| Manka+Cipísek | 100730 |
|
|
27.6.2018 10:02:58
Zetko, to sice nevíš, ale přeci jenom, potencionální riziko, že milenec vyskočí z okna je daleko menší než riziko rozvratu rodiny a navíc, to že je nějaký jedinec psychicky natolik labilní, že by byl schopen něco takového udělat není důvod k tomu setrvávat ve vztahu s ním.
|
| Buřt | 147593 |
|
27.6.2018 10:00:23
Pokud to trva uz dva roky, mozna by mohla ta nejvetsi vasen uz trochu opadat ... ?
zkus to fakt nejak alespon utlumovat, pripominej si dopady rodinnych rozvratu na deti, zkus to postavit tim stylem "zamilovala jsem se, i kdyz jsem nechtela, uzila jsem si to, bylo to krasne, ale ted to konci a ja se k tomu postavim zodpovedne a zkusim se srdcem vratit domu..." Ale verim, ze je to tezke. Mysli porad na to, ze i ten novy vztah by po x letech vysumel a byl stejne ohrany jako ted ten soucasny. |
| Len | 108740 |
|
|
27.6.2018 9:59:59
Cairo, jo, ja treba se o manzela staram opravdu velmi, protoze je chronicky dost nemocny. Ale nevidim to jako manzelskou povinnost, spis normalni lidskou prirozenost. Porad nevim, jake manzelske povinnosti by mely zenu tolik vytizit. Ty materske jsou pomerne znacne, kdyz jsou deti male. S pubertaky uz je to trochu jine.
|
|
|
27.6.2018 9:55:20
Protože já si taky přišla nad věcí, perfektní manželka, matka, dobrá práce, děti jako kvítečky a najednou Bum!
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
27.6.2018 9:53:11
Rodinová,
no, spíš se předpokládá, že už budou schopni zapojit aspoň občas taky mozek. ![]() |
| Epepe | 89236 |
|
|
27.6.2018 9:52:01
Nečetla jsem jediný příspěvek, který by tě hodnotil.
|
|
|
27.6.2018 9:47:48
Opravdu nejsem perfektní manželka ani matka. V podstatě jsem nenapsala nic, co by nenapsaly jiné nicky už přede mnou, proč zrovna já se musím tak obhajovat?
A několikrát jsem napsala, že ani já nejsem svatá a také bojuju sama se sebou a se svým manželstvím. Když se mi ale nelíbí svádění kamaráda od manžela, tak jsem ta špatná já. Docela smutné. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
27.6.2018 9:41:56
Čimž se vlastně přizná. A je velká šance, že ji situace vybuchne do obličeje.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
27.6.2018 9:29:47
Nerozumím.
|
| Gladya, bývalá dasa, | 63023 |
|
|
27.6.2018 9:28:49
Holka nešťastná, když už máš milence, máš si to užívat a ne se trápit. Chápu, že se v tom dvojím životě plácáš, ale tohle je cesta do pekel a věčně se tak žít nedá. Jednou to bude muset skončit, buď bokovka a nebo manželství. A v nejhorším případě to praskne, rozbije se Ti manželství a milenec se na Tebe vykašle. Pokud chce jen bokovku a nejde mu o vztah.
Jak se odmilovat? Mě napadá jediná možnost: nestýkat se. To je u rodiných známých nebo dokonce přátel složité. Ale pokud chceš zachovat manželství, je to opravdu nejlepší, pod nějakou záminkou utnout veškeré kontakty nejen hezkých chvilek ve dvou, ale i rodin. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.