Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.5.2014 15:17:27
Moje mamka zemřela po několika strašlivých letech - možná právě na ignoranci právě takových vědátorů, kteří nepobrali nic, co bylo neprokazatelné.
Vytáčí mě to neuvěřitelně, protože právě takovouhle ignoranci a přezíravost a mávání "důkazy" jsme zažili...ona byla bezmocná, protože jí bylo už tak špatně. Bylo jí 48, když jí TA HNĚDÁ MALÁ MUŠKA KOUSLA - a byla jsem u toho...a to i tehdy, kdy měla v místě kousnutí klasický flek...tehdy jej dr. většinou neznali. Chřipkový stav, útlum problémů, nový nástup - učebnicový příklad! Postupné tříleté chátrání, onemocnění kloubů, onemocnění srdce, nervové problémy - závěr? Od svých jednapadesáti 16 let znehybněná na lůžku - bez řeči, bez polykacího reflexu, s plenami, nehybn -, před několika měsíci zemřela. I TAKOVÝHLE OSUD MOHOU MÍT DALŠÍ NELÉČENÍ LIDI PŘI BORELIÓZE! |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:13:29
"...jenom idiot (myšleno čistě psychol. termínem) není přístupný zkušenostem druhých a žije ve svém vlastním bludném světě"
Vy ovšem nejste přístupná arguemtnům CDC a IDSA, což jsou uskupení expertů, kteří mají analysy bezpočtu dat, dokonce vzemi, kde byla borreliosa objevena. - "Nic víc k tomu říct nelze. " Já Vás k takovým vyjádřením nenutím. Namísto nich jste mohla dát odkaz na průkaz svého předpokladu, že borreliosu přenáší cokoli jiného než klíště. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.5.2014 15:09:20
...jenom idiot (myšleno čistě psychol. termínem) není přístupný zkušenostem druhých a žije ve svém vlastním bludném světě, protože na to přijmout reálné zkušenosti druhých nemá mozkovou kapacitu, nepobere je...
Myslím to obecně, abyste se třeba neurazil ![]() Nic víc k tomu říct nelze. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:06:06
"...myslím tím tu vaši jistotu, že nic jiného, než klíště nemůže borelie přenést."
citujte, kde jsem něco takového vyjádřil. napsal jsem jasně, že jiný přenos než klíštětem nikdo neprokázal. Máte-li relevantní důkaz, že prokázal, pak ho uveďte. Možná byste mohla přímo sdělit CDC a IDSA. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:03:34
" Klíště neměla nikdy, takže to nepochybně muselo být od toho neexistujícího klíštěte."
nikoli, mohlo to být od klíštěte či nymfy, které jste nezastihla. Druhá věc je na základě čeho a jak byla prokázána borreliosa. - "Některým kategorickým tvrzením lékařům už nevěřím tak, jako jsem kdysi věřívala." ale vždyť Vás nikdo nenutí jim věřit. Můžete si myslet své a konat podle svého, v tom Vám nikdo nebrání. A pokud odmítáte nabízenou informaci, je to Vaše právo a není žádnou Vašíé ovinnosti ji vzít jako validní. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 15:00:02
"mě opravdu děsí vaše přesvědčení o vlastní neomylnosti...a je to jen a jen obyčejné Ego a pýcha."
řídit se informacemi nejprestižnějšího zdroje, jakým je bezesporu DCD není projevem vlastní neomylnosti, anipýchy, ale respektem k prokázaným faktům. Ego a pýcha je to, co tu předvádíte svými impertinentními invektivami, argumentacemi ad hominem a dalšími plky, jimiž se snažíte prokázat to, co se ještě nikomu na světě nepodařilo. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.5.2014 14:58:49
...myslím tím tu vaši jistotu, že nic jiného, než klíště nemůže borelie přenést.
To je lež, která může pacienty s boreliozou, kteří neměli klíště, vážně poškodit. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.5.2014 14:57:01
Horama, může a došlo...i kdyby jen v jednom jediném případě, a tím byl ten náš.
Ale těch případů je spousty. S tímhle se snad nejvíc dostávají do styku revmatologové (i když třeba jen privátní)...protože první veliké neutišitelné problémy mívají lidé s boreliózou právě s klouby. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 14:56:51
- " Já ale tyhle bludy nevykládám svým pacientům - tedy nikoho nepoškozuji."
nevím jaké bludy ani jaké pacienty máte na mysli. - "Pokud ale někomu řeknete, že NEMŮŽE mít boreliózu, protože ho nekouslo klíště," pak ho vědomě a záměrně vystavujete velkému nebezpečí ..." madame, ve své ordinaci si sdělujte co chete komu chcete. - "To je myslím hooodně závažné pochybení z vaší strany." pochybením je poskytování péče na základě intuicí, ne na základě EBM. |
| Horama | 97202 |
|
|
31.5.2014 14:55:11
Děkuji, že jsem mohla být ohledně té vosy v klidu. S tím flekem jsme šly k lékaři, udělaly se testy a dcera měla boreliózu. Klíště neměla nikdy, takže to nepochybně muselo být od toho neexistujícího klíštěte. (Některým kategorickým tvrzením lékařům už nevěřím tak, jako jsem kdysi věřívala.)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.