Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| withep | 93862 |
|
|
20.12.2012 16:04:52
Koukla jsem na borelioza.cz a tam píšou, že dřív než po 6 týdnech se to z krve zjistit nedá, takže pokud neměl tu putující skvrnu, těžko jsi to mohla zjistit dřív. Pro malé děti (což si myslím, že 3 leté dítě je) tam doporučují jiná ATB, ten Klacid (CLARITHROMYCIN) spíš pro dospělé a větší děti, ale to já jako naprostý laik neposoudím.
|
| N. |
| • |
20.12.2012 16:01:49
Jo, a obe dcery meli Duomox( skoro petileta slabsi(ona vazi jen 14 kg), osmileta silnejsi).
|
| N. |
| • |
20.12.2012 16:00:37
Dcera mela boreliozu jendou jako sestileta, jednou jako osmileta, druha dcera jako petileta.
Obe tedy mely typickou migracni skvrnu, takze se to oznalo lehce. Od klistete to bylo jendou 6 tydnu. jednou asi 8 a jednou bez klistete(takze asdi komar a to asi taky tech 6 tydnu). Poprve mala dcera ATB na 10 dni, vysledky spatne, takze pak jeste dalsi 3 tydny(to se ji bohuzel vyrazne podepsalo na prave se prorezavajicich prednich zubech)a pak mela jeste rok v krvi stale nejake protilatky(myslim), podruhe dostala ATB rovnou na 3 tydny a silnejsi, krev byla v poradku uz po mesici. Druha dcerka dostala pak taky rovnou ATB na 3 tydny a krev taky po mesici v poradku. Nicmene obe jsou celkem bez zdravotnich rizik, tak nevim, zda ti nase zkusennost k necemu bude. |
| Raduza | 68805 |
|
|
20.12.2012 15:58:51
Mám zkušenost jen u sedmiletého. Ono stejně vždycky těžko říct jak dlouho tu boreliozu jedinec má. Já myslím, že se to ani nepozná, jestli je to podchyceno hned nebo ne. Nicméně by mě zajímalo co vedlo dr. k tomu dát malému Klacid na deset dní. Co vím tak se berou antibiotiky většinou tři týdny. Dcera měla tři týdny Duomox v nejvyšší možné dávce pro její věk.
|
| withep | 93862 |
|
|
20.12.2012 15:54:41
Aby toho nebylo málo, viď
. Zkušenost nemám, jen držím palce, ať je to ok a bez následků ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
20.12.2012 15:52:15
Tříletý syn má od začátku listopadu neustálé potíže, rýmou počínaje, bolavým kyčelním kloubem a neschopností chodit konče.
Nápadný flek jsem u něj nenašla za celou tu dobu. Celé léto tu řádili komáři, pokousaní jsme byli všichni mnohokrát, ale potíže se projevily právě jen u něj a právě až na začátku listopadu (naposled byl syn pokousaný koncem října). Klíště měl někdy v květnu. Před necelými třemi týdny jsem si sama vyžádala odběr krve kvůli vyloučení všeho možného, včetně boreliózy. Vzhledem k synově syndromu, u něhož neustále hrozí plné rozvinutí autismu, jsem dost na mrtvici, jelikož boreliózu má minimálně 7 týdnů a opravdu netuším, co znamená "podchytit včas." Máte někdo zkušenost s touto nemocí u tak malého dítěte, popř. dítěte "nestandardního?" Dostal Kalcid 5ml po 12h, za deset dní krev, pak ještě jednoo přeléčit... |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.11.2012 17:18:34
no nevím...
, achjo.... |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 17:11:02
opr. "....A znamená A"
|
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 17:08:08
" když něco napíšu, pevně si za tím stojím a nebo uznám, že jsem neměla pravdu nebo přestřelila..ale nebudu schovávat své fotky..."
je to možné, ani já své fotky neschovávám, krom toho si nemyslím, že fotka je důkazem, že si za něčím stojím a absence fotky markerem opaku |
| .kili. | 125672 |
|
29.11.2012 17:05:01
- "Dřív jsem taky ráda slovíčkařila a argumentovala"
Vaše věc, otázkou je, co pro Vás znamená slovíčkažení, nicméně já mám za správné, že A znamá A. - "každý vidí tu svou pravdu a úhel pohledu..." já jsem tu nic jako svou pravdu nepresentoval |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.