Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| N. |
| • |
5.4.2014 8:10:31
Pouzili jsme loni dvakrát. A super, kliste pak upadlo samo, vůbec nic jsem nemusela vyklat, vytáčet, nic, stacilo setrit kosmetickym tamponem a spláchnout.
Nevyhoda: Tubicka se ucpava. |
| Nikaia+08+10 | 115225 |
|
5.4.2014 8:03:36
Ahoj, otázka je prostá:
Máte někdo zkušenosti s používáním přípravku na odstranění klíštěte Ixoderm? Zatím jsem o tom jen četla. Pokud to celé není výmysl, tak se mi to dost zamlouvá. |
| .kili. | 125672 |
|
5.1.2014 6:35:16
- " 2,5 ročného syna, u ktorého sme to zistili včas. Má to však od poštípania od komára."
to ne, od komára ne. Jediným přenašečem je klíště a nikomu na světě se dosud nepodařilo prokázat možnost jiného přenašeče - " teraz 2 mesiace po liečbe antibiotík. Vraj liečba zabrala, hodnoty máme stále vysoké." to je vágní údaj. Pro seriosní hodncení by bylo třeba uvést přesný nález, zejména IgG ELISA. Protilátky přetrvávají měsíce, neznamenají přetrvávání infekce. - "Má ďalšie prejavy, je často chorý (najčastejšie je prechladnutý, má poškodenú črevnú mikroflóru a teraz mal zápal predkožky) " to nejsou projevy borreliové infekce - " teraz si sťažuje na bolesti nožičky" no, a kdy podstoupil tu terapii - kdy užíval ta antibiotika a jaká a jak dlouho? - L"..čítam ďalšie info, tak naozaj neviem, či mám istotu, že bude zdravý... a že i keď sme to podchytili včas, že to bude dobré. " Z toho, co jste uvedla, není zřejmé, že prodělal borreliovou infekci. Nicméně, i kdyby ji prodělal, pak problémy s borerreliovou infekcí by mít neměl. |
| Eli |
| • |
1.12.2013 4:26:24
Ahojky, ako to dopadlo? Mám rovnaký problém. Mám 2,5 ročného syna, u ktorého sme to zistili včas. Má to však od poštípania od komára. Vieme to, lebo ho poštípal na líce a celé sme to videli. Reakcia bola normálna, len si to stále škriabal až sa mu to zapálilo a urobil sa flak cez celé líce, ktorý sa po dvoch týždňoch objavil znovu, ale už ako malý fliačik v mieste v pichu. Mal aj kliešťa. Vybrali sme ho, poslali na rozbor a bol negatívny. Takže asi sa to nedá vždy úplne zachytiť a zabrániť nákaze... bohvie, ako to reálne s tou nákazou je. Sme teraz 2 mesiace po liečbe antibiotík. Vraj liečba zabrala, hodnoty máme stále vysoké. Má ďalšie prejavy, je často chorý (najčastejšie je prechladnutý, má poškodenú črevnú mikroflóru a teraz mal zápal predkožky) a teraz si sťažuje na bolesti nožičky. Neviem, čo bude (keď má každú chvíľu nejaký problém) a mám strach. Pretože ako čítam ďalšie info, tak naozaj neviem, či mám istotu, že bude zdravý... a že i keď sme to podchytili včas, že to bude dobré.
|
| Saamajna | 115449 |
|
10.10.2013 19:57:18
![]() |
| Saamajna | 115449 |
|
10.10.2013 19:55:51
Ale no tak....
![]() Dyd sem uz rikala, ze za informace dekuju . ![]() Holt je jeste mozne/ vhodne pilovat na tom stylu.... |
| .kili. | 125672 |
|
10.10.2013 16:42:57
"tedy .......dávka je správně spočtena. "
Nepostřehl jsem Váš nick, jen samu Vaši reakci na můj příspěvek. Promiňte prosím, že jsem reagoval. |
| .kili. | 125672 |
|
10.10.2013 16:40:04
"ma 22kg bere 2x denne 5ml (jestli to spravne ctu, tak to je 500mg amoxicillinu)"
tedy akorát (i když se obecně doporučuje denní dávku rozdělit do tří, není dávkování dvakrát denně chybné a denní dávka je správně spočtena. |
| Saamajna | 115449 |
|
10.10.2013 12:10:54
ma 22kg
bere 2x denne 5ml (jestli to spravne ctu, tak to je 500mg amoxicillinu) |
| .kili. | 125672 |
|
10.10.2013 6:23:27
- "ta davka prijde malo,"
podle čeho tak soudíte? - "a 10 dni take." to je skutečně málo |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.