Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lexi, dcera 17 a syn 15 let | 141321 |
|
|
18.3.2015 14:04:21
Cetla jsem statistiku presne na tento pripad. Kdy novy vztah vznika na zaklade nevery / podvodu. Ten vztah ma minimalni sanci dlouhodobe prezit. V 95% se bud rozpada a nebo se historie opakuje. Proste vznika uz se spatnym zakladem.
|
| enny | 7768 |
|
18.3.2015 13:58:30
Už jsem psala jinde, mě můj muž, který jsem věřila, překvapil po 10 let. Ale nikdy bych nenapsala během těch 10 let, že se něco nemůže stát. Důvodem je možná i fakt, že tuto větu jsem už slyšela od desítek žen (nepodvede, nepodvedu, kdyby jsme se rozešli, vždycky se domluvíme, a i kdyby byl nějaký problém, máme děti, to by jim nikdy neudělal, neudělala) Podle mě vyslovit něco takového není otázka sebedůvěry, víry ve vztah, ale spíše nedostatek určité empirické zkušenosti a povahy.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
18.3.2015 13:54:42
Ja to myslela jednak obecne, ne konkretne na tenhle pripad. Postup mych myslenek - vetsinu zivota se snazim chovat fer, protoze mi to dela dobre, ale obcas mi to stejne ujede, nicmene asi nejsem typickej hajzl ani andel. V tomto rozmezi se zrejme pohybuje velka vetsina populace
![]() Extremni priklad, jak jsem to myslela - preci neni mozny, kdyz me treba opusti manzel nebo me podvedou v obchode, si rict - dobre mi tak, jsem hajzl, nemam si na co stezovat a citit se ukrivdene, protoze pred tremi lety jsem nepomohla kamosce, byt to bylo v mych silach. Zamerne prehanim. |
| enny | 7768 |
|
18.3.2015 13:47:05
Jéé, tak to jsi mě tedy dost zaskočila, ale já jsem si myslela, že je to normální uvažování.. Úplně obecně nevím, jestli funguje takový to "když budu pomáhat starým a nemocným atd., tak se mi to někde vrátí" (ale nesměj se, netvrdím, že to platí, ale chovám se tak (asi naivně), že to platí.. Ale v tomto případě mi to přijde do očí bijící. Takto zakladatelka si myslela, že oni dva jsou ti praví, kteří se měli potkat a že on jí nikdy nezklame.. protože manželku zklamat mohl, protože si nebyli souzení. Mno, a já si myslím (čistě hypoteticky), že to si kdys myslela i jeho manželka.. A jestli nebude s ní či manželkou, tak si to nějaká další (možná jedna z nás, co to tu čte a nebude vědět, co bylo) bude myslet taky. A ano, dalo se tomu zabránit hned v začátku. To nechci radit, napíšu jen sama za sebe, že bych nebyla s nikým, kde to nefunguje (zkušenost). Kdyby měla volné ruce hned v začátku vztahu, tak si mohla říct, pojďme to zkusit, nebude spolu žít, já jsem sama, jestli budeš taky sám, jdeme do toho.. A ano, dovedu si představit, že to v životě není jednoduché, ale mě ten 1,5 přijde strašně moc. Já sama jsem zjistila něco nečekaného o člověku nejbližším něco nepříjemného po 10 letech (a fakt bych předem neřekla, že se mi to nemůže stát). Já si dovedu představit, že zakladatelce to mohlo na bází mileneckého vztahu fungovat třebas dalších 5 let.. Nebo by po 10 letech napsala zde, co mám dělat, vím, že nikdy od rodiny neodejde, ale já ho miluju.. a To všechno, protože ho nezažila v nějaké zásadní situaci (kterou máme každý "někde" jinde) nebo naopak v reálném nevysněném světě.
|
| ronniev | 8556 |
|
|
18.3.2015 13:36:03
Já svému chlapovi taky věřím, nikdy bych si ale nedovolila vypustit z huby "on by nikdy". To je zpupnost. Dokonce bych si nedovolila vypustit z huby ani "já bych nikdy", a koho už by měl člověk znát, když ne sebe.
|
| neznámá | 91073 |
|
18.3.2015 13:32:59
Neznámá má chlapa. Ovšem kdyby mu nemohla 100% věřit, tak ho vymění.
Nechápu proč bychom spolu byli, kdyby jsme si jeden druhým nebyli jistí. To musí být na palici, nevěřit nejbližšímu nebo sama sobě. ![]() |
| Rodinová | 140078 |
|
|
18.3.2015 13:31:18
Ale tak to preci neni, to jako kdyz se nechovam fer za vsech okolnosti a ke vsem (coz asi nikdo, neb jsme lidi), tak nemam narok byt zklamana, ze se nekdo nechova fer ke mne? Mam si rict "sakra, dyt ja jsem preci taky hajzl, tak dobre mi tak"?
|
| enny | 7768 |
|
18.3.2015 13:22:15
Říká se "jakej šel, takovou potkal", řekla bych "jaká šla, takovýho potkala".. Snažím se neříkat, že se mi něco nemůže stát. Může. Takže až budu 1,5 podvádět svého manžela s se super chlapem pro život, který podvádí svou ženu.. a po 1,5 roku o něm řeknu, že se nechová fér, polijte mě studenou vodou. Přeci toho 1,5 roku nešlo jen o sex. Oba jste se dokázali přetvařovat každodenně, a to fakt bez dobrého žaludku nejde. Ale abych napsala něco pozitivního, já bych měla na Tvém místě pocit určitého vítězství, nejsi se dvěma mužskýma, se kterýma bys zřejmě žít nechtěla. Jinak - netvrdím, že bych se nikdy nerozváděla, že spolu mají být lidi, když jim to neklape.
|
| Fren | 117315 |
|
18.3.2015 12:14:24
Napadlo mě,zminovala ses tady o dovolené s ním - byli jste spolu takhle někde - na té dovče nebo alespon jste spolu někam napár dnů vypadli a byli spolu celých 24 hodin/několik dnů?
|
| Eva |
| • |
18.3.2015 11:04:34
A nejednala s ním snad fér? Kdy?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.