Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Eilatt | 120397 |
|
9.8.2013 8:58:43
tiba
ale whitep má pravdu, je to dilema, může si vyčítat jak očkování tak neočkování. Moje kamarádka si asi vyčítá právě očkování syna proti klíšťové encefaliditidě. Po přeočkování dočasně ochrnul, skončil na pár měsíců v nemocnici se speciální neurologickou chorobou. Je to asi spíše vyjímka, ale stane se....stejně jako se semtam stane ,že někdo encefaliditidou onemocní. Můžeš si tak akorát hodit korunou,co bude lepší. A přeju brzké uzdravení dítku, snad to bude dobré.... |
| bono | 73031 |
|
|
9.8.2013 8:56:21
Ano,na tom oddělení zrovna je. Moc děkuji za informace.
|
| .kili. | 125672 |
|
9.8.2013 8:45:27
"Bydlime severně od Brna, bývají tam i nakažená klíšťata, malý je v dětské v Brně. Má necelé tří roky"
Pochipil jsem, že je hiospitalisován na KDIN FDN, proto jsem psal, že má zajištěnu top péči a že lepší mu zajistit nemůžete. Tříletí obecně mají prognosu dobrou i co se týká nějakých pozdějších následků. Odkud jste, na to jsem se ptal proto, že jste psala, že jste jeli přímo do dětské v Brně - to znamená, že předtím nikde nikým vyšetřen nebyl. Máte dobrou naději na uzdravení a tak přeju jen aspo%n trochu klidu v tom čekání. |
| Tiba |
| • |
9.8.2013 8:30:02
Tady se zas nekomu nehodi cist, ze vhodne zvolene ockovani ma sve opodstatneni....
|
| bono | 73031 |
|
|
9.8.2013 8:27:32
Bydlime severně od Brna, bývají tam i nakažená klíšťata, malý je v dětské v Brně. Má necelé tří roky
|
| withep | 93862 |
|
|
9.8.2013 8:23:42
Nadávat si fakt nemusíš. Mohla jsi je vláčet na očkování zbytečně - mohli chytit boreliozu, nebo taky nic. Nebo mohli mít v důsledku očkování jiné problémy, nikdo nejsme vševědoucí...
![]() Držím palce, ať je to bez následků ![]() |
| .kili. | 125672 |
|
9.8.2013 8:06:01
"si mužů i tak akorát nadávat, jak jsem blba.-- "
to by bylo dost zbytečné neuvádíte věk dítka, ale průbeh u malých dětí bývá příznivější než u dospělých, i když jsou i dramaticky probíhající případy, tak jak tak má zajištěnu top péči, lepší mu zajistit nelze, což je podstatné. Odkud jste ? |
| Beruška+J02A07T10 | 48718 |
|
|
9.8.2013 7:59:27
bono, já jsem právě předevčírem byla s nejmladším, manželem i se sebou na druhé dávce encefalitidy.. dvě starší děti mám oočkované... a chtěla jsem nejmladšího, máme vybornou dětskou a ta mě přesvědčila nechat sebe i manžela, navíc aktuálně VZP platila jednu dávku i dospělým.. a jsem ráda, že jsem se oočkovat nechala, klíšťat tu taky máme dost.. a máme tu případ, kdy maminka od 4 dětí chytla klíště na zahradě - a teď je na tom mentálně jak 6ti leté dítě.. , bohužel na to přišli pozdě:( nejmladší dítě je teprve kojenec
u malého jste to zachytili včas, určitě všechno bude v pořádku, držím palce, ať je to brzo za vámi, moje neteř měla boreliozu, taky od klíštěte a taky skončila v nemocnici.. byla tam asi 6 týdnů - měla obrnu lícního nervu, je to už tři roky, teď je OK, oni ty malá tělíčka se s tím dokážou poprat mnohem lépe, než ta naše dospělá. Až budete OK, určitě bych to proočkování zvážila, já dětem nic moc navíc nedávám, ale tu klíšťovku jo, chodíme hodně do lesa a i už donesly klíště z hřiště před barákem posílám a hodně síly pro tebe i malého ![]() ![]() a ať je brzo fit. |
| bono | 73031 |
|
|
9.8.2013 7:43:41
Omlouvá m se za chyby,nejsem zvyklá na tablet
|
| bono | 73031 |
|
|
9.8.2013 7:42:05
Ahoj všem, náš nejmladší bojuje už šest dní s virovou encefalitidou. Pravděpodobně je klíšťové ho původu. Začalo to zvracením a vysokými teplotami, pak bolenim hlavy a když se začal cukat a třást, jelijsme rovnou do dětského špitálu do Brna. Tam nejprve tvrdili,že ten tras nic neznamena, že je to nějaká střevní viróza, ale když viděli, že nemůže ani sedět a je ztuhly, brali ho rychle večer na lumbalku. V noci došly pozitivní výsledky z labiny a zahájila se léčba. Jsme teda třetí den v nemocnici,celkově od prvních příznaků uplyne šest dnů. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Kdy dojde k nějakému posunu k lepšímu, jak dlouho trvá léčba? Jsme z regionu s vysokým výskytem klíšťat, máme je i na zahrádce a nějak se mi furt nechtělo všechny tři děti vlacet třikrát na očkování. Toz se nám to vyplatilo a já si mužů i tak akorát nadávat, jak jsem blba.--
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.