| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Klíšťata

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 3804  [Dalších 2194 >>]
Pam-pela 97353
29.11.2012 17:03:21
Tak opravím nebo vysvětlím kontext....mělo to být takto:

"Nebo ji fakt jen nevidím (fotku)...ale to snad ne?
Přece to nemůže být tak, PŘECE BY TO MĚLO BÝT TAK - že když něco píšu, stojím si za tím a nestydím se za sebe...žejo? Určitě to musí být jen náhoda....pevně tomu věřím..."

Takže jsem tím myslela, že když něco napíšu, pevně si za tím stojím a nebo uznám, že jsem neměla pravdu nebo přestřelila..ale nebudu schovávat své fotky...to mi nešlo na rozum, to by přece bylo příliš dětinské na primáře.
Takto to bylo myšleno a blbě vyjádřeno...asi jak jsem byla překvapená.
ale nevím, třeba je to jinak....no nic, to nevadí...
Půjdu dělat taky něco užitečnějšího. ~3~
Pam-pela 97353
29.11.2012 16:59:07
~:-D
Dřív jsem taky ráda slovíčkařila a argumentovala, ale teď to považuju za ztrátu času.
Ono je to tak, že každý vidí tu svou pravdu a úhel pohledu...není naškodu se někdy podívat i očima druhého...a v tu chvíli člověk ztratí ne sílu, ale spíš chuť se přít. Proč taky a oč?
Jako ošetřující lékaře mám ráda jiné typy lidí...naštěstí opravdu so dnes člověk může vybrat - díkybohu :-).
Ale to je můj názor, přít se opravdu nemusíme.
.kili. 125672
29.11.2012 16:56:54
"Přece to nemůže být tak, že když něco píšu, stojím si za tím a nestydím se za sebe...žejo?"

hm, tak já si myslím pravý opak, ale to je celkem jedno. Ex fructu arbor cognoscitur.
.kili. 125672
29.11.2012 16:52:52
"No právě jsem si říkala, že buď se tak chová lékař, který ještě nemá dostatečné zkušenosti anebo taková ta zkostnatělá "stará garnitura", která má jen svou pravdu a nechce připouštět názory a zkušenosti jiných."

* kde jsem vyjádřil cokoli tak, že jsem to podal jako svou pravdu ?

** skoro bych řekl, že je na místě připomenout úsloví o zametání před vlastním prahem - vyjádřil jsem se k věci jinak než Vy a další a hle, co se Vám k tomu podařilo vyplodit za příspěvky

- "jen to přesvědčení, že je neomylný, to mě trochu děsí..."

kde jste k tomu přesvědčení došla nevím, nicméně děsit Vás to nemusí

- " Jen bych osobně raději využila služeb jiného lékaře,"

jednak zde nevyužíváte služeb lékaře, kdežto pseudodiskutujete na i-netové chatě, jednak samozřejmě máte svobodnou volbu poskytovatele zdravotních služeb a nic Vás nenutí čerpat je od koho nechcete "
Pam-pela 97353
29.11.2012 16:49:10
Je možné, že na stránkách vsetínské nemocnice fakt zmizela fotka primáře dětského odd?
Nebo ji fakt jen nevidím...ale to snad ne? ~8~
Přece to nemůže být tak, že když něco píšu, stojím si za tím a nestydím se za sebe...žejo? Určitě to musí být jen náhoda....pevně tomu věřím...

Jen doufám, že tu tato diskuze nějakou dobu ještě vydrží, než si některé odborné názory okopíruju, byly hrozně důležité a cenné, tedy aspoň pro mě.
Pam-pela 97353
29.11.2012 16:43:21
No právě jsem si říkala, že buď se tak chová lékař, který ještě nemá dostatečné zkušenosti anebo taková ta zkostnatělá "stará garnitura", která má jen svou pravdu a nechce připouštět názory a zkušenosti jiných.
Osobně jsem tipovala na toho mladého...a říkala jsem si, že třeba časem z něj bude fajn doktor, až bude trochu orvaný životem :-).
Znalosti určitě má, to je vidět, pečlivý je taky, jen to přesvědčení, že je neomylný, to mě trochu děsí...a ten přístup k druhým, hnidopišství...ale možná i tohle jsou vlastnosti, které by měl vedoucí pracovník mít, nevím...
Jen bych osobně raději využila služeb jiného lékaře, lidštějšího..."obyčejnějšího" - ne tak "dokonalého"..., ale je to můj názor.
.kili. 125672
29.11.2012 16:42:33
"- od rána mám výrazně zvětšenou tuhou 1 krční mandli"

já Vám neporadím, nerozumím zdravotním problémům dospělých
švejk 90771
29.11.2012 16:27:50
Dobrý den Kili,
mám osobní dotaz - od rána mám výrazně zvětšenou tuhou 1 krční mandli, zvětšená i uzlina na krku, druhá strana normální. TT zvýšenou nemám, stříkám Strepsils - mandle zatím bez povlaku. Co mám čekat, ev. jít pro ATB? Děkuji
.kili. 125672
29.11.2012 16:24:56
" je vseobecne znamo, ze kili je primar detskoho odd. nemocnice ve Vsetine"

hm, mi to známo není, ale nemíním Vám to vyvracet
.kili. 125672
29.11.2012 16:23:59
"to samozrejme na situaci nic nemeni, jestli je na svete 1000 laboratori a 100 kitu treba nebo 1000. "

to mění dost, kdyby to bylov poměru 1:1, pak by bylo možné mít Váš výrok za do jisté míry (spočtené dle patřičného vzorce) pravděpodobný. Pokud je kitů méně než laboratoří, pak Váš výrok je jistě nesprávný, jak jste ale už zjevně pochiopila.
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 3804  [Dalších 2194 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.