| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Akné

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 751  [Dalších 541 >>]
propiska 16606
9.2.2013 21:59:14
ještě jsem našla tohle, ale po těch 20letech je asi nejhorší to zklamání. Já bych byla určitě těch 10%, kterým ani ta vakcína nepomohla.

AUTOVAKCÍNU - Aknózní postižení je výsledkem působení faktorůvnitřních i zevních a úspěšnost léčby autovakcínou dosahuje až 90%.

Autovakcíny jsou roztoky antigenních komplexů, které se připravují z vypěstovaných mikroorganismů, opakovaně nalézaných u pacienta. Jejich použití se doporučuje při léčbě chronických infekčních a infekčně alergických onemocnění, vzdorujících terapii antibiotiky, u alergií na antigeny definovaných mikroorganismů jako imunomodulační léčba.Příprava autovakcíny závisí na zdravotní indikaci pacienta a na rozhodnutí ošetřujícíholékaře. Provádí se na doporučení odborného lékaře po předchozím objednání.Forma aplikace autovakcíny je injekční (sub cutis) nebo perorální (kapky)..

Při správné terapii autovakcínou dochází ke stimulaci imunitního systému a následnému snížení četnosti a závažnosti atak onemocnění.Nejčastější použití:

- kožní nemoci způsobené bakteriemi (akné, furunkuloza apod.)

-respirační infekce a astma

- močové a gynekologické záněty

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Z netové diskuse:

Mě na akne pomohl Aknevak = autovakcína z bakteriií způsobujících problémy. Napsat by Vám ho měl dermatolog (pokud o něm má zprávy) připravuje ho Mikrobio­logický ústav Fakult. nemocnice u Sv. Anny v Brně, čeká se však na něj až 4 týdny a bere se asi 3 měsíce. Prý se dá i koupit za 600kč opět tam. Na horší variantu však zabírá zázračně.
propiska 16606
9.2.2013 21:52:51
čínská medicina je strašně složitá. Já třeba smažený a tučný jídla nejím vůbec Mléčné výrobky taky nekupujeme, protože je nemůže syn ( jedině sušené sojové mléko) a akne furt pohroma.
Mám horkost,ale stěhuje se a hlavně i narušenou rovnováhu a to by ten číňan musel bydlet s náma doma a každý den mi dát jiné bylinky...v Číně to prý opravdu funguje tak, že po 3dnech mění složení podle stavu pacienta.
Já jsem z té horkosti třeba začala ještě i šilhat, letos od září, na vánoce jsem byla v přechodu- totální návaly horkosti hlavně v noci, měnit pyžamo i 2x za noc. Ze zoufalství jsem si zase poslala dotazník na čínskou medicinu- bylinky zabraly ale přepískla jsem to s ochlazením - chryzantémový čaj- je moc silný na mně ( na někoho jiného by to třeba bylo v pohodě)....
Já věřím, že je to nejlepší alternativní meidicína, je nejstarší a nejpropracovanější...ale všude je tolik příživníků co jim jde jen o prachy, že je problém někoho sehnat a pak na to i mít peníze.
Razivia 93965
9.2.2013 21:49:35
To neni autovakcina, to je právě to. Autovakcína se dělá přímo ze stěru vlastního akné, proto mnohem lépe funguje. Musí se nechat vyrobit v laboratoři. Ta kupovaná je jen vakcína, ne autovakcína.
Rina+2 89385
9.2.2013 21:44:56
Jinak autovakcína na akne se da koupit volne v lekarne - Aknevac./Acnevac/ ted nevim presne jak je to psane...
Margot+1 39983
9.2.2013 21:43:20
"špatná životospráva, nedostatek spánku posledních 8let, neustálý stres, únava"

tak to přesně sedí i na mě.

Ochlazovat - to znamená asi čerstvou zeleninu.

