| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Akné

(?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 751  [Dalších 531 >>]
brabenec+Adélka 72965
9.2.2013 20:56:02
U mě taky tak-nejdřív mě uklidňovali, že jak mi mine 30 let, tak budu mít klid, pak po porodu se to srovná a teď věřím, že i v 70ti, pokud se dožiji, budu řešit pupínky~n~~n~~n~
Čistím pleťovou vodou, kryji dobrým tekutým makeupem, a 2x týdně dávám pleťovou masku.
Ale pořád to jen řeší následky. Co by vyřešilo příčinu a kde vůbec je~a~~a~~d~~d~~d~
Raduza 68805
9.2.2013 20:52:18
JO, přesně to jsem mívala taky. Na bradě. Třeba dva rohy ~t~. Samozřejmě jsem nevydržela, zkoušela mačkat což nešlo a zůstal tam flek.
Raduza 68805
9.2.2013 20:50:18
Nedělaly se mi tak nějak moc, ale dělaly. Beru Biopron, vitamin D a semtam zinek. A dobrý. Jestli jsi nezkoušela vitamíny a lactobacily, zkusila bych. Možná ještě nějaké homeopata :-).
Margot+1 39983
9.2.2013 20:35:06
To mi povídej. HA jsem brala 12 let, pak dítě, a když skončilo kojení a cyklus se usadil, zjistila jsem, že v ovulaci se mi vysype akné na bradě, což je peklo, protože jinak mám pleť citlivou a velmi světlou, takže mi zůstávají červené fleky i po zahojení. ~q~
Pomáhá:
- třezalka užívaná ve vyšších dávkách vnitřně
- vydržet a nenípat!
- zánětlivá místa mazat framykoinem
- krém se zesvětlujícím účinkem (na fleky)
Razivia 93965
9.2.2013 20:32:16
Nech si udělat autovakcínu (přes kožní), pomáhá u cca 80ti procent lidí. Na kosmetiku pravidelně, ale k někomu dobrýmu, kdo ti to nerozerve a nerozdráždí ještě víc. Jestli jsi z Prahy, doporučuju tohle: http://www.dermatology.cz/ , mělo by to tam jít i na pojišťovnu. Z kosmetiky hodně pomáhá lokálně Miracleen (bioaktivní zinek) asi za 140 Kč z lékárny. S úpravou stravy mám zkušenosti na dvě věci, dost mi pomáhaly vitamíny na pleť, ale jen ty opravdu drahé (značku teď nevím). A pak laktobacily, po třech měsících užívání to fakt bylo znát. Žádný peeling, čistit velmi šetrně a hóóódně lehoulinký makeup, žádné krycí. Ideálně teda bez, ale ve svých nejhorších dobách jsem to nedala.
Rina+2 89385
9.2.2013 20:27:44
Tak presne tohle me trapi také. Navstivila jsem kozni ve vedlejsim meste na doporuceni a jsem moc spokojena. Mam Skinoren krem, Eclaran 5, dále pletovou vodu s necim na stazeni poru a Aknemycin na ty zanicene bedary. Mazu se tim asi 10 dni a fakt se to zlepšilo.
rybíz 132083
9.2.2013 20:16:17
Já s akné problémy nemám, ale jednomu "dítěti" v naší rodině nepomáhalo z cílené léčby vůbec nic. A to bylo tak daleko, že dostával i nějaké injekce. Na kožní chodil neustále, ale měl ty veliké pupínky akné, rudé...no hrůza. Vyzkoušel všelicos včetně...no včetně všeho. Co mu pak pomohlo a vlastně dosud pomáhá, jsou pravidelná čištění u kosmetičky, kam chodí co týden. Jakmile vynechá, je to opět katastrofa. A čistit pleť si musí třikrát denně, což je docela problematické. Má nějaký pěnivý gel a pak pleťovou vodu (jednou jsem tu vodu zkusila a tvář mě pálila po zbytek dne, ale je to normálně k dostání v drogerii) a krém (normálně denní pleťový). Jo a jednou za čas podstupuje takovou týdenní kúru z kožního - maže se neustále takovou příšerně hořkou vodou.

Ale tohle "dítě" je extrém. Být Tebou, začnu pravidelně chodit na kosmetiku.
Hadi a spol 40792
9.2.2013 20:12:38
Mně zabralo toto:

http://www.zbozi.cz/vyrobek/vichy-hydratacni-gelovy-fluid-proti-nedokonalostem-pleti-normaderm-tri-activ-50-ml/
sylvaina 77406
9.2.2013 20:11:07
Mám to v podstatě stejně. Pomáhá mi akorát dieta. Pokud jím denně rybu na páře a zeleninový salát, mám slušnou pleť. Jinak pohroma.
Klarisanek 111002
9.2.2013 20:06:01
Prosím o tip co bych ještě mohla zkusit proti akné, neb mě kombinace stařeckých vrásek a pubescentního akné fáááákt dost ~q~. Akné jsem měla šílené už od ranné puberty, mezi 20 a 30 rokem mi výborně pomáhala Diane35, jiná HA moc ne. Potom jsem ji vysadila a věřila všem prorokům, vč. mé dr., že po porodu se to zlepší. Zlepšilo se to výrazně v těhotenství, po porodu to bylo ještě horší než před tím a po druhém porodu ještě horší než po prvním. Souvisí to s hormonama, protože několik dní před menstruací je to taková hrůza, že bych nejraději nevycházela. A mám pocit, že se to měsíc od měsíce horší a nesnesitelných boláků přibývá. Též vlasy se mi mastí úplně děsně, někdy bych si je mohla mýt 2x denně. Takže:
- HA už brát nikdy nechci (velké zdr. komlikace)
- u endokrinologa jsem byla a prý hormony v pořádku
- čokoládu nejím
- z kosmetických přípravků jsem zkusila snad všechno
- dr. mi předepsala cílená ATB na kožní projevy na 5 měs., pomohlo, ale po
vysazení návrat k normálu
Máte ještě nějakou jinou radu, např. nějaké spec. pracoviště, kosmet. salón, laser, léky, přípravky nebo prostě cokoliv, co se vám osvědčilo? Díky moc.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 751  [Dalších 531 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.