| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Akné

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 751  [Dalších 551 >>]
Kamomila 135681
23.2.2013 13:42:11
Já jsem na akné trpěla až do svých 33 let. Zkoušela jsem kdeco, snad všechny druhy kosmetiky proti akné (včetně slavné Vichy, Biodermy apod.), antikoncepci s tímhle speciálním účinkem, biostimulační laser, drastické mastičky od kožní doktorky, ... A jen jsem vyhazovala peníze a výsledek byl nula.
Až mě před nedávnem ukecala kámoška, co je fanynka přírodní kosmetiky, ať ji taky vyzkouším. A asi to funguje. Začala jsem před půl rokem, postupně jsem vyměnila krém, odličovač i pleťovou vodu za čistě přírodní věci. A už dva měsíce se mi neudělal ani jeden pupínek! Navíc mám pocit, že mám tu pleť i mnohem pružnější a nezanáší se mi ani póry na nose. Dřív jsem byla samá černá tečka. Tak hodlám v budoucnu přejít i na čistě přírodní dekorativní kosmetiku. Ono už těch výrobků je na netu taky mraky, tak snad nebude problém najít něco, co mi bude vyhovovat. Ikdyž jak jsem zjistila, ono taky není přírodní všechno, co je tak nazvané. Ale našla jsem si jeden obchod, kde se na přírodní kosmetiku specializují,tak tam se snad nenapálím.
Připojím odkaz, pokud byste někdo chtěl jít mojí cestou ...
http://www.biooo.cz
pieris 88237
12.2.2013 16:32:52
Protože to tu nikdo neuvádí, přispěju se svou radou a zkušeností (velmi dobře vím, jaké to je mít tenhle problém).Na radu kožní doktorky jsem vloni vyzkoušela Roaccutan, takové kapsle. Je u nich zákaz otěhotnění a na letáku spousta hrůz, jako to bývá. Doktorka mi naordinovala nejdřív měsíc - 1 denně, potom dalších 6 měsíců jen prvních 10dnů v měsíci.Mohla jsem k tomu dostat ještě předepsanou antikoncepci, ale vzhledem k manž.krizi to nebylo třeba (otěhotnění nehrozilo).Jinak jsem z vedl. příznaků cítila jen oschlé rty, jinak dobré. A hlavně, taková pohoda a úleva, co jsem zažila kdysi dávno, pleť se nemastila, ani vlasy a už vůbec se nevyskytly žádné hnisavé a bolavé hrboly. Léčivé látky se nazývají izotretinoiny, vyšla o nich i odborná kniha.Nevím, jak dlouho to vydrží, ten účinek,ale jak to začne znovu, jdu si pro to zas. Je pravda, že ty další(2x na 3měsíce) jsem si za recept zaplatila sama(nějaké omezení VZP), ale hodně ráda. Když si vzpomenu, co jsem dala za různé krémy a i za tu ATK, která , jak jsem se dočetla jinde, prý dokonce způsobuje toto akné dospělých žen.Tak hodně štěstí.
Klarisanek 111002
10.2.2013 16:44:09
No to je jasny, nastesti jiny nepiju. Uz jsem si placala, takze jestli se za mesic nic nezlepsi, tak si me neprej ~o~ ~t~~t~
Hr.ouda 123574
10.2.2013 15:23:31
vydrž aspon mesíc než to případne vzdáš.
Ale je to fakt překvapivě účinný. Černý čaj má na kůži antiseptick=é a uklidnující účinky. kup si ale kvalitní čaj, nejlépe sypaný, to, že se to nepije neznamená, že stačí nejaký aušus.
Dana 8242
10.2.2013 14:15:24
Dcera bojuje s akne uz 5 let. koupili jsme snad kde co, byla na laseru a vse na nic -
vzdy chvilkove zlepseni. Nebudu psat kolik to vsechno stalo. Ted chodime na kozni v Brne k vyhlasene odbornici na akne a predepsala ji Dalacin, differin krem na oblicej a zn lih na zada. Vubec bych tomu neverila, ale uz po 3 dnech uzasne vysledky lecby. A to jsme vystridali nekolik lekaru az se nam konecne podarilo se dostat k pani docentce.
Razivia 93965
9.2.2013 23:13:32
Kdyžtak v Motole by to mělo jít, odtud jí měla kdysi jedna příbuzná.
Klarisanek 111002
9.2.2013 22:56:41
Super, zatim nejlevnejsi a nejjednodussi reseni, tak si jdu uvarit na zitra caj. Diky.
Klarisanek 111002
9.2.2013 22:55:58
Diky za tip, uz jsem si nasla v Pze jednu laborator, kde by to meli delat, tak jsem tam napsala dotaz.
Hr.ouda 123574
9.2.2013 22:36:51
zkus si ráno a večer čistou pleť umýt silným výluhem z černého čaje o pokjové teplotě. Kdysi jsme měla na ksichtě hrozný ekzém, a tam, kde jsem ho neměla, tam jsem měla běďary, taky mocný, trvalo to asi rok, turistika po kožních. Pak mi jedna kožařka doporučila tohle a vyhojil se ekzém i bedary.
Až si to opláchneš, nech to zaschnout, už to neumývej, a pokud se něčím mažeš, tak až přes to.
Peppa 133447
9.2.2013 22:23:18
Já jsem akné měla dlouho, až po druhém porodu se to srovnalo a dělá se mi jen při ovulaci a menstr. Beru revalid na vlasy, jestli to má účinek i na pleť netuším.
Pamatuju si že mi dr. dávala Zineryt - lokálni atb, zabíralo, ale klasika, vysadíš a je to tu znovu. Místo makeupu jsem používala Acnecolor. Salicylový líh, hodně vysušuje, takže pak se musí pleť zase ošetřit krémem. Na kosmetiku chodím pravidelně už od svých cca 18 let, takže to asi taky pomáhá. Diane jsem kdysi brala taky, asi v těch 18, ale jen asi rok až dva. Na pleť dobrý, ale HA je sajr..t a už to nechci nikdy brát. Jednou jsem viděla v tv ošetření laserem, nejdřív hrůza, červený celý obličej, ale pak po delší době vypadala pleť oné slečny opravdu o dost líp. Má to mít dlouhodobý účinek. Už jsem o něm taky uvažovala, ale nakonec to snad bude dobré :) Držím palce!
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 751  [Dalších 551 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.