Jenže - vynechat smažené, sladké, mléčné a tučné. To ti pak nezůstane vlastně nic. Třeba já nemám problém vynechat sladké nebo smažené, ale nedovedu si představit kafe bez mléka, dopoledne bez jogurtu nebo špagety bez sýru. Maso navíc jím málo, takže by mi v jídelníčku zůstala jen zelenina, rýže, těstoviny...

Alkohol je asi taky pěkný "ohřívač", co?

Ach jo.
Klarisanek 111002
9.2.2013 21:41:15
No kdyby cinska medicina mela pravdu, tak ja nejsem ten pripad. Naprostou souhlasim s tim horkem tlacicim se ven, kdy se bouri hormony pred cyklem atd. Ale vyloucenim jidel smazenych, sladkych, tucnych, to nejspis nebude, alespon ne v mem pripade. Zkousela jsem i na dlouho vysadit vsechno mlecne a taky nic. Co se tyce stresu a zivotniho prostredi, taky jsem tomu prikladala vahu, ale opet souvislost nevidim. Za nekolik mesicu na chalupe v lese by mohlo byt videt nejake zlepseni a napr. ted prozivam nekolik mesicu docela nestresove obdobi, vyspim se dost, do prace nechodim a zhorsilo se to hrozne.
propiska 16606
9.2.2013 21:32:29
Popis dle tradiční čínské medicíny - Akné je nejčastěji způsobeno vnitřním horkem v dráze žaludku, střev a plic. Toto vnitřní horko se generuje díky emoční nevyrovnanosti spolu se špatnou životosprávou. Obě tyto podmínky se projeví jako akné u mladistvých (nadměrná hormonální aktivita v pubertě spojená s pojídáním smažených a tučných jídel) či u žen před menstruací, kdy dochází opět k hormonální nerovnováze, která se přetváří opět jako vnitřní horko a v podobě akné se "tlačí" ven ve formě hnisavých pupínků na kůži v oblasti dráhy žaludku tj. na obličeji nebo v oblasti dráhy střev tj. na zádech. Příčinná léčba dle čínské medicíny pak spočívá v eliminaci vnitřního horka z dráhy plic,žaludku a střev a ochlazení a posílení krve. Podmínkou léčby je i úprava životosprávy (vyloučení jídel smažených, mléčných, sladkých a tučných).

No a já mám akné podle dr. z horka z nedostatku energie a špatně fungujících jater, sleziny a ledvin....se divím, že vůbec ještě žiju. Spíš už jen přežívám, špatná životosprávy, nedostatek spánku posledních 8let, neustálý stres, únava. Co se dá koupit za základní potraviny, zelenina, ovoce- to je hnus. vzduch a životní prostředí je taky horší....je to všechno propojený a stojí to za prd.
Margot+1 39983
9.2.2013 21:21:39
Mně přijde naprosto příšerný, že nejhorší to mám před ovulací, kdy bych měla být naopak nejvyladěnější...
propiska 16606
9.2.2013 21:18:49
Těch příčin může být víc, ze všech možných alternativních medicin- co je na povrchu, to je uvnitř. Mám to taky tak, mě nezabrala ve 20 ani Diane 35, v těhu ani po porodu žádné výrazné zlepšní, před ms se nezhorší nejen brada, ale klidně něco vyrazí i uprostřed čela nebo na nose~q~ Puberťák hadr.
žádná kosmetika nemá trvalý účinek, i když se to zlepší na pár týdnů, měsíců, při dlouhodobém používání se stejně všechno vrátí do normálu.
Chtělo by to asi opravdu změnit jídelníček,ale s odborníkem, protože jsme každý jiný. Někdo je horkokrevný a druhý zimomřivý, zrovna tak naše tělo reaguje na stejnou potravinu jinak. ~d~
Margot+1 39983
9.2.2013 21:12:06
Příčina jsou podle mě hormony. Já podle toho mj. naprosto přesně poznám, v které jsem fázi cyklu.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 751  [Dalších 541 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.