| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
21.5.2013 0:03:09
Uff, tak to nezní zrovna moc optimisticky, pravidelnou kosmetiku finančně nedám, musím to zkusit nějak samodomo.
|
| TeriRez+3 | 80863 |
|
|
20.5.2013 23:14:41
Jsem zoufalá... můj obličej vypadá, jako by mi právě bylo 16
(těhotná nejsem, tzn. zblázněné hormony to nejsou). Čím tu hrůzu dostat pryč? Prosím ale, aby se jednalo pokud možno spíše o přírodní kosmetiku a nebo minimálně kosmetiku netestovanou na zvířatech. A taky něco, co není časově náročné (různé masky apod. časově a "silově" nedávám).Co vám skutečně zabralo a vyčistilo pleť? Díky za tipy a rady (pokud můžu poprosit, tak i s návodem na použití). Aktuálně používám akorát tak obyčejnou vodu a to je vše... |
| Martin |
| • |
6.5.2013 15:20:23
Já jsem akné trpěl několik let. Vyzkoušel jsem téměř vše od eclaranu, zineritu, různých komerčních čistících krémů, mýdel, vitamínu až biorenezance či čistě přírodních prostředků. Píšu o tom blog http://www.vyleceni-akne.cz Postupně tam budu psát všechno, co jsem se dozvěděl mám tam přístup i na jeden obsáhlý e-book. Zatím se mějte fandím Vám Martin :)
|
| Kočanská |
| • |
6.3.2013 13:04:30
já to mám vždycky v těhotenství - určitě to souvisí s hormonálními změnami a je to dosti nepříjemné. Existuje na to výborný krém od Laroche-posay - když se dívám na jejich stánky myslím, že to byl ten jejich Rosaliac.
Jinak mi také pomáhá od Bioderma ATODERM krém s dávkovačem v půlitrovém balení a ten je výborný i na celé tělo a finančně to asi také vyjde výhodněji. Určitě doporučuji řešit, protože samo mi to nikdy nezmizelo a je to velice otravné. |
| Peppa | 133447 |
|
6.3.2013 12:03:31
Tak pokud jsou to hormonální změny, tak tomu kosmetička moc nepomůže, ne?
|
| Xantipa. | 34439 |
|
|
6.3.2013 11:08:29
Četla jsem, že akné na bradě a kolem nosu jsou hormonální změny.
|
| Mapat | 109192 |
|
|
6.3.2013 10:55:24
mandelinka: kdyby to byly hormonální změny, netvořilo by se akné na různých místech? V mládí jsem mívala kritická místa na bradě a na čele, i teď před 40 se mi čas od času sem tam někde něco udělalo, ale poslední týdny je to výhradně v těchto místech. Jak mi pomůže pravidelné čištění u kosmetičky, když tohle jsou vřídky, co se zjeví během pár hodin, po vymáčknutí se místo okamžitě zhojí. Ráno je místo zcela čisté, ani lupou tam nic nenajde, co vyřeší 6týdenní údržba? Nepopírám tedy její celkový přínos, ale zrovna na tyto "akutní" vřídky?
|
| Eva + Klárka2/07 | 93216 |
|
|
6.3.2013 10:34:42
Mám to taky, většinou se to vytvoří večer a přes noc, ráno to vymáčknu. Možná se tam více potím, nevím, čím to může být, taky mám všechno stejné...
|
| Mapat | 109192 |
|
|
6.3.2013 10:31:51
V poslední době se mi dělají bílé zánětlivé vřídky v dolní části nosu, pod nosními dírkami a podél nosu v těch záhybech. Mám blíž k přechodu než k pubertě, akné už jsem dost odvykla a teď mi téměř denně něco vypučí. Protože je to výhradně kolem nosu, nikde jinde, předpokládám, že to má nějakou konkrétní příčinu, třeba že v těch místech vede dráha nějakého orgánu, který má problém. Nebude někdo vědět? Jinak zevní vliv spíše vylučuju, pohybuju se ve stejném prostředí, podmínkách, jím zhruba stejnou stravu, nezměnila jsem životní styl (když nebudu mluvit o zvýšeném stresu).
|
| Petr |
| • |
5.3.2013 21:10:53
Jak dlouho Vám vydrží jedno balení Zinergytu? Já ho mám týden a už jsem na dně.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.