Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jak | 39257 |
|
|
26.3.2015 8:23:18
ja nedelala sceny jako zhrz.manzelka.
|
| Fren | 117315 |
|
26.3.2015 8:16:15
já,jako býv.milenka zn ala spíš zhrzené mangelky
![]() |
| Luc. | 57250 |
|
26.3.2015 8:14:44
Ne nedělala jsem scény, mám svoji hrdost, bolelo to, přebolelo, po letech jsme se potkali a normálně komunikujeme, hodně věcí jsme si vypovídali, vysvětlili a máme celkem přátelský vztah.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
26.3.2015 7:59:49
Aha tak kdo nedělá scény a neztrácí důstojnost nezažil tu pravou lásku. Nesouhlasím.
A to teda nejsem klidná povaha. |
| jenovéfa7 | 143349 |
|
|
26.3.2015 7:54:35
Ahoj, byly jste někdy zhrzené milenky a ztratily jste úplně rozum a dělaly scény? ( napište jaké) anebo jste vše přijaly se vztyčenou hlavou a důstojností. U té pravé lásky to ale moc nejde že? Napište, budu ráda. Děkuji za příběhy.
|
| Natascha | 56212 |
|
|
23.3.2015 14:19:13
Podle mě je to touha po panu Nedostupném, znám to, ale je to k ničemu, je potřeba si to pokud možno zakázat.
|
| Míša | 146706 |
|
|
23.3.2015 6:31:39
Ahoj všem, bude mi 27, mám dlouholetý vztah, máme zázemí, nějaké úspory a už začínáme mluvit o mimču. Půl roku neberu antikoncepci a řekli jsme si, že až to přijde, tak budeme rádi a já byla šťastná. Jenže... poslední měsíc stále potkávám chlapa do kterého jsem byla kdysi zamilovaná, ale on mě moc nechtěl. Pak jsem ho dlouho neviděla a bylo to v pohodě. Teď poslední dobou vždycky když se vidíme, běží za mnou z dálky, při loučení mi dá pusu, obejme mě, řekne ať na sebe dávám pozor. Od tý doby co jsem řekla, že chceme mimčo, jakoby mi ho osud stavěl do cesty a já si teď říkám, jestli to není náhodou nějaký znamení, že bych měla s dítětem ještě počkat. No a pak přijdu domů a jsem nepoužitelná a vždycky to obrečím. Záměrně nechodím do míst, kde bych ho mohla potkat, takže ho stejně potkám např. u zubaře a tak. Nejhorší je, že se zná s mojí mamčou v práci a mají moc hezký vztah spolu, mamča mi o něm kolikrát taky vypráví, takže mi ho připomíná. Já jsem schopná pak druhý den celý probrečet a vůbec se nepoznávám, nechápu proč to tak je. Já vím, že mi teď napíšete, chudák můj přítel, jaký by to bylo, kdyby to on udělal mě apod., já nikomu ublížit nechci.
Ani nevím, co chci za radu, spíš jsem to potřebovala někde vyventilovat. Měla jste některá něco podobného? |
| 77kraska | 132593 |
|
21.3.2015 8:31:43
Pelí, otázka je, kdy je clovek vyrovnanej a kdyz je zbytecne konzervativni a bojici se zmeny - kde je ta hranice
|
| Monika |
| • |
20.3.2015 10:22:58
Odsuzuješ jednání svého milence, ale co kdyby ses zamyslela nad sebou?
Píšeš, že ses sama starala o děti a manžela si měla jen na víkendy. Řešila si s ním, co ti vadí nebo si hledala náhradu a až si našla, tak v tu ránu se ty cítíš ukřivděná, že ti plán nevyšel? Proč si se teda nerozvedla dávno, když ti manželství nevyhovovalo a manžel byl jen na 1 den? Bylo by to férovější. Zamilovat se může každý, ale u tebe mi to, že neustále opakuješ, že ty si podala žádost o rozvod a on NE, přijde, že hlavně hledáš finanční zajištění než nějaké city. Moc držím palce manželce tvého exmilence, ať už se rozhodne jakkoliv (rozvod nebo práce na znovuobnovení důvěry mezi nimi). Za sebe si myslím, že manžílek si po x letech chtěl dokázat jaký je kanec, že dokáže někoho ještě ulovit na řečičky. Chlapi v tom věku mají pocit, že jim něco utíká, do důchodu daleko, děti a manželka ho již nepotřebují a nevidí jako "hrdinu", takže aby bylo nějaké vzrůšo, zkusí si nabrnknout bokovku. Někteří to ustojí, někteří ne a některým to celé zkomplikuje právě taková nevyrovnaná osobnost, jak se mi jevíš ty. |
| Phalaneopsis | 146691 |
|
19.3.2015 18:02:41
strach z čeho.. nebo koho..?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.