| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kondiční běhání

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 9012  [Dalších 8862 >>]
neznámá 91073
21.2.2021 16:31:43
Přesně tak nám to se smíchem vysvětloval policajt, nemá cenu vymýšlet kraviny, prostě se vracíš domu a tečka.
Lada2 130679
21.2.2021 16:23:04
Jenomže v tom opatření je, ze se muzes vratit domu. A neni tam odkud. Takze rekne, ze vybehla pred devatou a ted se vraci domu.
Mája+kluci 07, 11 95717
21.2.2021 15:46:38
Kaipo, já to nebrala jako kritiku, jen jsem chtěla vysvětlit, že to není kapric s tím běháním po večerce :-)
A o vůli to není taky, já bych zas kvůli pohybu nevstala ráno ~:-D většinou se mi hejbat pekelně nechce, ale vím, že to pomůže, že mi bude líp. proto právě často běhám podvečer, zbavit se té tenze a stresu. Něco jak když jdeš s bolavým zubem k zubaři - nechce se ti, ale víš, že když nepůjdeš, bude z toho daleko větší prů.er ~;)~:-D
Ale je fakt, že z domu se mi nechce skoro nikdy, zvlášť do tmy nebo škaredého počasí, první ca 4km mě to i prudí, ale pak se postupně uvolním a po těch 8,10 nebo víc km už dobíhám domů daleko zklidněnější a víc v pohodě :-) Ještě lepší je plavání, ale to bohužel teď nehrozí ~n~
Okolík 129526
21.2.2021 15:45:53
Májo, syn od podzimu jezdí z práce kolem půlnoci. Někdy MHD, někdy autem. V obou případech pak chodí kolem služebny městské policie. Ještě nikdy ho prý nezastavili, když je potkává.
Pevně doufám, že zastavují jen popíjející skupinky a ne osamělé běžce/chodce.
Tak ti držím palce, ať máš to běhání v klidu.~;((
Kaipa 98564
21.2.2021 15:33:26
Májo, já tě přece vůbec nekritizuju. Psala jsem jen to, že na tvém místě bych prostě s možností problému počítala, nic víc, nic míň. Ale zas to nebude problém, který by byl likvidační.
A naopak bych chtěla mít tvou vůli - mě by nikdo v zimě a v noci k tomu běhat nedostal ani omylem.
Mája+kluci 07, 11 95717
21.2.2021 15:32:52
Kaipo, běhám ca 3 různé trasy, jednu pravda víc, ale velmi nepravidelně. Celkově běhám tak 2-3× týdně a pokaždé v jinou dobu, to pozdně večerní běhání hrozí tak jednou, dvakrát do měsíce, to by musel být hrozně trpělivý vyčíhávač, tak snad nebudu mít smůlu... Navíc je to hodně frekventovaná trasa, přes den za hezkého počasí davy, za škaredého pořád dost plno a i včera po večerce tam byli semtam lidi se psy. Musím doufat, pokud si začnu připouštět ještě tohle, tak jsem v háji...
Ale díky :-)
Mája+kluci 07, 11 95717
21.2.2021 15:27:58
Kaipo, nemám neodolatelnou chuť běhat po 21.hodině, ale prostě to tak někdy vyjde. Mám potřebu se jít proběhnout, vyvětrat se často po náročném dni, kdy jsem od rána do večera zavřená v baráku, řeším jeden problém za druhým, snažím se být katalyzátorem normálního žití a plnění povinností v naší autistické domácnosti, do toho mi třeba zavolají, že mám opět hospitalizovaného tátu a navíc mu už dřív ztratili osobní doklady a nikdo se nenamáhal mi to říct, takže budu opět řešit vystavení nových... atd, no... prostě pak potřebuju ven, vydejchat se a být pak zase k dipozici ~d~:-)
A když to nestihnu dle plánu dřív, tak vyběhnu třeba v těch 21h, pro mne lepší, než se tu topit v depkách a třeba otvírat flašku ~;) snad se mi ty policejní interakce budou vyhýbat ~:-D
Kaipa 98564
21.2.2021 15:23:18
Májo, běháš pořád stejnou trasu? Tam by to "vyčíhání si tě" mohlo být pravděpodobnější.
Mája+kluci 07, 11 95717
21.2.2021 15:19:23
Díky všem, pro Lexi, Fern, Kaipu - já vím, že mi to tu nikdo na beton nezaručí, prostě jsem se zeptala na názor a případné zkušenosti těch, kteří se třeba pohybují po večerce venku. Srážka s volem je holt vždycky riziko, které musím vzít v potaz.
Těm, co se bojí - já se taky trochu bojím, že můžu potkat násilníka, ale tma je v zimě už od 16 nebo 17hod a to bych si nezaběhala nikdy. Nemyslím, že je větší riziko ve 21h oproti 19h, spíš je to o tom, že se člověk může octnout v blbou chvíli na blbém místě. Kdekoliv, naopak v ulicích a ve městě mi riziko přijde asi větší. Navíc tedy doufám, že když běžím (později večer většinou dost svižně), tak by případný útočním musel velmi rychle rozhodnout o tom, že budu jeho kořist, nebo tam už číhat. Pak leda můžu doufat, že bych mu třeba utekla ~d~ na to jsem v běžeckém lépe vybavena než při večerním návratu z práce/města atd.
Je fakt, že když jsem párkrát šla běhat hodně pozdě (před půlnocí), tak jsem si brala pepřák ~:-D
Kaipa 98564
21.2.2021 15:18:06
libik, nedělám nic. Jen prostě píšu, že může být problém. A to je prostě fakt.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 9012  [Dalších 8862 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.