| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Klíšťata

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 3804  [Dalších 2454 >>]
.kili. 125672
12.7.2013 9:40:20
- " Četla jsem na netu např.tento článek "

např. to je jeden, nadto jen subjektivní a velkýmdíle anonymní sdělení někoho, druhou stranu nikdo nevyslechl. Nicméěn jistě se to tak, jak je popsáno mohlo stát. To ovšem pořád není důkaz, že v ČR je péče opacienty s borreliosou horší než v BRD. Kdyby to bylo tak, jak je napsáno v odkazovaném článku, pak by to byl důkz, že péče byla této pacientce poskytnuta v BRD lépe než v ČR. Zobecnit to není patřičné a právě na to vyjádřené zobecnění jsem reagoval.
LenkaMad 56223
12.7.2013 8:32:52
Kili, tuhle větu jsem napsala ve svém příspěvku já. Četla jsem na netu např.tento článek http://www.novinky.cz/zena/zdravi/237715-cesti-lekari-z-ni-udelali-blazna-az-v-nemecku-ji-odhalili-boreliozu-a-zacali-ji-lecit.html
.kili. 125672
11.7.2013 1:45:07
- " skoda ze tu neni nejaky soudce "

to není třeba

- "vy jste napsal ...na to ja........: a opet vy: ...a ja: ...a vy:
tak ja uz opravdu nevim"

kopírovat umíte a že nevíte, to je zřejmé

- "Ale ja dukazy mam, ja ty lidi znam, videla jsem je pred lecbou u LLMD v BRD. Zadny jiny dukaz ja pro sebe osobne nepotrebuji."

co potřebujete sama pro sebe, je jedno. Důlazy nemáte, jen tvrdíte, že je máte.

- " s touto diskuzi koncim, mejte se hezky, je trosku vedro uz."

dobře, že končíte, věřím, že je Vám z toho vedro. Jak já se budu mít, to je má věc a Vaše zbytečná starost.

.kili. 125672
10.7.2013 15:05:33
"A kdyby ta lecba u Nemcu nebyla lepsi, proc ty pomerne velke skupiny lidi tedy tyhle kliniky navstevuji. Asi se zblaznili. V CR se jim dostane srovnatelne pece a oni, jen tak z pleziru utraci sve uspory a jedou se lecit do uplne srovnatelnych podminek., vy asi zijete v nejakem vakuu, ne ? "

opět ilustrujete potíže s vnímáním psaného textu.
Pro svá tvrzení nemáte žádné důkazy a to, co tu povídáte, je Váš dojem (možná z plezíru) , žádná ověřená a zhodnoptitelná skutečnost.

Kde žiju, to není Vaše věc a nemá žádný význam pro hodnocení rozdílu kvality zudravotní péče v ČR a jiných zemích, ani ¨ji nelze užít jako důkaz existence onoho rozdílu.
.kili. 125672
10.7.2013 15:02:48
", tuhle vetu jsem enapsala ja."

to snad ani nikdo netzvrdil
.kili. 125672
10.7.2013 14:37:47
- "Jaké poplašné zprávy ? "

např. tuto : " je tam léčba borel.na vyšší úrovni než u nás. "
.kili. 125672
10.7.2013 14:35:26

- "To, ze cesti obcane, kteri nevi kudy kam se jdou lecit do boreliovych klinik ve Furth im Wald ci Augsburg, ci k nekteremu LLMD je proste fakt. Ty lidi znam. A taky vim, ze se to temer jiste zadny doposud osetrujici lekar nedozvi."

Zjevně máte potíže s vníémáním psaného textu.
.kili. 125672
10.7.2013 14:09:30
- " mate nejakou statistiku, kolik obcanu CR se leci v Nemecku ? "

ne, proč bych měl mít

- "To existuje ? A jak to funguje ? "

to byste měla vědět Vy, když tu šíříte poplašné zprávy

.kili. 125672
10.7.2013 12:58:38
" je tam léčba borel.na vyšší úrovni než u nás. "

to jsou zprávy o tvrzení, které nemá žádnou oporu ve skutečnosti ani v nějakých byť jen naznačených důkazech. A propos, léčí se nemocný borreliosou, ne borreliosa.

LenkaMad 56223
10.7.2013 12:37:05
Aha, tak to máš fajn, že jsi v Německu. Četla jsem, že se tam odchází léčit hodně lidí z ČR, že je tam léčba borel.na vyšší úrovni než u nás.
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 3804  [Dalších 2454 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.