdu nebyl. Zamilovaná jsem rozhodně byla, ale o mužích jsem neuvažovala jako o zboží. Ani dnes to nedělám, a pojem "můj muž" nechápu ve vlastnickém smyslu. |
| Kapradina | 34186 |
|
|
26.3.2015 19:14:31
Limai,
myslím, že manželkám víc než pečování o jistou tělesnou část manžela vadí daleko víc to, že manžel tráví s milenkou volný čas, který by mohl trávit s rodinou a pak taky to, že manžel vydržuje milenku z financí, které většinou podléhají SMJ. Taky tedy nějak nevěřím, že milence stačí jen pečovat o jistou tělesnou část zadaného pána, to jsem tedy měla o milenkách větší mínění. ![]() ![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 19:13:02
Eeko,ale vízum je zištný důvod.Zištnost není jenom ve vztahu k penězům.Když si vezmu Fištu Hufnágla kvůli tomu,že má velký barák,je to taky zištnost,protože jako manželka mám podíl na domě.Když si vezmu Lojzu Hojzu kvůli tomu,že je vysoce postavený a okuh jeho přátel tvožří samí vlivní lidé,je to zištnost,protože jsem si ho vědomě vzala za účelem lepšího postavení ve společnosti.
|
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 19:07:09
Boží,jestli mi muži,se kterýma jsem měla někdy vztah,byli věrní nebo nebyli nevím.Ty jo?Ty jsi s nima žila?Pak asi budeš paní Dáša,která na Z.visela ještě roky po tom co se rozešli a ani po letech si nedokázala bez něj uprdnout,pokud on nebyl nablízku.Nebo ta bláznivá hysterka Jitka,která se od P. odstěhovala s dětma k milenci a když po půl roce zjistila,že si manžel našel jinou,zahořela k němu zcela záhadně horoucí láskou a musela se okamžitě stěhovat zpátky do jejich bytu,aby si dokázala,že je nenahraditelná a nezapomenutelná,než se za měsíc zase chtěla stěhovat za milencem
![]() ![]() .Tak to jsem netušila,že jsi taková rozpolcená osobnost,která žije všude . |
| Luppa | 125896 |
|
|
26.3.2015 19:06:00
Ja znam jednu vdanou pani, ktera klecela na kolenou pred milenkou sveho muze a prosila ji, at jejiho manzela opusti, protoze on to neudela a ona ho potrebuje... Nevim co by se muselo stat, abych se tak ponizila
![]() Jinak podvadene manzelky byly, jsou a budou... Stejne tak jako cekajici milenky, ktere se nikdy nedockaji... Ovsem pri dnesni rozvodovosti bych rekla, ze manzelky ktere veri, ze muz az se vyblbne zustane sporadane doma, jsou v pocetnim oslabeni. A at si klidne manzelky nalhavaji, ze milenky jsou chudinky samy a cekaji, az si jejich zenaty vyvoleny na ne udela chvili cas.. Chmmm, vestinou pokud je ta zena sobodna, ma takovych milencu vic..proste nemuze jeden, muze druhy. S jednim se chodi na vylety, s druhym na vecere atd ale urcite si sama doma nezoufa. Osobne jsem se nikdy nesetkala s muzem, ktery by rikal ze mu doma zena nerozumi a podobna klise.. |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 18:57:49
Pelíšku už ne,protože nemám ani nízký věk,a ženatí muži mě už také dávno nezajímají,protože přešla doba,kdy mi v rámci nezávazných vztahů nevadilo být pro takové muže dobrovolným povyražením od života manželského.Není to z ohleduplnosti a empatie k jejich manželkám,ale ze sebeúcty k sobě samé.Jo,a když píšu o té ohleduplnosti k manželkám,tak pokud jde o milenky,to že neberou ohledy na manželku,je dáno už tím,že je manželka nezajímá,milenka manželce nic neslibovala a necítí za ni žádnou zodpovědnost,takže nemá potřebu brát na její manželství nějaké ohledy.
|
| boží žena | 67104 |
|
|
26.3.2015 18:48:52
no proto se taky říká "můj manžel"
![]() limai, už to vzdej fakt tady nikdo nemůže zato, že ti ti tvý nikdy věrní nebyli |
| Limai | 91448 |
|
|
26.3.2015 18:44:14
Lexi,mě se tím jenom potvrdilo to,co tvrdím ve spoustě diskuzí delší dobu a ty jsi byla schopná nazvat to pravým jménem
.Manželkám vadí,že milenka pečuje o jistou tělesnou část jejího manžela.A proč jim to vadí?Protože ji považují za své vlastnictví(stejně jako celého manžela). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.