| Jana K. |
| • |
30.6.2012 17:51:17
No,tak me dneska propustili. Jsem uz uplne bez obtizi.Porad se divili,ze me neboli hlava a nezvracim. Udelali vysetreni,odbery. Vse ok. Vysledky odberu na klistovku budou v pondeli.Chteli me tam nechat lezet do pondeli.To jsem odmitla. Akorat jsem porad dost unavena,ale jinak mi nic neni. Tak nevim. Pry muze prijit druha vlna encefalitidy.Ale ja si nejsem jista,ze probehla ta prvni.Co vim,tak se projevuje,zvracenim, teplotou a velkou bolesti hlavy. Ja nemela nic z toho. Chteli mi hned delat lumbalni punkci.Tak to jsem odmitla. Tak doufam,ze z toho nakonec nebude prechozena borelioza.
|
| .kili. | 125672 |
|
29.6.2012 9:38:59
- "Ne."
Netuším, k čemu tuto částitci vztahujete. - "Me by zajimalo, co vy ... ktery mi zde v diskuzi vymlouval stranky borelioza.cz ( pry je to stranka plna nesmyslu )," já jsem Vám žádné stránky nevymlouval, ani jsem o nich nepsal to, co mi podsouváte, kdežtro jsem uvedl " tyto stránky obsahují formální i obsahové chyby a navíc chybí některé z projevů " - " co....reknete na to, ze lekar/ka, rekne pacientovi, ktery po zakusu klistete a absenci erythemy migrans rekne, ze se o boreliozu jednat nemuze, presto, ze pacient ma jakesi obtize." jak jsem i již vyjádřil, neřeknu na to nic, jde o věc poruchy zdraví dospělé osoby |
| .kili. | 125672 |
|
29.6.2012 8:45:51
- "To by mne zajimalo, co Kili na to."
možná jste chtěla vyjádřit, že by Vás zajímalo, co na to já. V takovém případě bych odvětil, že jednak se k poruchám zdraví dospělých nevyjadřuji, neboť o nich nejsem informován, jednak že autorka příspěvku, na který reagujete, se může obrátit na Vás, lépe informovanou než lékaři. |
| Jana K. |
| • |
28.6.2012 18:28:39
Tak ja si jdu zitra lehnout do nemocnice s podezrenim na klistovou encef. Boreliozu vubec nikdo neresil,protoze nemam flek a pry se projevuje pozdeji. Jenze ja nemam bolesti hlavy ani horecky.Dneska jen u dr.37,4,ale po prijezdu domu teplota 36. Tak fakt nevim.Jeste me strasi s lumbalni punkci.
|
| Jana K. |
| • |
28.6.2012 9:55:30
Olgavo a po jake dobe si zacinala pocitovat priznaky? Byla jsem u doktorky a rikala,ze to nic neni,ale pro jistotu me poslala na infekcni.Za chvili se tam chystam.Rikala,ze je to divny.Kdyby to byla encefal.,tak bych mela bolesti hlavy a teplotu.Ale na boreliozu je pry brzo.Je to 8. den od klistete a priznaky jsem zacala pocitovat asi 4. den. Tak nevim.Rikala,ze na tom infekcnim to asi taky nebudou resit,ale pry me tam radsi posle,aby to pak nebylo na ni :)
|
| Jana K. |
| • |
26.6.2012 14:19:15
Ahoj, rada bych se zeptala na na vase zkusenosti s Boreliozou.Pred tydnem jsme mela kliste. Zadny flek se mi neudelal.Zustal mi tam jen maly pupinek v miste prisati. Po ctyrech dnech od vyndani klistete jsem na sobe zacala pozorovat silenou unavu, motani hlavy, navaly. Dneska po sesti dnech od prisati jsem tak unavena,ze zvladam jen lezet a mam jakoby ztuhle cele telo. Zitra pujdu k doktorce,ale neda mi to a dneska o tom porad premyslim. Vim, ze u Boreliozy je hlavni priznak prave flek, ktery ja nemam.
|
| Líza | 17721 |
|
|
26.6.2012 8:46:47
Nechci si otrávit dítě, takže stříkání všeho oblečení v batohu repelentem NE. Repelent s sebou musí stačit.
|
| Dáňula | 68603 |
|
|
25.6.2012 22:52:11
Tak ne, sry, měsíc účinost nemá, 19 dní má vydržet na oblečení. Je to Difusil repelent.
|
| Gabi 005 | 98921 |
|
|
25.6.2012 22:17:49
Dánulo a jaký to je sprej?
|
| Dáňula | 68603 |
|
|
25.6.2012 22:11:21
Máme sprej proti klíšťatům co jsem loni stříkala na oblečení na tábor, vyčichne hned, jak zaschne, nesmrdí. Na obalu psali, že funkčně vydrží na oblečení až měsíc(pokud teda oblečení nehodíš do té doby znovu do pračky či jinak nenamácháš), ale nevím, nemám tu laboratoř, abych to zkoumala.
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.