Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Natascha | 56212 |
|
|
29.7.2015 16:28:27
Tak si ty testy zaplať sama v některé laboratoři. Obvoďáci je neradi píšou z finančních důvodů
. Přístup lékařů k borelióze obecně je strašný. |
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 16:24:15
bohužel, žádného známého dětského lékaře nemám. Nikoho kdo by dal léky dítěti, pro sebe bych si třeba dokázala atb sehnat. Ani bych mu je asi nechtěla dávat naslepo, už jsem to psala, jen v případě pozitivních krevních testů i klidně falešně pozitivních. vzhledem k tomu, že se doktorka netváří ani na ty testy, pochybuju, že by mi atb napsala.
|
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 16:14:31
Olgavo, já to nenapsala, ale testy bych chtěla za těch 6 týdnů, jen mě zarazilo, že to doktorka defakto zamítla, protože je to zbytečné. Nechtěla jsem na ně jít zítra. jenže za 6 týdnů bude září, takže zmatek. Tak jsem to s ní chtěla probrat teď, dokud to mám v živé paměti a připravit se. Kdyby mi napsala žádanku, tak bych jen v září skočila do laborky.
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
29.7.2015 15:43:29
Natascho, myslela jsem, jestli se třeba něco nezměnilo od minulé diskuze. Jestli není nějaké odborné centrum, těch nemocných lidí musí být strašně moc.
Našla jsem i jednu dr. v Bratislavě, co se zabývá léčbou bor. a i u ní jsem našla k běžné léčbě alternativu...ten plasmový generátor. Zkoušela jsem ho na něco jiného (pro sebe), borelku tedy naštěstí nemám (zas teda jiné potvory, ale pomohlo mi to hodně, a to nejsem ani v půlce "léčby"), možná by byl vhodným doplňkem běžné léčbyi u bor. Není to úplně levné, ale zas oproti 70 tisícům .... |
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 15:41:01
jak jsem to tahala, vůbec mě nenapadlo je schovat a poslat na prozkoumání, stejně v takovém množství se jich mohlo pár ztratit, byly úplně malinkatý a většinou světlý.
|
| Natascha | 56212 |
|
|
29.7.2015 15:39:29
Z krve se dozvíš akorát to, zda jsou v ní protilátky proti boreliím, to skutečně ještě neznamená nemoc, a naopak nepřítomnost protilátek v krvi neznačí, že je člověk zdravý.
![]() |
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 15:25:43
ona říkala, že prý je to časté, falešně pozitivní výsledky, no nevím. Prý je můžou zkreslovat různé jiné viry. Abych byla upřímná, nejsem lékař, ale nějak se mi to nezdá. Jak by se tedy ta falešná pozitivita prokázala? Nebyla jsem na toto připravená, tak jsem nezareagovala, navíc po telefonu. Koncem srpna tam půjdu a ještě jednou to s ní proberu, to by i byl čas na eventuální odběr.
|
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 15:22:10
já bych také byla v případě pozitivního testu pro přeléčení i s rizikem, že by byl falešně pozitivní, jak píšu, kluk je zdravý, atb nikdy neměl. Takže když vyhodnotím riziko zbytečně podaných atb a riziko, že nám příznaky boreliozy uniknou a nepřeléčíme, raději jsem pro zbytečná atb, samozřejmě v případě, že testy vyjdou pozitivně. Naslepo bych do něj nic necpala.
|
| Slída | 125055 |
|
|
29.7.2015 15:19:23
jižní čechy a právě v naší oblasti je výskyt nakažených klíšťat vysoký.
|
| Natascha | 56212 |
|
|
29.7.2015 15:03:17
Ono je to hlavně často vůbec nezajímá. Krev je v pořádku = člověk je v pořádku.
![]() Pampelo, žádné takové komplexní zařízení v ČR neexistuje. Vlastně Luhačovice, ale tam stojí týdenní léčení 70 tisíc (+ ubytování), což si ne každý může dovolit. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.