Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petr |
| • |
19.3.2015 8:20:54
Z toho jde strach ....
![]() |
| Phalaneopsis | 146691 |
|
18.3.2015 17:20:46
no ano, v tom s tebou naprosto souhlasím, Enny. Ono už nyní, po měsíci, mi rozum říká, že není čeho litovat. Práci už jsem si našla novou a chlap, který neví co pořádně chce a pořád se klátí sem a tam, když dojde k nějaké krizové situaci, je nepoužitelný.
|
| enny | 7768 |
|
18.3.2015 17:16:05
Jednou budeš vzpomínat a tak nějak věřím, že doceníš, proč se tak stalo.. a taky Ti třeba dojde k čemu Ti to bylo.. Máš třeba půl život před sebou, tak každá zkušenost by mělo dojít zhodnocení. Tak to zlý v mým životě vnímám já. Říká se, jestli to, co Tě trápí teď, Tě za rok trápit nebude, tak to to není žádná tragédie. A fakt není. Říkala bych tomu zkušenost (možná těžce vydolovaná).
|
| Natascha | 56212 |
|
|
18.3.2015 17:10:55
Nejdřív byl to nejlepší, co mě v životě potkalo, pak se proměnil v něco, co už jsem v životě párkrát měla a nakonec v někoho, koho můžu tak či onak mít vždycky. A teď jsem ráda, že jsem se ho zbavila.
![]() |
|
18.3.2015 17:08:46
![]() |
| enny | 7768 |
|
18.3.2015 17:06:09
Tak, jo.. jsi chudinka opuštěná, nezaslouží si Tě, je h...l a ona úplně hloupá
ženská, když ho vezme zpět![]() Dobře jim tak Neboj, časem budeš mít nadhled.. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
18.3.2015 16:21:01
no přesně tak,
|
| Chloé | 102783 |
|
18.3.2015 16:17:29
"Nebo jsem to spatne prezentovala, ja totiz neumim rict - "nejak to musime vylepsit nebo odchazim", snazim se vylepsovat bez vyhruzek a kdyz to nejde, tak se rozhodnu ... a odchazim."
Ne neprezentovala jsi to spatne. Ja v podobne situaci nebyla, ale co vidim v okoli, tak zensky si x let stezujou, naznacujou, rikaji s cim nejsou spokojene a chlap je hluchej. Kdyz pretece posledni kapka a zena odejde, tak chlap cumi jako puk a najednou by chtel na vztahu pracovat a zmenit se trebas. Jenze pozde. Klasika. |
|
18.3.2015 15:47:24
no, tedy nevím..zakládala jsem tuto diskuzi, protože mě zajímalo, zda má některá z vás podobnou zkušenost jako já, zajímaly mě vaše názory na to, co jsem v příběhu popsala.
Kritiky se nebojím, ale rozebírat své manželství o kterém nikdo tady neví vůbec nic, jsem fakt nechtěla. To by bylo na další dlouhatánský příběh. Některé reakce mi ale připadají až moc nemístné, občas docela i hrubé...Spíš jsem si přišla vylít srdíčko a ne poslouchat a nechat se poučit jak jsem hloupá, hrozná a nemožná To vím sama nejlíp![]() |
|
18.3.2015 15:29:14
no jasně, všude je něco...Já potkala někoho, kdo mi připadal skvělý, bohužel byl zadaný. To se prostě stává. Já ho nenutila, aby odcházel od manželky, udělal to ze své vlastní vůle. Taky pak se své vlastní vůle odešel ode mě...Vlastně je tak trochu chudák, protože absolutně neví co chce a co má dělat. A já jsem zjistila, že tak skvělý, jak vypadal, opravdu není.
Jaký by byl život s hromádkou nervů, která jednou řekne to, za chvíli to popře a tvrdí zas něco jiného...Doživotní zoufalec. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.