Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Binturongg | 104880 |
|
|
31.5.2014 15:56:15
Odkaz je tři roky starý a louskat se mi ho nechce - spoléhám na bulovecké infekčníky, že o tom něco vědí.
To, že způsob přenosu není doposud 100% prokázán, neznamená, že to není možné. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
31.5.2014 15:53:27
kili - pokud Vám přivedu do ordinace dítě s podezřením na boreliózu, ale s tím, že určitě nemělo klíště, odmítnete ho léčit nebo ho budete léčit na něco jiného?
Pokud bych přes Váš odpor žádala vyšetření krve na tuto chorobu, musela bych si ho zaplatit, nebo byste mě poslal do háje? Nebo byste ze mě udělal blba, co neví, že jeho dítě muselo mít na 100% klíště? Zvláštní - náš pediatr nákazu savým hmyzem připouští. Stejně tak obvoďáci mých blízkých, kdo boreliózu prodělali. A víte co? Cíleně se touto chorobou zabývají na infekčním na Bulovce, kde se tato problematika běžně konzultuje a pardon, věřím v tomto případě víc jim než Vám. Kdybyste žil v neškodném bludu, je to ok, Váš problém, ale s Vaším přístupem hrozí poškození pacienta - to musí starej Hippokrates v urně rotovat ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:52:28
Pro Vás ještě jednou
http://www.cdc.gov/lyme/transmission/ |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:49:44
"Měl byste tyto své stoprocentní soudy pomalu začít měnit, jinak to bude veliké zklamání, až se zjistí, že jste se jako KLÍŠTĚ držel chiméry "
četla jste odkaz, který jsem tu vložil ? Kde jste četla stoprocentní soud ? Uvedl jsem, že nikdo neprokázal, že přenašečem borrelie je cokoli jného než klíště. Pokud tvrdíte, že zu nějaký důkaz je, předložte ho. CDC a IDSA Vám budou vděčny. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
31.5.2014 15:46:29
kili - ale jděte
![]() Měl byste tyto své stoprocentní soudy pomalu začít měnit, jinak to bude veliké zklamání, až se zjistí, že jste se jako KLÍŠTĚ držel chiméry ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:41:30
"jenom idiot (myšleno čistě psychol. termínem)"
idiot je starší psychologický termín užívaný pro člověka z mentální retardací, u něhož IQ nepřesaguje hodnotu 30, pod 15 pak šlo o odiocii těžkou. Řekl bych tedy, čistě psychologicky a obecně, že jen debil může mít dojem, že si dopisuje s idiotem. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:34:18
- "prostě holt důkaz jsou zkušenosti lidí"
to ovem důkaz není - "moje dcera prodělala boreliozu, bohužel žádné klíště neměla, žádný flek neměla" jak jsem jinde uvedl, klíště, spše nymfa nemusely být postřehnuty (u nymf je to docela často). Co "fleku se týká, pak borreliová infekce se nemusí projevit časnám lokalisovanám onemocněním. - "zjistilo se to náhodně - bolela ji pořád hlava, byla bílá, dětská doktorka jí udělala krevní testy " tak to mi jako náhodné nepřijde, nicméně když tu byly příznaky neuroinfekce, tedy u dětíé časného disseminovaného onemocnění, pak serologie není dostačující k řádné diagnose a tak ani k řádné terapii. |
| Litevská...krychle | 139266 |
|
|
31.5.2014 15:23:54
prostě holt důkaz jsou zkušenosti lidí
moje dcera prodělala boreliozu, bohužel žádné klíště neměla, žádný flek neměla, zjistilo se to náhodně - bolela ji pořád hlava, byla bílá, dětská doktorka jí udělala krevní testy |
| Natascha | 56212 |
|
|
31.5.2014 15:21:02
A brala maminka ATB?
|
| Natascha | 56212 |
|
|
31.5.2014 15:20:01
Ježíš, Pampelo, to je strašný.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.