| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zamilovaná do jiného muže

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 31153  [Dalších 30353 >>]
enny 7768
18.3.2015 14:45:28
Marie, však já neříkám, ale já je neznám a ony to nepíší.. ale možná špatně čtu~f~ nevím, co udělala zakladatelka či Rodinova jinak než se "upnula" na vztah k jinému muži, který je zachrání z manželství a budou žít šťastně až do smrti.. Vím, že to zní pejorativně, ale fakt to tak nemyslím~x~ Neznám jejich původní manželství, nic.. A také nevím, jaký má zakladatelka plány dále.. Já si myslím, že také "umím" být zamilovaná~t~ a ten stav mysli je k nezaplacení, ale já mám i jiné plány, takže bych asik v zamilovanosti tloukla hlavou do zdi, ale v tomto případě bych byla - po tom všem~e~ - fakt vnitřně odpoutaná a stavěla svou buducnost. A uznávám, že jsem každá jiná. Mně přijde, jak jsme každá se svým nastavením spokojené. Já třeba ano. Zdůvodním si ledacos a v tom případě, by mi bylo líto toho chlapa~4~, že o mě přišel~d~~t~
Phalaneopsis 146691
18.3.2015 14:39:36
Evo, děkuji za podporu! Máš pravdu, ten rok a půl jsem to tak trochu protahovala já. Syn měl problémy ve škole a potřebovala jsem ho dostat na střední školu, přípravy na zkoušky, samotné zkoušky, prostě jsem to oddalovala kvůli dětem. Pak jsem měla vážně nemocnou babičku , byly to dost těžké a náročné chvíle a dělat k tomu ještě revoluci v rodině moc nešlo:-((
proto jsme se scházeli tajně až do doby, než se situace v rodině zklidnila.
enny 7768
18.3.2015 14:28:41
Když pro mě nepochopitelný, proč být s někým s kým nechci (ano, já vím děti, finance.. ale v případě někoho dalšího, se najde důvod, jak obejít a finance - spoustu matek je jen s dětma, a není to jednoduchý, sama vím, ale je to otázka priorit). A druhá věc - když už plánuju být s někým jiným tak dlouhodobě 1,5 roku a toho 1,5 roku podvádím, tak pro mě je nejen nefér, ale i ztráta energie~t~
Phalaneopsis 146691
18.3.2015 14:27:50
manžel není zlý ani špatný, nicméně má svoji práci 200 Km od Prahy, má tam i své bydlení a sem jezdí jen od soboty večera do pondělí rána, sedne k PC a odpočívá, já uvařím vyperu mu a zas jede. Na všechno jsem sama, na děti, starám se o 84 letou babičku, jsem celý den v práci, pak letím domů, děti, babička, mám velký RD, kde nepomůže také s ničím. Tohle mě bohužel už nebaví:-((
stará Marie 35785
18.3.2015 14:27:48
Enny, ale Rodinova a podobné se taky snaží, jak nejlépe umí, a neulehčují si to.
enny 7768
18.3.2015 14:22:39
Jo, jo, já se třeba dlouho rozhoduju, ale nekonám a "nepodvádím"~;) Ale jak se rozhodnu, uleví se mi a jsem hodně akční. A! Fakt, když se rozhodnu, ťukám, nemám pocit, že bych měla litovat, protože si vždy řeknu, že jsem rozhodla právě jak nejlépe to šlo, rozhodování pro mě fakt katarze, netvrdím, že tím nikomu neublížím, ale snažím se to neulehčovat sobě a být fér k zainteresovaným.. abych si pak mohla říct, že možná dopadlo jinak~;)~f~, ale fakt jsem se snažila.~2~~t~
Rodinová 140078
18.3.2015 14:14:29
Dyt ja vim, to je preci jasny, taky rikam, ze nejsem ani andel ani hajzl, jako vetsina lidi, asi, co znam.
Pokud podvadim manzela polovinu manzelstvi, mam ho akorat pro prachy a s kamoskama se mu smeju, pribuzne posilam do haje, tak si zaslouzim, aby me milenec kopl do zadku. Ovsem je otazka, jestli si pri tomto mentalnim nastaveni dokazu rict "dobre mi tak". nejspis ne, protoze jsem pak na stupnici andel/hajzl daleko bliz hajzlovi.
aky 102722
18.3.2015 14:10:12
...obcas mi to stejne ujede
Tak zavisi co a vo vztahu ku komu Ti ujde. Ci Ti ujde podvadzat 5 rokov manzela, alebo Ti ujde, ze nevratis 2 Czk, ktore Ti zle vydali.~3~
Rodinová 140078
18.3.2015 14:08:10
Ja si zas pomaham v rozhodovani tak, ze si rikam - rozhoduju se v danym okamziku s nejlepsim svedomim a s kartama, co mam v ruce, protoze to jinak nejde. Cas obcas pozdeji ukaze, ze to bylo blbe:-)
enny 7768
18.3.2015 14:05:36
Jo, jo, já Ti rozumím, proto jsem také rozlišovala na konkrétní případ a obecně.~;) A obecně to máme asi každý jinak, záleží na to "na co věříš"~:-D Ona to ani nemusí být pravda pravdoucí, ale prostě to dennodenní, jak funguješ. Já si třeba říkám "ať se mi všechno, co udělám nebo neudělám vrátí 10x"~:-D Vlastně si tím ulehčuji rozhodování~t~ Ale na stranu druhou mi je tak nějak jedno, co tomu řeknou lidi
[<<Předchozích 790] Názory 791800 z 31153  [Dalších 30353 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.